Sen şimdi ejakülasyon ve semen nedir onuda bilmiyorsundurTeknik terim mi kullandın anlayamadım
Kelime anlamıyla "penis", Latincede "kuyruk" demektir. Hatta penisilin isimli antibiyotiğe ismini veren Penicillium mantarı, bu isminikalem-benzeri bir görünüme sahip olmaktan almaktadır.Penis de tanrı olmasın bak birileri baksın mitolojiye bi yere allaşkına. ☹
Reis afrodit mesela kronosun pipisinden akan spermlerle oluştuPenis de tanrı olmasın bak birileri baksın mitolojiye bi yere allaşkına. ☹
size kalırsa tıp dursun yerinde kadınlar bile böyle diyorsa freud gene canmış.Ya kusura bakmayın ama klitoris 1950 de keşfedildi derseniz ona şöyle bir bakarım ben
anatomik bir yapı bu bu yapı önceden keşfedildi yapı olarak ha işlevi ne zaman anlaşıldı bilemem(bilmediğim şeyieri rahatça ifade edebiliyorum)
fakat bu yapının muhtemelen 1950 den önce de zevk verdiği bence biliniyordu
Bknzral seks bence muhtemelen bundan romalılar bile bahsetmiştir
Sana bir soru strobe dildo ne zaman keşfedildi? al bakalım
Bana hahah 1950 deme kendimi atarım ha
His olarak farklı evet hala aynı şeyi diyorum his olarak çok farklı teşekkür ederim sizeklitoral ve vajinalin farklı olduğunu söyledi. Açıkladım.
Kadınlar cinselliğini geç keşfediyor kendine gel ne mö sü yazık sanaa: ( Ciddi mi cevabliim Vandi? Taşlardan oyulmaları gördüm. MÖ,MS filan oralarda bir yerlerde olacağdı.
en iyisi öpüştüğünüz adamın anatomisini çıkartın. Pratik olsun.His olarak farklı evet hala aynı şeyi diyorum his olarak çok farklı teşekkür ederim size
Keşke size kalsaydıısize kalırsa tıp dursun yerinde kadınlar bile böyle diyorsa freud gene canmış.
Siz 2. Uyeliği misiniz?
Kadınlar cinselliğini geç keşfediyor kendine gel ne mö sü yazık sanaa
Olm herkes oyle oluşmuyor mu zaten?Reis afrodit mesela kronosun pipisinden akan spermlerle oluştu
Belki yaparım siz beni düşünmeyin keyfim neyi nasıl istiyorsa öyle yapma huyum vardır.en iyisi öpüştüğünüz adamın anatomisini çıkartın. Pratik olsun
Neyse huh bu gece de çarpılmadık.Kelime anlamıyla "penis", Latincede "kuyruk" demektir. Hatta penisilin isimli antibiyotiğe ismini veren Penicillium mantarı, bu isminikalem-benzeri bir görünüme sahip olmaktan almaktadır.
Tanrı değilmiş neyse ki.
Gerçekten miOlm herkes oyle oluşmuyor mu zaten?
JasjsjznxbxOlm herkes oyle oluşmuyor mu zaten?
Dur bakalım kazen ilgilenir artık. Ben bildirdim.
Kriz geciriyorum suan
Masumiyetimizi kaybettik iyi miGerçekten mi