Dudağıma yapışan asistan

Bence 2 tıp insanı aynı fikirdeyse, doğru olan ortadadır

Çünkü ben şöyle hissettim böyle hissettim mevzusu değil, anatomik ve bilimsel olarak yapılarını, yolaklarını biliyoruz yani. Ayrılar.

Ben geçenlerde burada bir konu okudum ve sevgilimle özel hayatımız değişti resmen. Sevgilimin p.enisinin derisi çok kalın afedersiniz o yüzden oral yaparken dişlerimle kaşıyınca çok hoşuna gitti. Meğer normal yaptığımı hissetmiyormuş bomboş bir ıslaklıkmış. Şimdi her gece diş kaşıyıcımla uyuyorum. Sürekli forumun cinsellik konularını okuyorum yeni bir şey öğrenirim diye. Bu gece de yine çok afedersiniz ama t... şaplak atacağım. Canları acısa da çok hoşuna gidermiş erkeklerin. Sadece yattığınız yerde kıpırtısız durmayın hanımlar. Gelişin gelişin klitoris bulunalı 60 sene olmuş beyler hala öğrenenemiş ama siz gelişin

Yapma bunu.. absolute yapma... bak tenim karıncalanıyor, gel diyor kaosa ortak ol, goygoyun dibine vur, senin neyin eksik otri diyor, yazma şöyle ince anlamlı mesajlar bacım

Isırıp koparınca da sakız çıkıyormuş içinden, öyle diyollağ. Daha ben şey etmedim ama bi gün yapçam. Sonra kendini tamamlıyomuş o kertenkele kuyruğu gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…