- 19 Nisan 2014
- 565
- 263
hayretler içindeyim
bu cuma bunu deneyecem
evt eskiler sela dinleme derlesmis buna :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayretler içindeyim
bu cuma bunu deneyecem
tamam da jüpüter saati diyo anacım o saat ne zaman oluyoki :44::44:
valla o gezegenlari bende bilmiyorum burcumunkarşılığı ne diyorsa odur çok kurcalamıyak
evt eskiler sela dinleme derlesmis buna :)
katılıyoree
99 ismi yazmamışssın ilerliyen saatlerde mi yazıcaksın veya bildiğin başka bişey varda ondan bu kadarını mı yazdın :26:
hepsini üşenmeden yazdım valla çok iyi oldu hep okuycam
tamam da jüpüter saati diyo anacım o saat ne zaman oluyoki :44::44:
Arkadaşlar gezegen saatlerine bu linkten bakabilirsiniz.
http://www.astrology.com.tr/planetary-hours.asp
kutucuklara eğer otomatik çıkmadıysa tarihi ve o anki saati bir de bulunduğunuz konumu yazın. Şehir kutucuunun yanında Save diye bir yer ver onu tikleyin her defasında güncellemek zorunda kalmazsınız. Summer time yazan yerin altında calculate planetary diye devam eden butona tıklayıp sayfayı biraz aşaı çektiğinizde beyaz ve siyah bir tablo göreceksiniz. Beyaz tablo gündüz - siyah tablo gece saatlerini gösterir. Saatlerin listesinde jüpiter olan satır sizin okuyacağınız saattir.
Canım 99 esmayı ilk sayfalarda yazdım aslında uzuuuuuun bir yazı onun dışında da elimdeki kaynaklardan biraz daha detaylı yazmaya çalıştım
cepten girdiğim için ilk sayfalara bakmam biraz zor olacak pc den girdiğim ilk fırsat onlara da bakıcam çok saolasın gerçekten çok makbule geçti allah gönlüne gôre versin
günaydıııncanım sen yıldızının düşük olduğunu söylemiştin gel bunu yükseltelim :)
okumaların gece oniki ila bir arası yapılması eftaldir
okumaya başlamadan önce niye yapılır niyet şöyledir
rabbim anneismi dan olma kendiismin nın yani benim yıldızımı yükselt yıldızımı parlat yıldızımı dişiye çevir yıldızı nasibi kısmeti bahtı şansı açık olan kullardan eyle beni denilir,daha sonra
71 ayetel kürsi
71 nas
71 felak
oku haftada 1 tekrar et, yanında bir şişe su bulundur her 71 okumada bu suya da üfle ve 1 hafta boyunca suyunu çoğaltarak kullan. Yemeğinde çayında banyo suyunda her şeyde çoaltarak kullan canım. Hatta banyo suyunun son durulanma suyuna da bir miktar sirke damlat ve bunu dökerken üzerimdeki tüm nazar büyü negatif enerjiler gitsin diye niyet et gerçekten çok etkilidir
günaydııın
Esmaları ararken bunu buldum
Niyet kısmını tekraradn yazabilirmisin :26:
canım duaya başlamadan evvel ve duanı bitirdiğinde ''rabbim kendi annenizin ismi dan olma kendi ismin nın yani benim yıldızımı yükselt yıldızımı parlat yıldızımı dişiye çevir yıldızı nasibi kısmeti bahtı şansı açık olan kullardan eyle beni denilir.
Suyu çoğaltıp içine bir kaç damla sirke damlatıp banyo suyuna kattıında da üzerimdeki tüm nazar büyü negatif enerjiler gitsin diye niyet et burda istediğin şekilde niyet edebilirsin.
kusura bakma ama benim kafa durdu heralde anlayamadığım tarafta o zaten niyet eden annenizin ismi dan geçen taraf ve kendi ismim tarafında bunu bu şekilde mi söylüyorum yoksa o geçen kelimelerde annem ve kendimi adımı mı söylüyorum?