Dudağıma yapışan asistan

ben de bu mesajınızı alakalandıramadım. Sorduğunuz şeyleri zaten yazmıştım. Tekrar dolandırarak yazmayayım

Konuyu da bölmeyeyim siz devam edin lütfen. Uzattım kusura bakmayın.

evet klitorissiz üretiliyormuş. Şaka yapıyorsanız evet komikmiş. Kadın bedeni üzerinde araştırma yapılmıyormuş demek bu.

evet klitorissiz üretiliyormuş. Şaka yapıyorsanız evet komikmiş. Kadın bedeni üzerinde araştırma yapılmıyormuş demek bu.
Ya araştırma yapılmıyormuş anatomi klitorisli nasıl çizilmiş ben merak ediyorum çünkü eski anatomi resimleri vs var yani nasıl onlar klitorisli çiziliyormuş anlayamadım

Üşenmedim freud un ölüm tarihine baktım bu adamın hatta aşk yok libido vardır diye sözü var ve orgazm hakkında klitoral orgazmla alakalı söylediği şeyler de var adam 1939 tarihinde ölmüş

bu tarihlerden önce klitorisin olduğu anatomi çizimleri de mevcuttu şimdi da vincinin yaptığı çizimleri internetten bulabilirsem bakmak istiyorum merak ettim

Ahshsh seviyesiz lafina tepki gosterince kiskaniyor mu olunuyormus vallahi cok guldum.

31 yasindayim, oral seks yapmayı biliyorum, cinsel hayatim var. Simdi surada yazdigi seviyesiz yorumuna tepk versem forumda oral seks yapmayi tarif etmedim diye kiskaniyor mu olmus olacagim?

Niye minnet edeyim ayrica? Kendisinden de evet bir sey öğrenmedim?

Hadi itiraf edelim artık, yeter birinin bunu söylemesi gerekiyor. Kıskanıyoruz, çok hemi de. Ben ki dis is a pensıl demekten bile korkardım yanlışlıkla penis diyeceğim diye. Bu yüzden ingiliççe öğrenemedim hiç. Öyle korkardım. Kocamla evlendiğimizde oklavayla uzaktan dürterekten incelemek dışında hiçbir bilgim yoktu pipi üzerine. Ki o oklavayı da daha sonra çöpe attım. Yanlışlıkla börek neyim açar ağzıma sürerim öral seks olur diye. Ona öral sekis dendiğini de burada öğrendim.

Sen, sen ve sen söyle? Hangimiz ilk kez pipi gördüğünde düşüp bayılmadı? Hatta yine buradan bir üye, pipinin kendisiyle konuştuğunu bile iddia ediyordu o şokla... Çok zor günlerdi.
Ühüğğ..

Öğrenmişsindir öğrenmişsindiiir. Farkında değilsin kesin.
İyice bi düşün bakalım tekrar

Ben p***sin ne oldugunu bu forumda ogrendim

Freud, klitoral ve vajinal orgazmı farklı sanıyordu. Aslında aynı olduğu ortaya çıktı. Yani klitoris adı vardı ama şuankinden farklıydı. Anatomi resimleri bulursanız atın tabi güzel olur karşılaştırma açısından. Libidoda aslında cinsellik değil yaşam enerjisi demek cinselliği de içine alıyor.

Yalnız zaten farklılar iki orgazmı yaşadım çok farklılar adamın teorisi doğruydu bilgim o yönde arkadaşlardan naçizane bilen varsa yazsın lütfen

yalnız ben hissiyatın bahsediyorum anatomik olarak karışık olabilir bilmediğim konuda yorum yapamam ama google yazdım şu klitoris keşfini 1844 yılında ayrıntılı çizimin yapıldığını söylüyor

bu arada sonuçta adsm o yapıdan bahsetmiş o yapı bilinmeden nasıl bahsedecekti ki?
Teorisinin doğru çıktığını biliyordum ben yanlış biliyor olabilirim ama 1950 den önce keşfedildi o hep bizimleydi...

Son düzenleyen: Moderatör:
Eşiyle yaşadığı cinsel hayatı ayrıntısıyla bildiğimiz bir üye seviyeden bahsedince şaşırdık haliyle zemhericim.

Geyik onlar geyik, anlatabildiğimi umuyorum.
Iyiki zemheri hanim bilgi ve deneyimlerini yazmis paylaşmış kimbilir bende dahil ne çok kadın istifade edip cinsel hayatına renk katmıştır bu sayede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…