Doğru demişler. Dinle ablalarını da öğren bir şeylerSen cahilsin diyorlarneymiş şırıngayla çocuk olmuyormuş amuda kalkıncada olmuyormuş
hepimize böyle bir aydınlanma geldi benceYine seviyenin yerlerde olduğu bir güne uyandım. Hepinize tşk.
2021den 1950yi çıkarıp 60 buluyorsunuz. Tebrikler.Uykum var sınavım vardı bugün de gözlerimizle seviştik adeta keşfedileli 60 yıl olan klitorisimi tanıyacak mı acaba?
Yeni nesil klitoris diye geçiyor 1950 de keşfedilenler
Ben bulmuyorum hahaha kime cevap verdiğime dikkat edin hayır gömeceğim diye pervasızca yanıtlar yazıyorsunuz2021den 1950yi çıkarıp 60 buluyorsunuz. Tebrikler.
İki tıp insanı diyorsa doğruymuş. Yanlış ablacım.. Son araştırmaları okudunuz mu? Siz el yordamıyla yapıverin neyinize hacet. Hissiyat faklıymış tıp da sizin hissiyatınıza göre he he kesin.
Hiç bir şeyi hak etmiyorsunuz. Zemheri de cinsiyetçi yaklaşmış diyorsunuz ama görüyoruz ki abaza kadınlarda aynı terimleri kullanıyor. Bunun kadını erkeği yok. Eğitim-kültür her şeydir.
2021den 1950yi çıkarıp 60 buluyorsunuz. Tebrikler.
İki tıp insanı diyorsa doğruymuş. Yanlış ablacım.. Son araştırmaları okudunuz mu? Siz el yordamıyla yapıverin neyinize hacet. Hissiyat faklıymış tıp da sizin hissiyatınıza göre he he kesin.
Hiç bir şeyi hak etmiyorsunuz. Zemheri de cinsiyetçi yaklaşmış diyorsunuz ama görüyoruz ki abaza kadınlarda aynı terimleri kullanıyor. Bunun kadını erkeği yok. Eğitim-kültür her şeydir.
Yalnız burada hakaret varsa cidden avukata danışacağım hak etmem kısmı özellikle dikkatimi2021den 1950yi çıkarıp 60 buluyorsunuz. Tebrikler.
hakaret etmedim benAsıl seviye polemik yaparken hakaret etmemedir arkadaşlar hahaha seviye budur evet şimdi
Seviye farkını herkes daha net anladı sanırım
hayır şey de çelişki bir insanın abaza terimlerini kullanıyor diye eleştirdiği insanlarla hala konuşmaya devam etmesi falan da bana ilginç geliyor ne hikmetse
yoo biz artık kurtulmayız maalesef size çok teşekkür ederiz
Cicim yanlış konu2021den 1950yi çıkarıp 60 buluyorsunuz. Tebrikler.
Bakın şimdi ben size hiçhakaret etmedim ben
yazılan çizilen mesajları hak etmiyorsunuz dedim. Boşa konuşuyorum dedim.Bakın şimdi ben size hiç
Bir mesajımda yok hak etmiyorsunuz yav he he işte iki tıp insanı bilmem ne diye bir şey yazmadım
aşırı saygılı olduğumu düşünüyorum ben yine danışayım
Avukat değilim bilemem ama hak ettiklerimizden size ne mesela
Gelip geyik olan bir konunun içine limon sıkmaya çalışmanızın anlamı ne?
biz eğitilemeyen vahşi insanlarız oldukça basit
İşe yazmamakla başlayın lütfen teşekkür ederimyazılan çizilen mesajları hak etmiyorsunuz dedim. Boşa konuşuyorum dedim.
Aşırı saygılısınız evet.
keşke sizde kendi kendinizi savunabilseniz 10 kişi saldırmasanız. Yazmayacağım bir daha tamam.Bir deheimish , ZemheriPoyraz savunmana gerek yok. Kendini kendini çok güzel ifade edebile biri. Gayet güzel cevap veriyor. Onun üzerinden konuşmanıza gerek yok. Zemheri yı de zan aştında bırakıyorsunuz
seri dediğinizde 2-3 tane..Beni seri beğenmedimleyebilirsiniz sorun yok benim yöntemim değil ama komik ya
Ben beğenmedim butonunu çokk az kullanıyorum ona bile üşeniyorum ben sizi beğenebilirim benden bir şey eksilmez
Evet 2 3 lük bir seri kendisi ben sadece bu durumun bana ilginç geldiğini yazmak istedim yoksa bana nekeşke sizde kendi kendinizi savunabilseniz 10 kişi saldırmasanız. Yazmayacağım bir daha tamam.
seri dediğinizde 2-3 tane..
bu arada kırdıysam özür dilerim.Evet 2 3 lük bir seri kendisi ben sadece bu durumun bana ilginç geldiğini yazmak istedim yoksa bana ne
Seks gurusu mübarekbu arada kırdıysam özür dilerim.Otrera nın bahsettiği şeyler çok genel ve temel şeyler. Ben jinekolog ve ürologlardan bunların üzerine ekleme çalışmaların yapıldığını duyduğum için hala orda kalmanız beni üzdü. Yoksa ben de kafamdan uydurmadım.
Söz bir daha yazmayacağım. Özür için yazdım bunu.
Ben size kırılmadım bu arada fakat kendinizi ifade etme biçiminiz yanlıştıbu arada kırdıysam özür dilerim.Otrera nın bahsettiği şeyler çok genel ve temel şeyler. Ben jinekolog ve ürologlardan bunların üzerine ekleme çalışmaların yapıldığını duyduğum için hala orda kalmanız beni üzdü. Yoksa ben de kafamdan uydurmadım.
Söz bir daha yazmayacağım. Özür için yazdım bunu.