- 19 Şubat 2007
- 8.461
- 9.537
ahahahah bu beni epeyy güldürdü sabah sabah hani bilmesekKendini kendini çok güzel ifade edebile biri. Gayet güzel cevap veriyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahahahah bu beni epeyy güldürdü sabah sabah hani bilmesekKendini kendini çok güzel ifade edebile biri. Gayet güzel cevap veriyor.
Ya yine de doğru ya da yanlış zemheri konuşabilen biri bence. Başkasının savunmasına ihtiyacı yokahahahah bu beni epeyy güldürdü sabah sabah hani bilmesek
Bence de. Birilerinin savunmasına ihtiyacı yok. Hele ki böyle bir savunmaya hiç yok. Gerçi kendisi de beğenmiş mesajları amaYa yine de doğru ya da yanlış zemheri konuşabilen biri bence. Başkasının savunmasına ihtiyacı yok
Demek ki böyle bir savunmaya ihtiyacı varmış, onun yerine karar vermeyelim.Bence de. Birilerinin savunmasına ihtiyacı yok. Hele ki böyle bir savunmaya hiç yok. Gerçi kendisi de beğenmiş mesajları ama
Nesin sen Zenan mı?
2,3 tane attı ya çözdük aramızda biz şuan olayı artık yazmayacak konuyu kapattık geyik zamanı şimdiiiiiBu seri begenmedim atan uye sirf bu sebepten banlanirsin,gereksiz atiyorsun,iyi bir seye de kotu bi seye de surekli atiyosun.Vandere de boyle ciddi duyar kasan ilk kisisin..Tam guluyorum stres aticam yok klitoris 1950de cikti.Hayatcim ananem eminim 1930 da kesfetmistir orasini nasi o zaman kesfedilsin
Beğenmedim kraliçesi ünvanı verdim ben onaBu seri begenmedim atan uye sirf bu sebepten banlanirsin,gereksiz atiyorsun,iyi bir seye de kotu bi seye de surekli atiyosun.Vandere de boyle ciddi duyar kasan ilk kisisin..Tam guluyorum stres aticam yok klitoris 1950de cikti.Hayatcim ananem eminim 1930 da kesfetmistir orasini nasi o zaman kesfedilsin
Filozof Atakan'ın freud anlatması gibi di mi?Ya ben şunu anlamıyorum
Daha cinsel hayatın olmamış nedir ne değildir yaşamamışsin ordan burdan okudugun duyduğun deneyimler teknik bilgiler,elbette ki oku öğren bu harika
ama bir yaşa bir gör vajinal ve klitorisin haz arasindaki farkı bir hisset bir deneyimle derler ya...
Teori ve pratik aynı şey olabilir mi hiç
Teorisini pratiğini de geçtim ben. Çok güzel bişeyler okumuş öğrenmişsin ama biri halihazırda doktor diğeri seneye doktor çıkacak iki insana anatomi dersi vermek neyin özgüvenidir arkadaşYa ben şunu anlamıyorum
Daha cinsel hayatın olmamış nedir ne değildir yaşamamışsin ordan burdan okudugun duyduğun deneyimler teknik bilgiler,elbette ki oku öğren bu harika
ama bir yaşa bir gör vajinal ve klitorisin haz arasindaki farkı bir hisset bir deneyimle derler ya...
Teori ve pratik aynı şey olabilir mi hiç
2011de degil miyiz zaten60 seneyi bir matematikçi olarak ortaya atan benim ahah vurmayın ama çünkü ben 2010 larda kalmışım. Sekisi keşfettiğim dönemler olduğu için oraya saplanmış olabilirim
Bence 2003’teyiz. Aksi mümkün değil.2011de degil miyiz zaten
Cıks. Dün sınavı varmış gözleriynen sevişmişler sadece.Kizlar ben ara ara gelip gidiyorum vander da gelisme var mi. Nagapti asistana yapisti mi oda dudagina
Bende kaçırdım herhalde demistim. Vander icraat bekliyoruzCıks. Dün sınavı varmış gözleriynen sevişmişler sadece.
O olmaz ben çok küçük oluyorum olamaz oBence 2003’teyiz. Aksi mümkün değil.
O kadar degil la bari üniversiteyi bitirseydimBence 2003’teyiz. Aksi mümkün değil.
Sen bağa yaşlı mı dedin?O olmaz ben çok küçük oluyorum olamaz o