Zemhericim afedersin ama bi konuda kocamın penis boyunu yazmış insanım. Bana sana yapılan muamele yapılmadı neden acaba? Hepimiz denk geldikçe burda birilerine yorumlar yapıyoruz haliyle kendimizden örneklerle. Sen ise bunu abartansın. Belki de burda takınmamız gereken yardımcı arkadaş rolünle öğretmen rolün çatışıyordur senin bilemiyorum. Ama burda da o uyarın hoş olmadı. Konu hoş gelmediyse yazmazsın.Teknik bilgi kısmı benim yatak odamı ayrıntılarıyla bildiğini iddia eden şahsa itafen yazıldı, bu konuyla ilgisi yok canım ya.
O jargon geyik muhabbetinde bile öyle itici görünüyor ki tarifi yok. Ben kimseyi de ayıplamadım, esprili bir uyarı yaptım ama birilerinin linç edecek insana ihtiyacı varmış saldırıya geçti. Ki ben hala kimseye hakaret etmedim, teşhirci olmakla itham edildiğim halde.
İlk mesajınıza gayet esprili bir şekilde yanıt verdim. Seviye meselesini uzatmayı tercih edince öyle bir yanıt aldınız. Bu topiğin seviyesi sizden soruluyor herhalde.Siz konuyu istediğiniz yere çekebilirsiniz, ben ne söylediğimi biliyorum, aşağılayıcı argo dil kullanmak ayrı, teknik bilgi verme amaçlı konuşmak ayrı şeyler, burada insanlara yardımcı olmak amacıyla kurduğum cümleler sizde böyle bir izlenim uyandırıyorsa söyleyecek sözüm yok. Oturup erotik öykü kıvamında yatak odamı anlatmış değilim ama sizin söylediğiniz bunu yapmışım gibi ağır bir itham. Bu sizin algınız. Kadının kaleminden kadın aşağılamak amaçlı kullanılan cümleleri görmek açıkçası beni utandırmış ve yazanları da görünce ciddi biçimde şaşırtmıştı ama kişileri yanlış yorumlamış olduğumu görüyorum.
Şuraya tekrar yazayım konu sahibinin yaşadığına en ufak eleştiride bulunmadım, hatta çılgınca ve keyifli olabilir ama yardır pompala gibi iğrenç kelimeler hele kadın ağzına hiç yakışmıyor. Ki bence konu sahibini de çok rencide edebilecek kelimeler bunlar çünkü üstü kapalı falan değil gayet jargona ait kelimeler. Tabi konu sahibi durumdan şikayetçi değilken bunu söylemek bana da düşmezdi ya neyse. Size iyi eğlenceler.
Bakın konu geyiğe döndü erkek kavramı ne yahu kendine dokunan kadın yok mu illaki vardırEvet cinsellik topiğinde gayet aktifim bunu da asla garip bulmadım seviyeden kastımız zaten öpüşme falan deği. İlk defa şu topicte birilerinin "yardır" "elim yoruldu" gibi abaza erkek kavramlarının kullanılmasını çok beğendim o yüzden yazdım onları, öpüşenle bir derdim yok yani, o mutlu olsun diğerlerinin de eli sağ olsun ne diyelim
Siz konuyu istediğiniz yere çekebilirsiniz, ben ne söylediğimi biliyorum, aşağılayıcı argo dil kullanmak ayrı, teknik bilgi verme amaçlı konuşmak ayrı şeyler, burada insanlara yardımcı olmak amacıyla kurduğum cümleler sizde böyle bir izlenim uyandırıyorsa söyleyecek sözüm yok. Oturup erotik öykü kıvamında yatak odamı anlatmış değilim ama sizin söylediğiniz bunu yapmışım gibi ağır bir itham. Bu sizin algınız. Kadının kaleminden kadın aşağılamak amaçlı kullanılan cümleleri görmek açıkçası beni utandırmış ve yazanları da görünce ciddi biçimde şaşırtmıştı ama kişileri yanlış yorumlamış olduğumu görüyorum.
