- 31 Temmuz 2009
- 10.485
- 52.459
Kadin midir kiz midir bilemem
Oglanin ne isi var oradaKız-oğlan-kızım bilemedinnnn
60 sene olmuş ya zaman ne kadar çabuk geçiyorBen geçenlerde burada bir konu okudum ve sevgilimle özel hayatımız değişti resmen. Sevgilimin p.enisinin derisi çok kalın afedersiniz o yüzden oral yaparken dişlerimle kaşıyınca çok hoşuna gitti. Meğer normal yaptığımı hissetmiyormuş bomboş bir ıslaklıkmış. Şimdi her gece diş kaşıyıcımla uyuyorum. Sürekli forumun cinsellik konularını okuyorum yeni bir şey öğrenirim diye. Bu gece de yine çok afedersiniz ama t... şaplak atacağım. Canları acısa da çok hoşuna gidermiş erkeklerin. Sadece yattığınız yerde kıpırtısız durmayın hanımlar. Gelişin gelişin klitoris bulunalı 60 sene olmuş beyler hala öğrenenemiş ama siz gelişin
Buyuklerimiz su dolu legene oturtma yontemini uygularmis.Anlayabilmenin bi yolu olsa keşke
Oglanin ne isi var orada
Bilemedim ki her sey beklenir ondanGrup mu yapmışlar lya onu mu diyo? İki kız bi oğlan grup diyo ayy. Ay ar ettim ar.
Kadıncağız ironi yapıyormuş ben de yeni fark ettim kusura bakmasın artık..... çok sorryDalga geçiyorlar canım, hiçbiri ciddi değil
Bugün dünya öpüşme günüydü biliyorsun dimiOoo oturmaya mu geldik haydi eller havaya
Olmadı ha böyle
Yooo ben klasik zamanlarda öpüşmemmm önce elleyip seviyeyi düşürüp sonra öpüşürümBugün dünya öpüşme günüydü biliyorsun dimi
Hıhım öyleyim. Ben yapabilirim ama başkası yapamaz. Ben özelim çünkü. Her önüne gelen ahlaksızlık yapmaya kalkarsa nolur sonumuz?Sen evlilik hazırlığı yaparken başkalarıyla da cinsel ilişki yaşamak istiyorum diyen üye değil misin? Yorumun çok komik olmuş.
Kız asistanı neettin bu sefer öpeceksen kırbacı unutma öyle tokatla zor olur bu işler.Yooo ben klasik zamanlarda öpüşmemmm önce elleyip seviyeyi düşürüp sonra öpüşürüm
Uykum var sınavım vardı bugün de gözlerimizle seviştik adeta keşfedileli 60 yıl olan klitorisimi tanıyacak mı acaba?Kız asistanı neettin bu sefer öpeceksen kırbacı unutma öyle tokatla zor olur bu işler.
His olarak kesinlikle cok fark varOtrera bana klitoris ve vajina hakkında özelden bilgi verebilirsini kaçırdığım noktayı merak ediyorum his olarak farklı değil mi acaba?
Ciddi soruyorum öğrenmekten hiç gocunmam
Kediler uzaylıdır. O zaman kediler piramitlerde bolca resmedildiği ne göre ooooooPiramitleri diyor uzaylilar yapmis diyor.