Dudağıma yapışan asistan

Zemhericim afedersin ama bi konuda kocamın penis boyunu yazmış insanım. Bana sana yapılan muamele yapılmadı neden acaba? Hepimiz denk geldikçe burda birilerine yorumlar yapıyoruz haliyle kendimizden örneklerle. Sen ise bunu abartansın. Belki de burda takınmamız gereken yardımcı arkadaş rolünle öğretmen rolün çatışıyordur senin bilemiyorum. Ama burda da o uyarın hoş olmadı. Konu hoş gelmediyse yazmazsın.

İlk mesajınıza gayet esprili bir şekilde yanıt verdim. Seviye meselesini uzatmayı tercih edince öyle bir yanıt aldınız. Bu topiğin seviyesi sizden soruluyor herhalde.

İnsanların gayet keyifli eğlenerek sohbet ettiği bir ortama elinizde limonla dalarsanız birileri o limonu alır gözünüze sıkar. Sizi açmamış olabilir konu ve yazılanlar, yazmaz kapatır geçersiniz olur biter.

Teknik bilgi yatak odasını anlatarak verilmesi gereken bir şey değildir bence. Ben sizin kocanıza nasıl oral yaptığınızı ayrıntılarıyla biliyorum mesela. Bunları buraya yazmaya çekinmeyecek kadının kalkıp “yardır” kelimesine takılması bence komik. Bence komik tabi sizce komik olmayabilir. Ama dediğim gibi siz cinsellik topiğinin düzeninden sorumlu devlet bakanı değilsiniz. Anlatabilmişimdir umarım

Bakın konu geyiğe döndü erkek kavramı ne yahu kendine dokunan kadın yok mu illaki vardır
Kadınlar yardırmıyor mu aktif seks hayatı yardırmaktır o konuds

Kılıcı eline alan kılıcıyla ölür öğretmönnn hanım. Bu kulüpte herkes kendi namını kendi yazdıkları ile oluşturur.

Neyse geldim canlarım canlı müzikteydim naber?
Hani seviye mevzusuna tekrar gelecek olursak benim bazı konularda seviyesiz olduğum belli onu hiç saklamadım

ama genel anlamda(bunu kimseye demiyorum üstüne kimse alınmasın) hakaret eden biri de olmadığım kesin o konuda seviyeliyim önemli olan da bu

Son düzenleyen: Moderatör:
Her neyse sevgili asistancığımla (bugün sınavım vardı sabah) gözlerimizle fingirdeştik bugün
Bugün stresliydim ondan ancak gözle e yani stresimi alırdı tabi ama

sınava girerken cenabet giremem cıkıs
Ama dr ye gideceğim o bölüme haha şans dileyinnn

haşin ilişkim olacak tokattan sonra adama yapışacağım hadi bakalım adamı manyak edeceğim

Minnetimizi seviyemizi düzeltmekle mi gösterelim yooo öyle bir durum yok açıkçası
Konudaki ortam belli 100 kişi geyik yapıp bir kişi çıkıp seviyeden bahsediyorsa ve konu cinsellik bölümündeyse evet bu konuda minnet duyamayacağız

özür dileriz
Neyi kıskanacağız hayır anlayamadım da?

Ayol kiskanmak istesem gider ingiltere kralicesini kiskanirim; kadin kocasi da dahil herkesi gomdu turp gibi ayakta koca ulkeyi yonetiyor

Gözlerinizle ne yaptınız kanka biraz anlatsana

Yaa tabi hepimiz zemheriden önce pipi görünce bu ne diye bakıyoduk çok haklısın cicim.

Neyini kıskanmış olabiliriz sence pasif agresif arkadaşım? Bi anlatsana.

Senin yaşın kadar cinsel yaşamım var benim. Zemheriden bir şey öğrendiğimi söyleyemeyeceğim bu açıdan pek. Sen öğren, sen minnet duyarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…