Şuraya tekrar yazayım konu sahibinin yaşadığına en ufak eleştiride bulunmadım, hatta çılgınca ve keyifli olabilir ama yardır pompala gibi iğrenç kelimeler hele kadın ağzına hiç yakışmıyor. Ki bence konu sahibini de çok rencide edebilecek kelimeler bunlar çünkü üstü kapalı falan değil gayet jargona ait kelimeler. Tabi konu sahibi durumdan şikayetçi değilken bunu söylemek bana da düşmezdi ya neyse. Size iyi eğlenceler.
Sıcak ülkededirler alışmıştırKlima, vantilatör, kapı pencere ceyranı, soğuk duş... Sıcak ülkedekiler bütün sezonu boş geçmiyordur herhalde
KrallBölüme göre seviye belirliyoruz işte. Buranın seviyesi bu değil miydi? Sen daha iyi bilirsin.
Minnetimizi seviyemizi düzeltmekle mi gösterelim yooo öyle bir durum yok açıkçasıZemheriPoyraz Kıskanıldığını biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum. Ne canlar yanıyormuş görmüş olduk. Herkes patır patır dökülmüş. Sen faydalı olmaya çalıştıkça millet kinleniyormuş. İnanamıyorum..Hiç mi bir şey öğrenmediler senden hiç mi minnet etmiyorlar şaşırtıcı..
Ayol kiskanmak istesem gider ingiltere kralicesini kiskanirim; kadin kocasi da dahil herkesi gomdu turp gibi ayakta koca ulkeyi yonetiyorZemheriPoyraz Kıskanıldığını biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum. Ne canlar yanıyormuş görmüş olduk. Herkes patır patır dökülmüş. Sen faydalı olmaya çalıştıkça millet kinleniyormuş. İnanamıyorum..Hiç mi bir şey öğrenmediler senden hiç mi minnet etmiyorlar şaşırtıcı..
Her neyse sevgili asistancığımla (bugün sınavım vardı sabah) gözlerimizle fingirdeştik bugün
Bugün stresliydim ondan ancak gözle e yani stresimi alırdı tabi ama
sınava girerken cenabet giremem cıkıs
Ama dr ye gideceğim o bölüme haha şans dileyinnn
haşin ilişkim olacak tokattan sonra adama yapışacağım hadi bakalım adamı manyak edeceğim
Yaa tabi hepimiz zemheriden önce pipi görünce bu ne diye bakıyoduk çok haklısın cicim.ZemheriPoyraz Kıskanıldığını biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum. Ne canlar yanıyormuş görmüş olduk. Herkes patır patır dökülmüş. Sen faydalı olmaya çalıştıkça millet kinleniyormuş. İnanamıyorum..Hiç mi bir şey öğrenmediler senden hiç mi minnet etmiyorlar şaşırtıcı..
Hahah gözleriylen yidi bini....Gözlerinizle ne yaptınız kanka biraz anlatsana
Neyini kıskanmış olabiliriz sence pasif agresif arkadaşım? Bi anlatsana.ZemheriPoyraz Kıskanıldığını biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum. Ne canlar yanıyormuş görmüş olduk. Herkes patır patır dökülmüş. Sen faydalı olmaya çalıştıkça millet kinleniyormuş. İnanamıyorum..Hiç mi bir şey öğrenmediler senden hiç mi minnet etmiyorlar şaşırtıcı..
inanırım bakYaa tabi hepimiz zemheriden önce pipi görünce bu ne diye bakıyoduk çok haklısın cicim.
Donlarini da utuleyeydin , don onemliHahah gözleriylen yidi bini....
Ben de baştan aşağı şuh bir şekilde süzdüm yanii
Ay aklında tam kalayım evde falan beni düşünsün
Ay eteklerimi şortlarımı bile ütüledim
Donsuz giderim ya hazır nazır artık önce tam çıldırsın da ahahahDonlarini da utuleyeydin , don onemli