Canım şöyle düşün. Büyünün genel kullanımı belli şeylerdir yedirme-içirme , yakma , toprağa gömme , taş altına koyma gibi eylemlerle yapılır. Yalnız büyüler eşler arasında bir çok kişiye göre haram görünmez yuvayı kurtarmak adına ki dualarda bile genelde haram olan kişiye kullanmayınız denir. Nedir bu haram ?biliyorum canım o siteyi de takip ediyorum. evet söylediğin gibi bende düne kadar işte biz barışalım diye yukarıda linkini verdiğim esmaları okuyordum.bu arada havas ilmiyle büyüyle uğraşanlar mı ilgileniyor.ya şimdi benim şuna da kafam karışıyor. şimdi ben mesela birşeyi istiyorum mesela istedim eski sevgilimle barışalım ama hayırlısıyla barışalım.barışmak için dualar var bir sürü.diyorki işte 3000 tane okursan sana kesin döner ama 3001 tane okursan helak olur bu duanın büyü gibi etkisi vardır. şimdi kimisi diyorki bir insanın iradesine bu şekilde hükmetmeye çalışmak doğru değil.bende tamam diyorum o zaman hakkımda hayırlısını istemeliyim diyorum.başka biri de diyorki dua ediyorsun Allah ı zikrediyorsun bunun nesi kötü.benimde ister istemez kafam karıştıysa da artık onu istemekten dua ederken onun ismini zikretmekten vazgeçip hayırlı kişinin karşıma çıkması için dua etmeye karar verdim.
sağol canım çok teşekkür ederimCanım şöyle düşün. Büyünün genel kullanımı belli şeylerdir yedirme-içirme , yakma , toprağa gömme , taş altına koyma gibi eylemlerle yapılır. Yalnız büyüler eşler arasında bir çok kişiye göre haram görünmez yuvayı kurtarmak adına ki dualarda bile genelde haram olan kişiye kullanmayınız denir. Nedir bu haram ?
Bir başkasıyla evli / nişanlı / sevgili olanlara okunan/yapılan şeylerdir genel anlamda çünkü burda bir başkasından ayırma söz konusudur.
Dua yoluyla istemekte ben sakınca görmüyorum. Neticede yer gök duadır ve Allah benden isteyiniz der.
Türkçe olarak elimizi açıp '' Allahım şu kişiyi seviyorum ve hayırlısıyla onunla barışmak istiyorum '' demek de iradeye etki etme dolayısıyla büyüye giriyor bu mantıkla bakarsak. Ki bu bana pek mantıklı gelmiyor.
Kaldı ki büyü yapmak bu kadar basit bir olay olsaydı her dua ile iradeye hükmedilseydi herkes şimdi istediği kişiyle olurdu ..
Perican ben senin bu topiğini nasıl kaçırmışım mükemmel olmuş bilmediğim bi sürü şey okuyup öğrendim
pERİCAN, kız peri girdin hayatımıza. Canım yaaa, azıcık bana da bir el atsan Valla o kadar mı bunaldım,kimseye anlatamıyorum. Ben esmaların gücüne inanan çokda okuyan biriyim. benim sorunun şu. ben 34 yasında evlendim. güzel bir bayanım işim var gücüm varken bir türlü evlenememiştim. çevre baskısından, ee ne zaman evlenecen laflarındn ve ailemden bunalıp bir evlilik yaptım. 1 yıl oldu. severek tanısarak isteyerek oldu. o dönemlerde bayağı bunalmıstım. şimdiki aklım olsa o kişiyle asla ama asla evlenmezdim. burda yargılanmak istemiyorum o zaman aklın nerdeydi diye. dedim ya evde kalmışlığın ve çevrenin bunaltması. her neyse diyeceğim şu ki tatlım şimdi ben o dönem istihareye yatmadım. çünkü tanıyodum istiyodum. şimdi pişmanım diye o kişi çocuk yapalım deyince ben bir çekiniyorum. her adet olmamda hem seviniyor hem üzülüyorum. üzüntüm yaşım iyice geciyor ve ben hamile kalamıyorum diye. biliyorum o dönemde istiharede yeşil yada beyaz görsem koşa koşa cocuk yapardım.şimdi bana " o adam senin için doğru kişi, korkma çocuk yap, evine ısın "diyecek bir işaret yokmu dur? heee perican:-(((( bu saatten sonra hiç ses,işaret falan alamazmıyım artık? napmam lazım. bi ışık görsem içim rahatlayacak. önüme bakıp yuvama ısınacam.
