Kasma.Geldim ya yoğun istek üzerine arkadaşlar
Kendisiyle fingirdemelerdeyim okula sütyensiz bile gittim hayır daha ne yapayım
evine de gittim hahahah film izledik uyuduk dermişimmmmm
Fakat aramızda ilginç bir çekim var şöyle ki sevgili olmak gibi bir amacımız yok ama beyfendi biraz kıskanıyor gibi de bilemedim
cool durmaya çalışıyorum
Kasmadım ama şey yok kimle buluşacaksın yok adı ne oo hayırlı işler demelerKasma.
Bidahakine donsuz gitmeyi dene bakalimGeldim ya yoğun istek üzerine arkadaşlar
Kendisiyle fingirdemelerdeyim okula sütyensiz bile gittim hayır daha ne yapayım
evine de gittim hahahah film izledik uyuduk dermişimmmmm
Fakat aramızda ilginç bir çekim var şöyle ki sevgili olmak gibi bir amacımız yok ama beyfendi biraz kıskanıyor gibi de bilemedim
cool durmaya çalışıyorum
O çoktan denendi ahahahaBidahakine donsuz gitmeyi dene bakalim
ShshshsjsO çoktan denendi ahahaha
Oha. Manyak mı ne? Hızlı çıktı bu abooo. Yarın yüzüğü ile de gelir.Kasmadım ama şey yok kimle buluşacaksın yok adı ne oo hayırlı işler demeler
Yani sonuçta farklı insanlarla flört edebiliriz
Kendisi de edebilir
e okulda dikkatli davranıyoruz haliyle
Gözleriylen yiyor beni
birisiyle buluşmuşsam görmüşse böyle kenara çekmeler bilmem ayol adam dengesiz çıktı
Yoo sevgili olmak istemiyor asla başka kadınlarla takılmayı seviyor ciddiyimShshshsjsbiraz sahiplenmis seni kıskanıyor, yoksa niye laf soylesinki
Kendine sor dicem de, o da bilmiyordur şimdi.Dur kıskanıyor sonra diyor ben sana bir şey vaad etmedim ay ne yapacağım kızlar
Ne bu böyle ne istiyor bu adam?
Bilmiyor bence de koskoca adam aramızdaki cinsel çekimi kuytu köşelerde fingirdemeyiKendine sor dicem de, o da bilmiyordur şimdi.
Bu arkadaş sultan sülüman gibi harem kurmayi planlıyor olabilirmi hdhdb o hepinize sahip olacak ama siz sadece onu olacaksinizYoo sevgili olmak istemiyor asla başka kadınlarla takılmayı seviyor ciddiyim
Ben de e tamam o zaman sorun yok ama bana hesap sorma içinden bunun muhakemesini yap dedim
Gözü önünde çok çocukla buluştum hahah bir de hemen arıyor ahahahaBu arkadaş sultan sülüman gibi harem kurmayi planlıyor olabilirmi hdhdb o hepinize sahip olacak ama siz sadece onu olacaksiniz
Vallahi oyuncak değil kimse baştan kuralları belli olan bir durumun içindeyizBöyle adamlarin elinde kendinizi oyuncak etmek coolluk değil. Siz bilirsiniz tabi.
Iste ariyorsa kiskaniyordur yoksa neden arasinGözü önünde çok çocukla buluştum hahah bir de hemen arıyor ahahaha
Ay ne yapayım
Tamam herkes istediğini yapsın sorun yok zaten
Kıskandığını anlıyorum kızIste ariyorsa kiskaniyordur yoksa neden arasin
Valla karşılıklı olduğu için problem yok.Böyle adamlarin elinde kendinizi oyuncak etmek coolluk değil. Siz bilirsiniz tabi.
Kız poligamik mi bu adam?Kıskandığını anlıyorum kız
Ama sevme kıskanması değil sahip olma isteği onda çok baskın sevişirken bile anlıyorsun
kusura bakmasın herkes özgürse ben de özgürüm yok ya
Benim elinden kayacağımı hissettiği anlar cevapları tam benim istediğim şekilde oluyor
sağlama aldığı an değişiyor sevişmeme bakarım arkadaş ben
haha yatakta iyi ne yapayım