Ben yazayım seviye çok şükür yazacağım seviyeye indiği için ben klitoral orgazm olamıyorum. Pipi lazim illa. Vibratör de iş görmüyor cıks. Bence de farklılar aynı olsaydı onu da olurdum diye düşünüyorum.Yalnız zaten farklılar iki orgazmı yaşadım çok farklılar adamın teorisi doğruydu bilgim o yönde arkadaşlardan naçizane bilen varsa yazsın lütfen
Siz 2. Uyeliği misiniz?Iyiki zemheri hanim bilgi ve deneyimlerini yazmis paylaşmış kimbilir bende dahil ne çok kadın istifade edip cinsel hayatına renk katmıştır bu sayede
Freud klitoral ya da vajinal orgazm olmuş mudur sence? Ya da başka bir erkek.Freud, klitoral ve vajinal orgazmı farklı sanıyordu. Aslında aynı olduğu ortaya çıktı. Yani klitoris adı vardı ama şuankinden farklıydı. Anatomi resimleri bulursanız atın tabi güzel olur karşılaştırma açısından. Libidoda aslında cinsellik değil yaşam enerjisi demek cinselliği de içine alıyor.
Araya giriyorum : KAHKAHA ATTIM AHAHAHAHAHAHAHAHAHHAYalnız pipi demek de çok seviyesizce ya stetoskop ya da mikrofon diyelim lütfen
Cinsellik biraz da yaşayarak keşfediliyor öyle de bir şey var. Diğer yorumlarda sizin pek tecrübenizin olmadığını yazmışlar, yaşlarımız da yakın diye tahmin ediyorum. Yani burada başkasının cinsel hayatını sabaha kadar okuyabilirsiniz ama sadece okumakla her şeyi öğrenemezsiniz ki.Sizden de diğer konularda öğreniyorum özellikle tavrınız ibretlik.. Size de teşekkür ederim .
Klitorisi biliyor musunuz ?Yalnız zaten farklılar iki orgazmı yaşadım çok farklılar adamın teorisi doğruydu bilgim o yönde arkadaşlardan naçizane bilen varsa yazsın lütfen
Ay ben elimin altinda ne varsa onunla oluyorum yaa. Elimin altinda derken pislesip seviyeyi dusurmeyin. P*nissiz de oluyor yani.Ben yazayım seviye çok şükür yazacağım seviyeye indiği için ben klitoral orgazm olamıyorum. Pipi lazim illa. Vibratör de iş görmüyor cıks. Bence de farklılar aynı olsaydı onu da olurdum diye düşünüyorum.
Kız tıp öğrencisi, 1 sene deliler gibi anatomi dersi aldı, sizce bilmiyor mudur?Klitorisi biliyor musunuz ?
Vajinal dediğinizde vajina girişi klitorisin topçuklarına değiyor..Klitoral dediğiniz de şu üstteki penis başı gibi olan yeri uyarınca oluyor. Onun yerini zaten biliyoruz. Hem alttan hem üstten uyarıldığında da dediğiniz gibi daha yoğun bir orgazm oluyor. Ben ilişkide klitorisi dıştan elimle uyarmadım diyebilirsiniz. Ama meme vs. uyarıldığında o da şişiyor. Dolayısıyla uyarılmış oluyor.
Bakın testislere ve penise ne kadar benziyor. pipi gördüyseniz de böylesini görmemişsinizdir
Çok iyi biliyorum canınızı sıkmayın her zaman da kontrol ederim nasıl iyi mi diye?Klitorisi biliyor musunuz ?
Vajinal dediğinizde vajina girişi klitorisin topçuklarına değiyor..Klitoral dediğiniz de şu üstteki penis başı gibi olan yeri uyarınca oluyor. Onun yerini zaten biliyoruz. Hem alttan hem üstten uyarıldığında da dediğiniz gibi daha yoğun bir orgazm oluyor. Ben ilişkide klitorisi dıştan elimle uyarmadım diyebilirsiniz. Ama meme vs. uyarıldığında o da şişiyor. Dolayısıyla uyarılmış oluyor.
Bakın testislere ve penise ne kadar benziyor. pipi gördüyseniz de böylesini görmemişsinizdir
Aklima Survivor Nagihan geliyor hep.Cinsellik biraz da yaşayarak keşfediliyor öyle de bir şey var. Diğer yorumlarda sizin pek tecrübenizin olmadığını yazmışlar, yaşlarımız da yakın diye tahmin ediyorum. Yani burada başkasının cinsel hayatını sabaha kadar okuyabilirsiniz ama sadece okumakla her şeyi öğrenemezsiniz ki.
Mesela ben de ilk kez öpüşmeden önce deli gibi okumuştum, nasıl yapılır falan diyeO kadar okuyunca en iyi ben öpüşürüm moduna girmiştim ama ilk öpücüğüm pek keyifli değildi. Sonradan tecrübe ederek öğrenmiştim.
Yeri geldiği için söylüyorum ben de kimseyle birlikte olmadım ama siz bu olayı çok takıntı yapmış gibi gözüküyorsunuz. Zamanı gelince yaşayarak görürsünüz işte.
Son olarak ben de sizin fikirlerinizin ters düştüğü üyelerden çok şey öğreniyorum. Öğrendiklerim de bakış açımı genişletiyor bazı konularda. O zaman ben de size 'diğer üyeleri kıskanıyorsunuz' mu diyeyim? Sizin bahsi geçen üyeden yaşamadan öğrendiklerinizi o kadınlar zaten kaç kere tecrübe etmiştir. Siz gelirken onlar dönüyordu yani.
Teknik bilgi çok başarılı ancak bunu bir tıp öğrencisine anlatıyor olmanKlitorisi biliyor musunuz ?
Ya ben o kadar becerebiliyom. Seninki daha muhteşör.Ay ben elimin altinda ne varsa onunla oluyorum yaa. Elimin altinda derken pislesip seviyeyi dusurmeyin. P*nissiz de oluyor yani.
Yuzume bir yerden gulmus talih. Bu gariban demis acimis
Daha çok okumalısın merve, az okumuşsun ondan hep.Ya ben o kadar becerebiliyom. Seninki daha muhteşör.
Ben de egitmedim ya kendi kendine yapiyor kerata.Ya ben o kadar becerebiliyom. Seninki daha muhteşör.
Bana klistorisli g noktalı linkler atar mısın okuyayımDaha çok okumalısın merve, az okumuşsun ondan hep.
Sana bir soru strobe dildo ne zaman keşfedildi? al bakalımKlitoris Yunan mitolojisinde tanrı değil mi? Aaa bu forum bana daha neler öğretecek hay Allah görüyor musunuz?
Penis de tanrı olmasın bak birileri baksın mitolojiye bi yere allaşkına. ☹Klitoris Yunan mitolojisinde tanrı değil mi? Aaa bu forum bana daha neler öğretecek hay Allah görüyor musunuz?
klitoral ve vajinalin farklı olduğunu söyledi. Açıkladım.Kız tıp öğrencisi, 1 sene deliler gibi anatomi dersi aldı, sizce bilmiyor mudur?