Dudağıma yapışan asistan

Ahlaksız konular diyorsunuz dejenere konular diyorsunuz aşk olsun 🥲
Abaza abaza konuların var. Ayıp. Kadın dediğin bu kadar istekli olmaz ama ya. Erkek talep etmezse bi ömür elini bile atmadan yaşamalısın. Kadın dediğin istemez. Hatta kaçar köşe bucak. Off puff der, Kızılay çadırında kan verir gibi yatar, saatine bakar durur, bitse de gitsek diye söylenir. Töbe töbe.

Abaza abaza konuların var. Ayıp. Kadın dediğin bu kadar istekli olmaz ama ya. Erkek talep etmezse bi ömür elini bile atmadan yaşamalısın. Kadın dediğin istemez. Hatta kaçar köşe bucak. Off puff der, Kızılay çadırında kan verir gibi yatar, saatine bakar durur, bitse de gitsek diye söylenir. Töbe töbe.
Bu yazdıklarını okuyunca böyle kadınlar hala var ama ben şaşırıp kalıyorum 🤷🏼‍♀️

Siz konuyu istediğiniz yere çekebilirsiniz, ben ne söylediğimi biliyorum, aşağılayıcı argo dil kullanmak ayrı, teknik bilgi verme amaçlı konuşmak ayrı şeyler, burada insanlara yardımcı olmak amacıyla kurduğum cümleler sizde böyle bir izlenim uyandırıyorsa söyleyecek sözüm yok. Oturup erotik öykü kıvamında yatak odamı anlatmış değilim ama sizin söylediğiniz bunu yapmışım gibi ağır bir itham. Bu sizin algınız. Kadının kaleminden kadın aşağılamak amaçlı kullanılan cümleleri görmek açıkçası beni utandırmış ve yazanları da görünce ciddi biçimde şaşırtmıştı ama kişileri yanlış yorumlamış olduğumu görüyorum.

Şuraya tekrar yazayım konu sahibinin yaşadığına en ufak eleştiride bulunmadım, hatta çılgınca ve keyifli olabilir ama yardır pompala gibi iğrenç kelimeler hele kadın ağzına hiç yakışmıyor. Ki bence konu sahibini de çok rencide edebilecek kelimeler bunlar çünkü üstü kapalı falan değil gayet jargona ait kelimeler. Tabi konu sahibi durumdan şikayetçi değilken bunu söylemek bana da düşmezdi ya neyse. Size iyi eğlenceler.
Canım burda teknik bilgi gerektiren birşey yokki hatta mevzu öpüşme farkındaysan...
Ve iyice geyiğe dönen bir mevzu
Jargonda kusur aranmaz geyikte

Canım burda teknik bilgi gerektiren birşey yokki hatta mevzu öpüşme farkındaysan...
Ve iyice geyiğe dönen bir mevzu
Jargonda kusur aranmaz geyikte
Teknik bilgi kısmı benim yatak odamı ayrıntılarıyla bildiğini iddia eden şahsa itafen yazıldı, bu konuyla ilgisi yok canım ya.

O jargon geyik muhabbetinde bile öyle itici görünüyor ki tarifi yok. Ben kimseyi de ayıplamadım, esprili bir uyarı yaptım ama birilerinin linç edecek insana ihtiyacı varmış saldırıya geçti. Ki ben hala kimseye hakaret etmedim, teşhirci olmakla itham edildiğim halde.

Abaza abaza konuların var kısmını okuyunca acı acı güldüm. 😭🥺 🥲 yemin ederim bi manitam olsun bunların hepsini yapacağım. Kızılay çadırında kan verir gibi yatmak dahil. Yeter ki o gelsin beni bulsun.

Abaza abaza konuların var kısmını okuyunca acı acı güldüm. 😭🥺 🥲 yemin ederim bi manitam olsun bunların hepsini yapacağım. Kızılay çadırında kan verir gibi yatmak dahil. Yeter ki o gelsin beni bulsun.
Sadece kan verir gibi yatarken zevk alabilmem.. 😂

Ben de yorumlara baya güldüm 😅 hani böyle çok samimi kız arkadaşlar bir araya gelir de konu cinselliğe evrilir yarınlar yokmuşcasına geyik yapılır öyle hissettirdi. Ha yazılan her şey yaşam tarzıma uygun mu? Yoo ama güldüm eğlendim geçtim banane

O jargon geyik muhabbetinde bile öyle itici görünüyor ki tarifi yok. Ben kimseyi de ayıplamadım, esprili bir uyarı yaptım
Yani ama siz cinsellik bölümünün sahibi değilsiniz ki, uyarı falan deyince sanki moderatör sizmişsiniz gibi duruyor.

Herkesin geyik muhabbetinde kullandığı üslup da farklıdır. Kocaman kadınlar da burada yakın bulduğu insanlarla sohbet ederken uyarılmak zorunda değil bence.

Yani ama siz cinsellik bölümünün sahibi değilsiniz ki, uyarı falan deyince sanki moderatör sizmişsiniz gibi duruyor.

Herkesin geyik muhabbetinde kullandığı üslup da farklıdır. Kocaman kadınlar da burada yakın bulduğu insanlarla sohbet ederken uyarılmak zorunda değil bence.
Herkes her konuya yorum yapabiliyor bunun moderatör gibi davranmakla ilgisi yok, ki burada bunu savunan pek çok insan var

Teknik bilgi kısmı benim yatak odamı ayrıntılarıyla bildiğini iddia eden şahsa itafen yazıldı, bu konuyla ilgisi yok canım ya.

O jargon geyik muhabbetinde bile öyle itici görünüyor ki tarifi yok. Ben kimseyi de ayıplamadım, esprili bir uyarı yaptım ama birilerinin linç edecek insana ihtiyacı varmış saldırıya geçti. Ki ben hala kimseye hakaret etmedim, teşhirci olmakla itham edildiğim halde.
Yok teşhirci değilsin burda zaten herkes az yada çok bu bölümde birşeyler yazmıştır bilgi adına
ama ortada bir geyik dönüyorsa hakki verilmeli diye düşünüyorum ben,sey gibi düşün gündelik hayatta ayıplı konuşmazsın da yatakta pekala dirty talk yaparsın hani 😜
Hersey yerinde ortamında güzel

ZemheriPoyraz ZemheriPoyraz ya konuya seviyeden dem vurarak girerseniz tepki görürsünüz işte, ne söylerseniz söyleyin "Seviye düşmüş-seviyesizleşmişsiniz" demeye vardı mı o cümle, vardı, varır da. Kırk takla da artırsanız, evir çevir yaptırıp gerdan da kırdırsanız o cümle şöyleydi diye açıklamalarla, belli yani ne dendiği, görüyoruz.

X