- 21 Mayıs 2018
- 404
- 529
- 33
-
- Konu Sahibi Almira2017
Zaten kızım yüzünden kararsız kalıyoruz yaBen dublekste oturdum. Çatı dubleksi.
Dogalgazli ise isinma sorunu olmaz cocuk ufakmis ya o anlamda söyledim.
Onun harici temizliği dert,hemde büyük bir dert.
Kapi calar market gelir sucu gelir,o an paran yukarda kalmistir yukari çikar geri inersin.
Esine seslenirsin seni duymaz.
Bebek icin merdivenler tehlikeli.
Ha bahceli dubleksse daha fena.
Sehire uzak,mahrumiyet bölgesi. Canın birsey çeker ama o saatte alamazsın cunku market yoktur. Olan da kapalıdır.
Bahce bakım ister. Bahceye disardan gelen pislikleri temizlemekte cabasi.
Ha diyorsan haftada 1 gün temizlikci kadin geliyor. Evet o sekilde rahat edebilirsin ama sehre de uzakmış ben olsam katiyen istemezdim.
Hirsizlik guvenlik vs o da var
Dubleks ev cok zor. In çık aşağı ineerken merdiveni sil yukarı cikarken tekrardan sil.
Ha ben olaya temizlik yonuyle bakiyorum belki kafayi yemisimdir ama bu dediklerimi düşün.
Allah korusun satmak istesen de hemen satamazsin.
Tamam dikkat ederim mutlaka teşekkürlerDüz ayak ev daha iyi daha samimi ve daha kullanışlı. Alacağın evin yer karolarina bakmani tavsiye ederim. Granit olmasin mümkünse. Viledayla sileceksin. Sonra aanaa bir bakmissin su izi olmus . Bir penye ya da havluyla kurulaman gerekecek cekpasin ucuna takıp. Parlak diye tercih ediliyor ama rezalet bir karo
Ya o anlamda super oluyor. Aksam circir bicegi sesi duyabilirsiniz. Gündüz kus civiltisiyla uyanirsiniz. Cicek bakarsiniz cicekleriniz güzel açar. Ev bide guney cepheliyse gunes alır. Yazin mangal yakarsınız. Kışın isinirsiniz bir sekilde ama cok zor. Kuafore gidiceksiniz e bu cocuk krese gitmicek mi alisverisi olsun manavi kasabi bilmemne sizin arabaniz varsa olur gerci bak.Zaten kızım yüzünden kararsız kalıyoruz yaşehir merkezinde de istediğimiz gibi yok haliyle.. kalabalıktan gürültüden kargaşadan o kadar bıktık ki biraz rahat etmek istiyoruz. Bakalım kısmet..
Rica ederim canım. Evet o anlamda haklisin komsuluk momsuluk bosuna dememisler ev alma komsu al diye. Fiyatlar ne kadar dublekslerde sormasi ayip?Tamam dikkat ederim mutlaka teşekkürlerdüz ayak evde yana şanssız olunca bi daha aynı riski almak ister miyiz bilemiyorum
Bende de aksine bi tane düzgün komşu yok. 2 sene oldu ama.. fiyatlar semte mahalleye +1 ine gore degisiyo canım. Bizim baktiklarimiz 2+1 ve 3+1. 270 den basliyo 400 e kadar gidiyo.Rica ederim canım. Evet o anlamda haklisin komsuluk momsuluk bosuna dememisler ev alma komsu al diye. Fiyatlar ne kadar dublekslerde sormasi ayip?
Temizliği çok zor annemgilin ki üç katlı her yere yetişemiyor tabi . Birde benim çocuklar büyük olmasına rağmen çok korkarız düşerler merdivenlerden diye. Çok dikkat etmeniz lazım.Tek derdi bu olsun
Evet canım haklısınTemizliği çok zor annemgilin ki üç katlı her yere yetişemiyor tabi . Birde benim çocuklar büyük olmasına rağmen çok korkarız düşerler merdivenlerden diye. Çok dikkat etmeniz lazım.
Fiyatlar uygunmus bence. Indirim pazarlıkta olur. Metrekarede buyukse fiyat artar tabi.Bende de aksine bi tane düzgün komşu yok. 2 sene oldu ama.. fiyatlar semte mahalleye +1 ine gore degisiyo canım. Bizim baktiklarimiz 2+1 ve 3+1. 270 den basliyo 400 e kadar gidiyo.
Iste almışken büyük olsun diyoruz ailelerimiz geldiğinde rahat etsinler. Bu evim 2+1 zorlanıyoruz çok. Ev büyüdükçe fiyatta büyüyor. E o da bütçeyi zorluyor. Nasipse olur insallahFiyatlar uygunmus bence. Indirim pazarlıkta olur. Metrekarede buyukse fiyat artar tabi.
O artık ALLAHın emri diye iyice bulandırmıyım dedim aklınızıPozitifler beni benden aldınegatiflerde ise tek takıldıgım çatı sorunu oldu. Bi tek siz faturalardan bahsetmemişsiniz
Baktığım evlerde mutfak ve salon alt katta yatak odalari ust katta. Diger türlüsünü istemem zaten ☹Benim evim de dubleks ben cok memnunum.her dubleks guzel olmuyor maalesef o yuzden kimisi memnunken kimisi memnun degil sanirim.benimkinin alt kati 3+1 normal daire seklinde mutfak salon kucuk bir oturma odasi yatak odam utu odasi ve banyo var.ust katta da iki kizimin odasi buyuk camli bir teras ve buyuk bir banyosu var.ev guney dogu cephe oldugu icin bir de antalyada yasadigimiz icin isitma yonunden sorun yasamadik en yuksek dogalgaz faturasi sadece bir ay o da 350 geldi diger aylar 250 civariydi hep.yazin da klimasiz zaten durulmaz burda dolayisiyla onda da sorun olmaz diye dusunuyorum.3+1 evde de otururken iki uc klima gece gunduz calisirdi ve fatura 300 civari geliyordu bu sene de zam dolayisiyla farkeder sadece.bizim iki tane de kedimiz var ben o yuzden dubleks ev istedim en buyuk artisi her sey yerli yerinde oraya buraya tikilmis degil cok rahat ettim o yonden.temizlik duz eve gore daha fazla ama deger bence.ben yukariya sadece camasir atmak kurutmak icin cikiyorum gun icinde o arada cocuklarin odasini kedilerin kumunu mamasini falan da hallediyorum o yuzden in cik olayim da yok pek.ben kullanisli dubleks evi tavsiye ederim ama mutfak asagida salon yukarda olursa o zaman dublekste yasamak cok zor olur.
Tabikii.. Isı yalıtımı çok çok önemli. Ve evet çok büyük teraslı olanlardan sakınıyoruz.Bn büyük bir sitenin dubleksindeyim. Isı Yalıtımlı olmasına dikkat edin. Cephesi güney olsun. Kışın çoğu zmn tişörtle durduk. Dubleksin şeklide çok önmli. Terası çok büyük olmasın. Ben çok mmnunum
O artık ALLAHın emri diye iyice bulandırmıyım dedim aklınızı