- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.589
- 35
Cıks. Dün sınavı varmış gözleriynen sevişmişler sadece.
Dövelim o zamanSırf sağa degil bağa da dedi
Bencede dövelim. Gel kiz burayaDövelim o zaman
Klitorisin yerini de öğrenmiş oldum Allahıma bin şükürler
Yolunu şaşırmazsın artıkKlitorisin yerini de öğrenmiş oldum Allahıma bin şükürler
Yollar seeeniii gidee gidee usandııımmmmmYolunu şaşırmazsın artık
Klitorisin yerini kimsenin unutamayacağı sekilde bilgilendirdigim icin cok mesudumKlitorisin yerini de öğrenmiş oldum Allahıma bin şükürler
Yani neymiş, en az ms.130 yılından beri klitoris biliniyormuşKlitorisin Hiç Anlatılmayan Hikayesi
Klitoris, insan vücudunda sadece zevk vermek için varolan tek organ. Ama yıllar boyunca "Åeytan memesi", "yüz kızartıcı uzuv" gibi isimlerle anıldı; anatomi çizimlerinden çıkartıldı. Sanatçı Sophia Wallace, bu gidiÅe "dur" dedi.m.bianet.org
Rakı balığa gidek mi?Klitorisin yerini kimsenin unutamayacağı sekilde bilgilendirdigim icin cok mesudum
Ağ ağzını şapur şupur öpemYani neymiş, en az ms.130 yılından beri klitoris biliniyormuş
Lannn!!1!1!1!!!Ağ ağzını şapur şupur öpem
Giderken sağda, dönerken soldaKlitorisin yerini kimsenin unutamayacağı sekilde bilgilendirdigim icin cok mesudum
Yanlis anlamayin ama eger klitorise gideceksem sizinle gitmeyi tercih etmemRakı balığa gidek mi?
Bekar olsan opturucen yani. Rezillik.Lannn!!1!1!1!!!
Git asistanı öp evli barklı kadınım ben
Çükünos vanderle mi gitmeyi tercih edersinYanlis anlamayin ama eger klitorise gideceksem sizinle gitmeyi tercih etmem
Hijyene onem veren elit bir beyle.Çükünos vanderle mi gitmeyi tercih edersin
Elitlik,hijyen kısmı kapsıyorHijyene onem veren elit bir beyle.
Seksist veya transfobik gibi olmayacaksam eger p*nisin dogal ve dogustan yerinde olmasını tercih ediyorum kendi kucuk libidosu buyuk vander.Elitlik,hijyen kısmı kapsıyor
E erkek de olurum sorun yok