Dudağıma yapışan asistan

Evet cinsellik topiğinde gayet aktifim bunu da asla garip bulmadım seviyeden kastımız zaten öpüşme falan deği. İlk defa şu topicte birilerinin "yardır" "elim yoruldu" gibi abaza erkek kavramlarının kullanılmasını çok beğendim o yüzden yazdım onları, öpüşenle bir derdim yok yani, o mutlu olsun diğerlerinin de eli sağ olsun ne diyelim

"Elim yoruldu" esprisi neden abazan erkek kavramı olsun ki?
Bekar olsun, evli olsun, bazen kadınların da elleri yorulur. Ellerini yormak için kocalarından izin almaları da gerekmiyor üstelik.
"Yardır" kelimesinde ne var orasını hiç anlamadım.
Üzgünüm ama seks ve seks üzerine espri yapmak böyle bir şey. Belki siz yeni yeni keşfettiğiniz için garip geliyordur.

@zemheri4717 Kıskanıldığını biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum. Ne canlar yanıyormuş görmüş olduk. Herkes patır patır dökülmüş. Sen faydalı olmaya çalıştıkça millet kinleniyormuş. İnanamıyorum..Hiç mi bir şey öğrenmediler senden hiç mi minnet etmiyorlar şaşırtıcı..

Yalnız şeyy, faydalı olmak için verdiği bilgilerin çoğu yanlış ama siz bilirsiniz tabii :KK51:

Neyini kıskanmış olabiliriz sence pasif agresif arkadaşım? Bi anlatsana.

Senin yaşın kadar cinsel yaşamım var benim. Zemheriden bir şey öğrendiğimi söyleyemeyeceğim bu açıdan pek. Sen öğren, sen minnet duyarsın.
herkesten öğrenilecek bir şey vardır. Önce bunu bir anlayın ..Aynı anda 3-4 kişi tek bir kişiye saldırıyorsunuz. Bu kadınlığa sığar mı :KK20:
kadın cinselliği daha yeni yeni keşfediliyor. Siz tecrübelerinizle bir adım önden gidip ışık olsaydınız keşke doktorlara. Şu konuda haklısınız sizden değil ama zemheriden cinsellik dahil bir çok şey öğrendim. Sizden de diğer konularda öğreniyorum özellikle tavrınız ibretlik.. Size de teşekkür ederim .

herkesten öğrenilecek bir şey vardır. Önce bunu bir anlayın ..Aynı anda 3-4 kişi tek bir kişiye saldırıyorsunuz. Bu kadınlığa sığar mı :KK20:
kadın cinselliği daha yeni yeni keşfediliyor. Siz tecrübelerinizle bir adım önden gidip ışık olsaydınız keşke doktorlara. Şu konuda haklısınız sizden değil ama zemheriden cinsellik dahil bir çok şey öğrendim. Sizden de diğer konularda öğreniyorum özellikle tavrınız ibretlik.. Size de teşekkür ederim .
Aynı anda 15-20 kişi eğlenen kadınların arasına ayar vermek için dalmasaymış keşke. Kimse kimseye saldırmadı ayrıca. Saldıran biri varsa da biz değiliz. Biz kendi çapımızda eğleniyorduk.

Kadın cinselliği yeni keşfediyorsa benim öğrenecek neyim olabilir bu konuda ondan?

Ben tecrübelerimi paylaşmak zorunda mıyım peki birileriyle?

Hala neyi kıskandığımı çözemedim, cevap da alamadım.

Aynı anda 15-20 kişi eğlenen kadınların arasına ayar vermek için dalmasaymış keşke. Kimse kimseye saldırmadı ayrıca. Saldıran biri varsa da biz değiliz. Biz kendi çapımızda eğleniyorduk.

Kadın cinselliği yeni keşfediyorsa benim öğrenecek neyim olabilir bu konuda ondan?

Ben tecrübelerimi paylaşmak zorunda mıyım peki birileriyle?

Hala neyi kıskandığımı çözemedim, cevap da alamadım.
kızlar soruyor havası demiş ki doğru. Girdiniz mi hiç oraya?. Bunda bir sorun göremedim oradan saldırıp büyütmüşsünüz. Açıkcası kin kusmuşsunuz gibi duruyor.

Zemheriyi kastetmedim Genel kadın cinselliği, orgazmından bahsediyorum.. klitoris mesela 1950lerde keşfedilmiş. Mesela bu çok geç bir keşif. Şuanda da bir sürü nokta olduğu söyleniyor. Ama net bir kesinlik yok.

Paylaşmak zorunda değilsiniz ama paylaşsanız güzel olur.

