Dudağıma yapışan asistan

Evet cinsellik topiğinde gayet aktifim bunu da asla garip bulmadım seviyeden kastımız zaten öpüşme falan deği. İlk defa şu topicte birilerinin "yardır" "elim yoruldu" gibi abaza erkek kavramlarının kullanılmasını çok beğendim o yüzden yazdım onları, öpüşenle bir derdim yok yani, o mutlu olsun diğerlerinin de eli sağ olsun ne diyelim

Bölüme göre seviye belirliyoruz işte. Buranın seviyesi bu değil miydi? Sen daha iyi bilirsin.

Açıklamayı alıntıladım sen kaçırma diye. anlatabildiğimi umuyorum

Böyle yetişmek çokmu güzel ve normal sizce? Sevişmeyi birlikte olmayı bile evlendikten sonra bi süre yapamamışsınız bu doğrumu yani size güzel bişeymi aşılamışlar? Ayrıca kocalarımızında korunacak bi durumu yok bence aklı dışarıda olana yapacak bişey yok. Kusura bakmayın yani yazmazdım normalde ama..

Eşiyle yaşadığı cinsel hayatı ayrıntısıyla bildiğimiz bir üye seviyeden bahsedince şaşırdık haliyle zemhericim.

Geyik onlar geyik, anlatabildiğimi umuyorum.
Siz konuyu istediğiniz yere çekebilirsiniz, ben ne söylediğimi biliyorum, aşağılayıcı argo dil kullanmak ayrı, teknik bilgi verme amaçlı konuşmak ayrı şeyler, burada insanlara yardımcı olmak amacıyla kurduğum cümleler sizde böyle bir izlenim uyandırıyorsa söyleyecek sözüm yok. Oturup erotik öykü kıvamında yatak odamı anlatmış değilim ama sizin söylediğiniz bunu yapmışım gibi ağır bir itham. Bu sizin algınız. Kadının kaleminden kadın aşağılamak amaçlı kullanılan cümleleri görmek açıkçası beni utandırmış ve yazanları da görünce ciddi biçimde şaşırtmıştı ama kişileri yanlış yorumlamış olduğumu görüyorum.

Şuraya tekrar yazayım konu sahibinin yaşadığına en ufak eleştiride bulunmadım, hatta çılgınca ve keyifli olabilir ama yardır pompala gibi iğrenç kelimeler hele kadın ağzına hiç yakışmıyor. Ki bence konu sahibini de çok rencide edebilecek kelimeler bunlar çünkü üstü kapalı falan değil gayet jargona ait kelimeler. Tabi konu sahibi durumdan şikayetçi değilken bunu söylemek bana da düşmezdi ya neyse. Size iyi eğlenceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…