Hadi bakalim yaparsin sen kocumDonsuz giderim ya hazır nazır artık önce tam çıldırsın da ahahah
Sen biliyo muydun ne olduğunu? Ben bilmiyordum. Biliyordun da bize anlatmadın mı yoksaYaa tabi hepimiz zemheriden önce pipi görünce bu ne diye bakıyoduk çok haklısın cicim.
Yalnız pipi demek de çok seviyesizce ya stetoskop ya da mikrofon diyelim lütfenSen biliyo muydun ne olduğunu? Ben bilmiyordum. Biliyordun da bize anlatmadın mı yoksa
Sen biliyo muydun ne olduğunu? Ben bilmiyordum. Biliyordun da bize anlatmadın mı yoksa
Evet cinsellik topiğinde gayet aktifim bunu da asla garip bulmadım seviyeden kastımız zaten öpüşme falan deği. İlk defa şu topicte birilerinin "yardır" "elim yoruldu" gibi abaza erkek kavramlarının kullanılmasını çok beğendim o yüzden yazdım onları, öpüşenle bir derdim yok yani, o mutlu olsun diğerlerinin de eli sağ olsun ne diyelim
Demek ki bilmiyomuşum ben de bak zor yaptık çocuğuSen biliyo muydun ne olduğunu? Ben bilmiyordum. Biliyordun da bize anlatmadın mı yoksa
Ya buna uyan şahane bi karikatür var ama koyamıyorumGözlerinizle ne yaptınız kanka biraz anlatsana
@zemheri4717 Kıskanıldığını biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum. Ne canlar yanıyormuş görmüş olduk. Herkes patır patır dökülmüş. Sen faydalı olmaya çalıştıkça millet kinleniyormuş. İnanamıyorum..Hiç mi bir şey öğrenmediler senden hiç mi minnet etmiyorlar şaşırtıcı..
herkesten öğrenilecek bir şey vardır. Önce bunu bir anlayın ..Aynı anda 3-4 kişi tek bir kişiye saldırıyorsunuz. Bu kadınlığa sığar mıNeyini kıskanmış olabiliriz sence pasif agresif arkadaşım? Bi anlatsana.
Senin yaşın kadar cinsel yaşamım var benim. Zemheriden bir şey öğrendiğimi söyleyemeyeceğim bu açıdan pek. Sen öğren, sen minnet duyarsın.
zor yaptığınızı biliyorum evet ama sağlıklı olsun inşallah.Demek ki bilmiyomuşum ben de bak zor yaptık çocuğuÖncesini karıştırmayayım evleneli 4 sene oldu bee
Inşallah. Tüm isteyenlere nasip olsun.zor yaptığınızı biliyorum evet ama sağlıklı olsun inşallah.
siz düzeltirseniz sevinirim. Ciddiye alıyordum ben çünkü. Yanlış bilgi olmasın.Yalnız şeyy, faydalı olmak için verdiği bilgilerin çoğu yanlış ama siz bilirsiniz tabii
Aynı anda 15-20 kişi eğlenen kadınların arasına ayar vermek için dalmasaymış keşke. Kimse kimseye saldırmadı ayrıca. Saldıran biri varsa da biz değiliz. Biz kendi çapımızda eğleniyorduk.herkesten öğrenilecek bir şey vardır. Önce bunu bir anlayın ..Aynı anda 3-4 kişi tek bir kişiye saldırıyorsunuz. Bu kadınlığa sığar mı
kadın cinselliği daha yeni yeni keşfediliyor. Siz tecrübelerinizle bir adım önden gidip ışık olsaydınız keşke doktorlara. Şu konuda haklısınız sizden değil ama zemheriden cinsellik dahil bir çok şey öğrendim. Sizden de diğer konularda öğreniyorum özellikle tavrınız ibretlik.. Size de teşekkür ederim .
kızlar soruyor havası demiş ki doğru. Girdiniz mi hiç oraya?. Bunda bir sorun göremedim oradan saldırıp büyütmüşsünüz. Açıkcası kin kusmuşsunuz gibi duruyor.Aynı anda 15-20 kişi eğlenen kadınların arasına ayar vermek için dalmasaymış keşke. Kimse kimseye saldırmadı ayrıca. Saldıran biri varsa da biz değiliz. Biz kendi çapımızda eğleniyorduk.
Kadın cinselliği yeni keşfediyorsa benim öğrenecek neyim olabilir bu konuda ondan?
Ben tecrübelerimi paylaşmak zorunda mıyım peki birileriyle?
Hala neyi kıskandığımı çözemedim, cevap da alamadım.
Bunun kadınlıkla alakası ne?herkesten öğrenilecek bir şey vardır. Önce bunu bir anlayın ..Aynı anda 3-4 kişi tek bir kişiye saldırıyorsunuz. Bu kadınlığa sığar mı
kadın cinselliği daha yeni yeni keşfediliyor. Siz tecrübelerinizle bir adım önden gidip ışık olsaydınız keşke doktorlara. Şu konuda haklısınız sizden değil ama zemheriden cinsellik dahil bir çok şey öğrendim. Sizden de diğer konularda öğreniyorum özellikle tavrınız ibretlik.. Size de teşekkür ederim .
Çok kıskandım cinsel hayatını. Ben neden bu kadar geç keşfedemedim cinselliğimi diye üzülüyorum şu an. Çok erken oldu benimki.kızlar soruyor havası demiş ki doğru. Girdiniz mi hiç oraya?. Bunda bir sorun göremedim oradan saldırıp büyütmüşsünüz. Açıkcası kin kusmuşsunuz gibi duruyor.
Zemheriyi kastetmedim Genel kadın cinselliği, orgazmından bahsediyorum.. klitoris mesela 1950lerde keşfedilmiş. Mesela bu çok geç bir keşif. Şuanda da bir sürü nokta olduğu söyleniyor. Ama net bir kesinlik yok.
Paylaşmak zorunda değilsiniz ama paylaşsanız güzel olur.
Zemherinin cinsel hayatını kıskanıyor gibi duruyorsunuz buradan bakınca.
Bak samimiyetle bir şey yazacağım gerçekten. Sen bildiğim kadarıyla sekste tecrübeli değilsin en son hiç denememiştin. Muhteşem orgazmlar yaşadığında ya da romantik muhteşem bir sevişme yaşadığında insanlar mutlu uyuyor mutlu uyanıyor. Bu yaşanılanlar sıradan. Şunu da keşfettim güzeldi filan diye bir yerlere yazma ihtiyacı duymuyor. Ne demek istediğimi emin ol anlayacaksın zamanı gelince.kızlar soruyor havası demiş ki doğru. Girdiniz mi hiç oraya?. Bunda bir sorun göremedim oradan saldırıp büyütmüşsünüz. Açıkcası kin kusmuşsunuz gibi duruyor.
Zemheriyi kastetmedim Genel kadın cinselliği, orgazmından bahsediyorum.. klitoris mesela 1950lerde keşfedilmiş. Mesela bu çok geç bir keşif. Şuanda da bir sürü nokta olduğu söyleniyor. Ama net bir kesinlik yok.
Paylaşmak zorunda değilsiniz ama paylaşsanız güzel olur.
Zemherinin cinsel hayatını kıskanıyor gibi duruyorsunuz buradan bakınca.
siz düzeltirseniz sevinirim. Ciddiye alıyordum ben çünkü. Yanlış bilgi olmasın.
nEZemherinin cinsel hayatını kıskanıyor gibi duruyorsunuz buradan bakınca.