Zemherinin cinsel hayatını kıskanıyor gibi duruyorsunuz buradan bakınca.

Bunun kadınlıkla alakası ne?
İnsan gibi cinsellik topiğindeki bir konun geyiğe kaydığını ve konuyu açan kişi olarak rahatsız olsam şu ana kadar 63733838 kez söyleceğimi anlatmaya çalıştım
Konu açılalı bilmem kaç gün olmuş çoğu insanın eğlendiğini eğlenmeyenin yazmadığını anlatmaya çalıştım ki sorduğum soru etik konusuydu bunun da çoktan açıklığa kavuşturduk...

bu resmen bir konuda insanlar eğlenirken araya gelip ilginç bir şey söylemek yani
Çünkü bu konuya yazan insanlar arasında bunun tartışması yaşanmadı
Görmezden gelmek basit

kimden ne öğreneceğiniz sizin sorununuz kimse burada hocalığa soyunmuyor

pardon KudrAlobar KudrAlobar dr lere ne konuda yardımcı olacaktı...
Ayrıca kadın cinselliği yeni keşfedilmiyor bazı insanlar yeni keşfediyor ya da bazı insanlar artık daha rahat dile getiriyor o da karakterle alakalı kişinin kendi dinamiğiyle alakalı....

yazdığınız cevabı alakalı bulamadım

ha muhtemelen 1950 ler de keşfedilmişse ki bunu hocama soracağım 72 73 yıl geçmiş
Keşke kadınlarımız da 72 73 yıl içinde bazı normlardan sıyrılıp kendini keşfetseydi

anatomi yani bu 1950 de dayandığını düşünmüyorum
Oral seksin tarihi de eskidir diye tahmin ediyorum ve kadınlarda hangi noktadan zevk alıyorlar onu da o esnada tam keşfetmişlerdir şöyle bakmışlardır bence orada ne var ya aaaa diye

örnek vereyim bir tane nazi zulmüne uğramış bir kızın günlüğü var 2. Dünya savaşı bazı bölümlerde kendi ergenliği yaşadığı değişikliklerden bahsedip kendini keşfetmek istediğini anlamıştım

1950 den önce keşfedildi bence ya

kızlar soruyor havası demiş ki doğru. Girdiniz mi hiç oraya?. Bunda bir sorun göremedim oradan saldırıp büyütmüşsünüz. Açıkcası kin kusmuşsunuz gibi duruyor.

Zemheriyi kastetmedim Genel kadın cinselliği, orgazmından bahsediyorum.. klitoris mesela 1950lerde keşfedilmiş. Mesela bu çok geç bir keşif. Şuanda da bir sürü nokta olduğu söyleniyor. Ama net bir kesinlik yok.

Çok kıskandım cinsel hayatını. Ben neden bu kadar geç keşfedemedim cinselliğimi diye üzülüyorum şu an. Çok erken oldu benimki.

1950’ye kadar kadınlar klitorissiz mi üretiliyormuş? 😂

Seviyesiz demiş. Seviyesiz dediği için tepki almış gördüğün gibi. İstediğini söyleyen istemediğini işitir. Bak bişey de benden öğrendin, hadi yine iyisin.

Bak samimiyetle bir şey yazacağım gerçekten. Sen bildiğim kadarıyla sekste tecrübeli değilsin en son hiç denememiştin. Muhteşem orgazmlar yaşadığında ya da romantik muhteşem bir sevişme yaşadığında insanlar mutlu uyuyor mutlu uyanıyor. Bu yaşanılanlar sıradan. Şunu da keşfettim güzeldi filan diye bir yerlere yazma ihtiyacı duymuyor. Ne demek istediğimi emin ol anlayacaksın zamanı gelince.

siz düzeltirseniz sevinirim. Ciddiye alıyordum ben çünkü. Yanlış bilgi olmasın.

Şu an tek tek bulup çıkaramam ama yorumlarına denk geliyorum sürekli. Ve kendisinin ve eşinin cinsellik anlayışından yola çıkarak yaptığı genellemeler genelde yanlış.
Mesela burada bile aynı yanlışa düşmüş; "elim yoruldu" esprisini erkeklikle bağdaştırmış çünkü mastürbasyonun erkeklere özgü bir şey olduğunu sanıyor.

Siz gösterilen tepkiyi saldırı olarak görüyorsunuz ama "seviyesiz" hakaretinin muhatabı olan kimse "sağ ol canım uyardığın için. Al bu da plaketin. Cinsellik bölümüne yaptığın katkılar için teşekkür ederiz" demeyecekti herhalde.

Son düzenleme:
X