- 22 Eylül 2015
- 226
- 278
- 53
bilgili değilim ki canımsiz başlatın belki devamı gelir canım benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilgili değilim ki canımsiz başlatın belki devamı gelir canım benim
bu vesileyle öğrenmeye başlarsınız belkibilgili değilim ki canım
arkadaşlar maddi sıkıntılar için okunacak duaları zikirleri biliyorsanız paylaşabilirmisiniz? vakıa suresini duydum sürekli okunması gerekiyormuş hatta eşlerin ikiside okuyunca daha etkili oluyormuş ama bırakınca herşey eskisi gibi oluyor gibi bir yorum gördüm internette sizin bilginiz varmı?
arkadaşlar maddi sıkıntılar için okunacak duaları zikirleri biliyorsanız paylaşabilirmisiniz? vakıa suresini duydum sürekli okunması gerekiyormuş hatta eşlerin ikiside okuyunca daha etkili oluyormuş ama bırakınca herşey eskisi gibi oluyor gibi bir yorum gördüm internette sizin bilginiz varmı?
ayy kızlaaarr bugün saat 17:25de muhakak dua edin diyo astrologlar merkür güneşe giriyomuş tam da akşam namazı vakti
17:25 ve 18:10 arası pik yaptığı zamanlmış ağzınızdan çıkana ne düşündüğünüze dikkat edin gerçekleşebilir
bu saatlerde zihninizi boşaltıp isteklerinhize ve dileklerinize odaklanın diye yazıyo astrologlar.
benim içinde dua eder misiniz kızlar gökçeye hayırlı erdemli ahlak sahibi. upuzuun boylu kaslı kumral ela gözlü egeli devlet memuru h. muhammed efendimizle hz ayşe anamız gibi kör düğüm olacağı her iki cihanda da eş olacak bir koca nasip edin diye 17:25 de
amin..
aynen aynen heryeri güzel olsun bunca beklediğime deysin :)hem içi hem dışı güzel olsun diosun
amin canım, hepimize inşallahaynen aynen heryeri güzel olsun bunca beklediğime deysin :)
inş alllah herkesin gönlüne göre versin iyki sen gelmişsin dedirtcek insannlarla karşılaştırsın ve tek olsun..amin canım, hepimize inşallah
hepimizin beklediğine değsin.
amin, amin, çok amin.inş alllah herkesin gönlüne göre versin iyki sen gelmişsin dedirtcek insannlarla karşılaştırsın ve tek olsun..
Dua ettim. Sana, kendime, sevdiklerime...ayy kızlaaarr bugün saat 17:25de muhakak dua edin diyo astrologlar merkür güneşe giriyomuş tam da akşam namazı vakti
17:25 ve 18:10 arası pik yaptığı zamanlmış ağzınızdan çıkana ne düşündüğünüze dikkat edin gerçekleşebilir
bu saatlerde zihninizi boşaltıp isteklerinhize ve dileklerinize odaklanın diye yazıyo astrologlar.
benim içinde dua eder misiniz kızlar gökçeye hayırlı erdemli ahlak sahibi. upuzuun boylu kaslı kumral ela gözlü egeli devlet memuru h. muhammed efendimizle hz ayşe anamız gibi kör düğüm olacağı her iki cihanda da eş olacak bir koca nasip edin diye 17:25 de
amin..
3 fatiha okudum Allah inşallah dileklerinizi hayırla zorlamadan versin.Dua ettim. Sana, kendime, sevdiklerime...
Rabbim tez vakitte hayırlısıyla kabul buyurur inşallah. AMİN!
Dua ettim. Sana, kendime, sevdiklerime...
Rabbim tez vakitte hayırlısıyla kabul buyurur inşallah. AMİN!
3 fatiha okudum Allah inşallah dileklerinizi hayırla zorlamadan versin.
amin, inşallah. bilmukabelekızlar allah razı olsun. kapınıza. hızır as. gelsin.
Melisa, Allah senden razı olsun. Senin de tüm duaların hayırlısıyla tez zamanda Rabbim tarafından kabul olunsun inşallah3 fatiha okudum Allah inşallah dileklerinizi hayırla zorlamadan versin.
kızlar allah razı olsun. kapınıza. hızır as. gelsin.
Melisa, Allah senden razı olsun. Senin de tüm duaların hayırlısıyla tez zamanda Rabbim tarafından kabul olunsun inşallah
Bize ne oluyor bu aralar bilmiyorum. Sürekli bir şeylerimiz kayboluyor. Para, mutfak eşyaları vs. Bu durumdan kurtulmak için ne yapabilirim?