Dudağıma yapışan asistan

Ben geçenlerde burada bir konu okudum ve sevgilimle özel hayatımız değişti resmen. Sevgilimin p.enisinin derisi çok kalın afedersiniz o yüzden oral yaparken dişlerimle kaşıyınca çok hoşuna gitti. Meğer normal yaptığımı hissetmiyormuş bomboş bir ıslaklıkmış. Şimdi her gece diş kaşıyıcımla uyuyorum. Sürekli forumun cinsellik konularını okuyorum yeni bir şey öğrenirim diye. Bu gece de yine çok afedersiniz ama t... şaplak atacağım. Canları acısa da çok hoşuna gidermiş erkeklerin. Sadece yattığınız yerde kıpırtısız durmayın hanımlar. Gelişin gelişin klitoris bulunalı 60 sene olmuş beyler hala öğrenenemiş ama siz gelişin
60 sene olmuş ya zaman ne kadar çabuk geçiyor
Daha dün gibiydi

Sen evlilik hazırlığı yaparken başkalarıyla da cinsel ilişki yaşamak istiyorum diyen üye değil misin? Yorumun çok komik olmuş.
Hıhım öyleyim. Ben yapabilirim ama başkası yapamaz. Ben özelim çünkü. Her önüne gelen ahlaksızlık yapmaya kalkarsa nolur sonumuz?
Komik mi olmuş gerçekten? Aa nasıl komik olur? Hiç de geyik yapmam çok ciddi bir insanımdır halbüsü. Vah bana dedikoducu ablaları şaşırtmışız gördün mü.

Konuya gece basladim, son 10 sayfam kaldi okunacak.

Heyecanı özlemişiz 😄

Aklima bir şarkı geldi:
"Çilek dudaklarına yapışıp kalıcam
Gözlerinden kalbine akıcam
Yar senin için bu şehri yakıcam
Senin aklını aklını alıcam"
😆😄❤️

Konunun devamını merakla okuyacağım.

X