- 1 Temmuz 2012
- 3.172
- 337
- 148
Bunu bana tellwe deki CrimsonLady de soylemisti, adami sakin dusunme, enerjinle besleme; demisti. Sen enrjini tuketip dibe batarken adam parliyor gercekten de.
google a vazgeçmenin paradigması diye yazıp okumanı öneriirmbu olay bendede çok işe yaradı ne zaman o akışı kestim herif bana mesaj atmaya başlıyodu
evet bunu daha önce forumda okumuştum. çok etkileyici.. ben daha başaramadımişte tek isteğim unutabilmek. gerçek bir unutuş..
mesela diyor ki, "onu düşünüyorsan o bunu biliyor". neden ayrılıklardan sonra kadın perişan oldukça erkek daha iyi oluyor? çünkü tüm enerjimizi oluk oluk o taraf akıtıyoruz. o da bunu bilinçaltısal olarak hissediyormuş. düşünmeyi bıraktığın ve gerçekten onu unuttuğun bir zamanda o arar ya, şaşırırsın. işte o zaman o enerji kesiliyor karşı tarafın ve bir huzursuzluk oluyor. enerjinin kaynağının sen olduğunu biliyor, bu bilinçli bir bilme değil tabii, ruhsal bir enerji. ve yeniden sana yöneliyor. hani vazgeçtiğin topraklar senindir diye bir söz var ya, işte tam da anlatılan bu. ah şu unutmak dedikleri şey nasıl mümkün acaba nasıl
zaten aklından çıkmıyo ya bigün ehh yetti be diyip bıkıcaksın ve görüceksin o zaman sana mesaj atıyor tecrübeyle sabiit
zaten aklından çıkmıyo ya bigün ehh yetti be diyip bıkıcaksın ve görüceksin o zaman sana mesaj atıyor tecrübeyle sabiit
google a vazgeçmenin paradigması diye yazıp okumanı öneriirmbu olay bendede çok işe yaradı ne zaman o akışı kestim herif bana mesaj atmaya başlıyodu
Bu kadını takip etmeme rağmen bir türlü kanım kaynamamıştır
tuğçe Işınsu mu? herkesin herkesle enerjisi tutmayabiliyor demek kiben mesela ayrılığın başlarında seda dikeri nasıl okuyodum her sözü bana altın gibi geliyodu, sonradan samimiyetsiz bulmaya başladım, ve sürekli kendini tekrar ediyor gibi geldi. bu aslında o an neye ihtiyacımız olduğuyla da ilgili bence..boşver, kim iyi geliyorsa onu okuyalım bir parça olsun rahatlayabiliyorsak ne mutlu
bu arada bu akşam çok hoş bir film var.kitabı okuyanlar bilir, ye dua et sevokumayanlar için kısaca bahsedeyim, 30 lu yaşlarında bir kadının içsel yolculuğunu konu alıyor. spiritüel bir yolculuk bir nevi. ben kitabı daha çok sevmiştim ama filmi de izlemeye değer. sırf javier bardem için bile izlemeye değer doğrusu:93:
tuğçe Işınsu mu? herkesin herkesle enerjisi tutmayabiliyor demek kiben mesela ayrılığın başlarında seda dikeri nasıl okuyodum her sözü bana altın gibi geliyodu, sonradan samimiyetsiz bulmaya başladım, ve sürekli kendini tekrar ediyor gibi geldi. bu aslında o an neye ihtiyacımız olduğuyla da ilgili bence..boşver, kim iyi geliyorsa onu okuyalım bir parça olsun rahatlayabiliyorsak ne mutlu
bu arada bu akşam çok hoş bir film var.kitabı okuyanlar bilir, ye dua et sevokumayanlar için kısaca bahsedeyim, 30 lu yaşlarında bir kadının içsel yolculuğunu konu alıyor. spiritüel bir yolculuk bir nevi. ben kitabı daha çok sevmiştim ama filmi de izlemeye değer. sırf javier bardem için bile izlemeye değer doğrusu:93:
ayy yazmayı unutmuşum:) 22.30 da kanaltürkte
Canım, hangi kanalda saat kaçtaydı? İzlemiştim bir kere ama bide şimdi izleyeyim bakalım...
İnşallah akşam seyehat edeceğim otobüste kanaltürk vardır
İlla vazgeçmemiz gerek bu danaların canlanması için , ama her zaman yemiyor be bacım mesela beni çok seven bi çocuk vardı aradan 2 yıl geçti hala aradığım yok çocuğu
yolculukta izlemek de ne keyifli olurben yolculukları çok severim, özellikle şehirlerarası gece yolculuklarını..hayatımı düşünürüm. yapmak istediklerimi yapamadıklarımı beni üzenleri hayatımdan çıkması gerekenleri..ama maşallah pek muvaffak olamamışım demek ki, hala çareler arıyorum
tam 2 sene oldu
böyle istisnalar oluyorrrrr tabikiiii benide vardı böyle seven bende hiç aramadım bako zaman duygular hala varsa arıyolr demekii birazda erkekde bitiyo ya ben cok inanıyorum buna bi erkek ilişkiyi istemiyosa bitiyo arkadas kız ne kdr isterse istesin
Hiç sevmem gece yolculuğunu , uyuyamıyorum ! Sigara da içemiyorum tam bir işkence
Ayy burası ne güzel bir yer oldu. Hemen ben de arayacağım canım.
ben sigara içmediğim için 24 saat de olsa giderim:)) gözümü de kırpmam, pencereden dışarı bakmayı seviyorum. geçtiğimiz yerlerin ışıklarına bakmak beni çok mutlu ediyor..
Aslında kapsamlı düşününce erkekler bizim kadar kesin değil. O anda öyle görünebilirler ama ilerde bir çoğunun kafasına dank edip dönüyorlar. Ama bir kadın vazgeçmişse işte o zaman vay anam vay ağzınla kuş tutsan nafile ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?