İstihareyi yapınca anlatırım sonucu. CAnım dün noldu biliyomusun. bizim iş yerinden bi adam ad-soyaddan bişeylere bakıyomus. bende 2-3 arkadasla gittim. normalde adamıda hiç sevmem hani cahil, ne dediği anlaşılmayan biri. dedim ilmin kimde olduğu belli olmaz, artık bu saatten sonra kimseyi kınama muhtacsın git. neyse gittim,annemin adı babamın adı onun adı vs. adam dedi ooo çok şey var ama soylersem üzülürsün. olan olmus artık evlisin.Allah yardım etsin. sen önce niye gelmedin. eşinle istemeden evlenmişsin. biri büyü yapmıs aranız bozuk.Aslında eşimle çoook isteyerek evlendim, aileme rest bile cektimm. aramız bozuk falan da değil. sadece bende gel-git ler var. iyimi yaptım kötümü diye, bu düşünceler kafamı karıstırıyor o kadar. bana kağıt yazdı üstünde sekiller falan. bunu kaynat 3 kesme şekerle ona içir. kağıttan miden bulanır zaten üstü hep kursun kalem kap kara. ıııyyy diyerek aldım, onu içirsek zaten mikropdan ölürüz. her neyse ben o kagıdı yaksam çarpılırmıyım. yada dediğini yapıp eve eşyalara dökeyimmi......kız perican senide yoruyoruz ama kusura bakma canım yaa.
perican55 bacım benim gördüğüm rüya ne ola kiyada bilen varsa bana bir rüyamı yorsa
Şey gibi oldum bende hani bir dizi vardı önceden Sinem Kobal'ın Selana diye, kızlar el ele tutuşup Selana Selena diye çağırırdı Selana da oraya gelirdi filanMuhasebeci 15 ile yarisiyor gibi olduk bu sayfa icinde.., bir o bir ben perican perican diye durtuyoruz seni.Bu arada oncelikle herkese selamlar arkadaslar. Pericigim kagit imha konusunda dediklerini uygulayacagim.cok dogru soylemissin.seni seviyorum iyiki varsin.
Allah razı olsun İnşallah yorumların gibi hayırlı olsunCanım rüya yorumundan çok iyi anlamıyorum ama ekmek berekettir inşallah duan kabul olup bereketlenirsin. Bir de fırında görmüşsün kendini ki maaşallah diyorum ..
Yalnız istiharelerinizi mümkün mertebe birilerine anlatmayın ..
Muhasebeci 15 ile yarisiyor gibi olduk bu sayfa icinde.., bir o bir ben perican perican diye durtuyoruz seni.Bu arada oncelikle herkese selamlar arkadaslar. Pericigim kagit imha konusunda dediklerini uygulayacagim.cok dogru soylemissin.seni seviyorum iyiki varsin.
pericaaaaaaaannnnnnn.......ay inanamıyorum sana. sen ne harika ne müthiş bir insansın. Allaha binlece şükür senin gibi faydalı, iyi yürekli yardımsever insanlar varda, zaman ayırıp bize yardımcı oluyorsun. Tatlım senin tesbihle ilgili bir sayfanı okudum. iş yerimdeyim bir deneyeyim dedim. önce dedimki "eşim beni seviyosa sağa-sola gitsin" duran tesbih hareketlendi ve sağa sola gitti. tekrar denedim bu kez ileri-geri gitsin dedim gene gitti. "bu yıl sonuna kadar çocuk olacakmı "dedim, tesbih kıpırdamadı. 5 kere denedim tık yok. 2015 de olacaksa daire çiz dedim. dönmeye başladı. "eşim benim için hayırlı bir insansa daire çiz dedim" fırıl fırıl dönmeye başladı. kendimden korktum. tesbihi bırakıp bağırarak odadan kaçacak oldum
canımsın yaaa.....Allah ne muradın varsa versin.En azından cok mutlu oldum. nerden buluyorsun bunları böyle.
Canım gerek tespih istiharesinin gerekse esmaların sana iyi gelmesine çok çok sevindim Allah'ım daim etsin.Bu tesbih istiharesini ben de yapmıştım arada da yapıyorum, böyle ruhum daralınca gerçekten insanı mutlu ediyor :) bir de esmalar için valla Allah razı olsun onlar da çok iyi geldi bana. Bir de bir istihare vardı ara sayfalarda yazılmış onu denedim günlerce rüyamda bana su göster Allahım diye niyet ediyormuşsun. Ama yok kaç gün yattıysam da hiç bir şey görmedim. Rüya görmedim yani :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?