Ben sabahtır öyle yaptımYav dedim ki şu konuya dahil olmadan ben gördüğüm mesajlara ağzımı ayırarak gülüp hemen geri kaçayım, yok, kaos çekiyor arkadaşım beni, ben kaçsam o benim peşimi bırakmıyor
Seviyeyi düşürmek için mecburdumYanlış hissetmişsindir. Okumadan etmeden cahil gibi sevişiyorsunuz, sonra nolduğunuzu bilmiyorsunuz.
Çok yazık gerçekten. Önüne gelen sevişir oldu.
Bence 2 tıp insanı aynı fikirdeyse, doğru olan ortadadırBunu ben de biliyorum ama hanımefendi 2 ayrı orgazm yok diyor benim hissettiğim çok farklıyfı vajina vardır vajina yokken sadece klitoris vardı bla bla
His olarak yazdım zaten ben kendisine yazarken
anatomik olarak evet birbirinin devamı olabilir
https://giphy.com/QsbY4pc9sklbwGDnYFHer yukseldigi zaman dusurur musun boyle tatli qis?
Yalnız en çok güldüğüm balıkçı klitorisin yeriydi aklıma gelmesin artık nolurBende dayanamadım artık biraz vizyon bilgi alayım dedim ama cahilmişim adjkk
Ben bir gidicem agjkkYalnız en çok güldüğüm balıkçı klitorisin yeriydi aklıma gelmesin artık nolur
Ritüel şu; birileri banlanacak sende arkalarından ağıt yakacaksın. Banlanıp bozma bunu.Kızlar sizin yüzünüzden banlanırsam hepinizi teker teker avlayacağım , koruyun kendinizi ulennnnnnn
Sen evlilik hazırlığı yaparken başkalarıyla da cinsel ilişki yaşamak istiyorum diyen üye değil misin? Yorumun çok komik olmuş.Ahlak ve edep yoksunusunuz. Üstüne bir de kıskançsınız, sizde olmayan şeyleri kötüleyerek mutlu olamazsınız.
Seviyeyi düşürmek için mecburdum
Valla bak ben gidip daha birilerinin duvarında ağlayacağım, banlatırsanız beni önce kendimi sonra sizi öldürürüm haberiniz olsunRitüel şu; birileri banlanacak sende arkalarından ağıt yakacaksın. Banlanıp bozma bunu.
Dalga geçiyorlar canım, hiçbiri ciddi değilSen evlilik hazırlığı yaparken başkalarıyla da cinsel ilişki yaşamak istiyorum diyen üye değil misin? Yorumun çok komik olmuş.
Kadin midir kiz midir bilememGencecik kızsın -diye umuyorum- cahil gibi sevişmeyi kendine nasıl yakıştırıyorsun?
Eğitimlerini tamamlamadan bi daha yapma canım benim.
Yapma bunu.. absolute yapma... bak tenim karıncalanıyor, gel diyor kaosa ortak ol, goygoyun dibine vur, senin neyin eksik otri diyor, yazma şöyle ince anlamlı mesajlar bacımBen geçenlerde burada bir konu okudum ve sevgilimle özel hayatımız değişti resmen. Sevgilimin p.enisinin derisi çok kalın afedersiniz o yüzden oral yaparken dişlerimle kaşıyınca çok hoşuna gitti. Meğer normal yaptığımı hissetmiyormuş bomboş bir ıslaklıkmış. Şimdi her gece diş kaşıyıcımla uyuyorum. Sürekli forumun cinsellik konularını okuyorum yeni bir şey öğrenirim diye. Bu gece de yine çok afedersiniz ama t... şaplak atacağım. Canları acısa da çok hoşuna gidermiş erkeklerin. Sadece yattığınız yerde kıpırtısız durmayın hanımlar. Gelişin gelişin klitoris bulunalı 60 sene olmuş beyler hala öğrenenemiş ama siz gelişin
Dalga geçiyorlar canım, hiçbiri ciddi değil
Kız-oğlan-kızım bilemedinnnnKadin midir kiz midir bilemem
Ben geçenlerde burada bir konu okudum ve sevgilimle özel hayatımız değişti resmen. Sevgilimin p.enisinin derisi çok kalın afedersiniz o yüzden oral yaparken dişlerimle kaşıyınca çok hoşuna gitti. Meğer normal yaptığımı hissetmiyormuş bomboş bir ıslaklıkmış. Şimdi her gece diş kaşıyıcımla uyuyorum. Sürekli forumun cinsellik konularını okuyorum yeni bir şey öğrenirim diye. Bu gece de yine çok afedersiniz ama t... şaplak atacağım. Canları acısa da çok hoşuna gidermiş erkeklerin. Sadece yattığınız yerde kıpırtısız durmayın hanımlar. Gelişin gelişin klitoris bulunalı 60 sene olmuş beyler hala öğrenenemiş ama siz gelişin