Dubleks daire

Zaten kızım yüzünden kararsız kalıyoruz ya şehir merkezinde de istediğimiz gibi yok haliyle.. kalabalıktan gürültüden kargaşadan o kadar bıktık ki biraz rahat etmek istiyoruz. Bakalım kısmet..

Tamam dikkat ederim mutlaka teşekkürler düz ayak evde yana şanssız olunca bi daha aynı riski almak ister miyiz bilemiyorum

Zaten kızım yüzünden kararsız kalıyoruz ya şehir merkezinde de istediğimiz gibi yok haliyle.. kalabalıktan gürültüden kargaşadan o kadar bıktık ki biraz rahat etmek istiyoruz. Bakalım kısmet..
Ya o anlamda super oluyor. Aksam circir bicegi sesi duyabilirsiniz. Gündüz kus civiltisiyla uyanirsiniz. Cicek bakarsiniz cicekleriniz güzel açar. Ev bide guney cepheliyse gunes alır. Yazin mangal yakarsınız. Kışın isinirsiniz bir sekilde ama cok zor. Kuafore gidiceksiniz e bu cocuk krese gitmicek mi alisverisi olsun manavi kasabi bilmemne sizin arabaniz varsa olur gerci bak.

Tamam dikkat ederim mutlaka teşekkürler düz ayak evde yana şanssız olunca bi daha aynı riski almak ister miyiz bilemiyorum
Rica ederim canım. Evet o anlamda haklisin komsuluk momsuluk bosuna dememisler ev alma komsu al diye. Fiyatlar ne kadar dublekslerde sormasi ayip?

Rica ederim canım. Evet o anlamda haklisin komsuluk momsuluk bosuna dememisler ev alma komsu al diye. Fiyatlar ne kadar dublekslerde sormasi ayip?
Bende de aksine bi tane düzgün komşu yok. 2 sene oldu ama.. fiyatlar semte mahalleye +1 ine gore degisiyo canım. Bizim baktiklarimiz 2+1 ve 3+1. 270 den basliyo 400 e kadar gidiyo.

Bende de aksine bi tane düzgün komşu yok. 2 sene oldu ama.. fiyatlar semte mahalleye +1 ine gore degisiyo canım. Bizim baktiklarimiz 2+1 ve 3+1. 270 den basliyo 400 e kadar gidiyo.
Fiyatlar uygunmus bence. Indirim pazarlıkta olur. Metrekarede buyukse fiyat artar tabi.

Benim evim de dubleks ben cok memnunum.her dubleks guzel olmuyor maalesef o yuzden kimisi memnunken kimisi memnun degil sanirim.benimkinin alt kati 3+1 normal daire seklinde mutfak salon kucuk bir oturma odasi yatak odam utu odasi ve banyo var.ust katta da iki kizimin odasi buyuk camli bir teras ve buyuk bir banyosu var.ev guney dogu cephe oldugu icin bir de antalyada yasadigimiz icin isitma yonunden sorun yasamadik en yuksek dogalgaz faturasi sadece bir ay o da 350 geldi diger aylar 250 civariydi hep.yazin da klimasiz zaten durulmaz burda dolayisiyla onda da sorun olmaz diye dusunuyorum.3+1 evde de otururken iki uc klima gece gunduz calisirdi ve fatura 300 civari geliyordu bu sene de zam dolayisiyla farkeder sadece.bizim iki tane de kedimiz var ben o yuzden dubleks ev istedim en buyuk artisi her sey yerli yerinde oraya buraya tikilmis degil cok rahat ettim o yonden.temizlik duz eve gore daha fazla ama deger bence.ben yukariya sadece camasir atmak kurutmak icin cikiyorum gun icinde o arada cocuklarin odasini kedilerin kumunu mamasini falan da hallediyorum o yuzden in cik olayim da yok pek.ben kullanisli dubleks evi tavsiye ederim ama mutfak asagida salon yukarda olursa o zaman dublekste yasamak cok zor olur.

Apartman dairesinde oturmak ile müstakil dubleks arasındaki fark bahçe düzeni, ısınma problemi (kombi yoğuşmalı olunca düzeliyor ısınma ama çok yakıyor) , temizlik küçük çaplı olamıyor malesef. Evde o kendine özgü minik ergonomik ev düzeni hali hazırda hiçbir zaman mevcut olmuyor. Misafiri bol yazın yazlık kışın kışlık böyle olur...

1993-2012 senelerı arasında yasadım.
Temizlik zor sankı iki ev temizliyosun.. Isınma zor. Mutfak asagıda odalar yukardaysa su için asagı in çık yapıyosun. Ben sevmiyorum acıkcası

Bn büyük bir sitenin dubleksindeyim. Isı Yalıtımlı olmasına dikkat edin. Cephesi güney olsun. Kışın çoğu zmn tişörtle durduk. Dubleksin şeklide çok önmli. Terası çok büyük olmasın. Ben çok mmnunum

isinma sorunu, yuksek dogalgaz faturalari, mutfak ve salon ayri katlardaysa in cik cok zor, cati problemleri, ust katlarin genelde cati piyes olmasi

Baktığım evlerde mutfak ve salon alt katta yatak odalari ust katta. Diger türlüsünü istemem zaten ☹

Tabikii.. Isı yalıtımı çok çok önemli. Ve evet çok büyük teraslı olanlardan sakınıyoruz.

Baba evimiz dubleks.İşi cok uzun sürerdi.Birde bebegimle gittigimizde merdivenlere inip cikmak istemesi zorluyor hala.
biz 5 kardes buyuduk o evde.Ergenlik donemlerinde uzaklasmalar oluyordu ayni evin icinde.erkek kardesim hep ust katta olurdu yanimiza inmezdi o donemler.
Tabi cok geride kaldi o zamanlar ama eksileri bence var.
ben sevmiyorum o yuzden dubleks evleri..ev ne kadar kucukse aile ici birlik daha fazla olur diye dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…