Evet canım bunu da biliyorum gerçi henüz deneyebileceğim bir ortam olmadı ama aklımda olan bir duadır, bu aynı zamanda ailenizden izin almanızı gerektiren durumlarda da inanılmaz bir kurtarıcıdır
hatta imkanınız olursa bu duayı okuduktan sonra okuduğunuz kişiye çaktırmadan üfleyin. Evlilik teklifi bekleyen hatunlarımız da bunu uygulayabilirler
Bir de istihareden bahsetmek istiyorum. Ben erkek arkadaşım için çok kez istihareye yattım ve direk sorumla alakalı net cevaplar aldım. İstiharemi yaparken geleceğimiz sonumuz ne olacaksa bana rüyamda bildir dedim, rüyamda bir ses direk EVENECEKSİNİZ dedi daha ne olsun
Uygulama şekli ; Abdestinizi alarak yatıyorsunuz.Uyumadan önce 124 defa "Ela yalemu men halak ve Hüvellatiyfül Habir" ayetinini okuyorsunuz. Mülk suresi 4. ayettir. Ardından "Ey bu ismin hizmetlisi melek bana..... hakkında bilgi ver" diyerek niyetimi 3 kez bu şekilde tekrarlayıp yatıyorum ve uyuyana dek sayısız Ya Habir esmasını çekiyorum. Ancak dikkat edilmesi gereken şey abdestli olmak .Birde bu işi korkmadan yapmak lazım. İlk uygulamada rüya göremeyebilirsiniz rüya görene dek uygulayın. Defalarca net cevaplar aldığım bir istiharedir.