Arkadaşım cuma saati tesbihin her birine 3kul.1elham okumuş.2rekat namaz kılmış.ama cuma saati değil de başka zaman yapsak olmaz mı?siz de mi cuma saati yaptımız?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bir sayfada toplasak derken ? Ben çok fazla anlamıyorum açıkçası o yüzden sordum, derli toplu olmasını ben de istiyorum bir yolu varsa paylaşabilir misin ?
arkadaslar ayetel kursi nin faziletleri nelerdir? yani cok iyi bir dua oldugunu biliyorum ama faziletlerini bilmiyorum.
birde ben ayetel kursi yi okurken uykum olsun olmasin surekli esniyorum gozlerimden yas gelence kadar. bu ne demek? ne yapmam lazim
ilk sayfaya yazılabilir mesela ;
geçim sıkıntısı duası .. 3 .sayfada örnegin
ders ile ilgili dualar :11 sayfada vs..
çünkü ben ders için duaları arıyorum ama en baştan göz gezdirmek vakit alıyor.
belli bir düzen olsa çok iyi olur.
konu sahibi olarak senin yapman gerekiyor bunuAslında çok mantıklı böylece sayfalarda da kaymalar olmaz sanırım. Aslında klasör sistemi olsa çok iyi olur
konu sahibi olarak senin yapman gerekiyor bunuo yetki ilk sayfa düzeni sana ait çünkü
Perican arkadaşım, öncelikle sen ve diğer paylaşımda bulunan arkadaşlarımdan Allah razı olsun.
Bu taşları nerden alıyorsun? Ben de aytaşı almak istiyorum mesela.Nerden alabilirim? İstanbuldayım....
http://www.ayetelkursi.gen.tr/ayetel-kursi-fazileti.html
canım burda detaylıca yazılmış, okurken esneme sebebi nazar olabilir
vay be ne hikmetli duaymış biliyodum ama bu kadar olduğunu bilmiyordum
çok teşekkürler pericim bu faydalı bilgi için
Bişey soracam illa abdestli mi okumak gerekiyor genel olarak soruyorum her hangi bi duayı abdestsizde okuyabilirmiyiz ki :26:
abdestsiz de okunabilir canım bildiğim kadarıyla ama tabii en makbulü abdestli olmaktır
Paylasirsan cok mutlu olurum bende böyle bir durum icin dua ariyorum.. bende Allaha havale etmistim ama 6 ay oldu ve suclu oldugu halde halen ardimdan oyunlar ceviriyor benimle ilgili yalanlar anlatiyor ve beni yalanciymis gibi göstermeye calisiyor.. beni hep kullandigini beni kandirdigini benim ne kadar salak ve enayi birisi oldugumu anlatiyor gögüs gere gere.. karsisindakiler bile karaktersiz oldugunu suratina söyledikleri halde bu davranisindan vazgecmiyor.. canima tak etti artik hangi dualari önerirsiniz böyle bir durumda sizce nasil davranmam dogru olur? Maddi manevi hakkimi haram ettigim dilimden düsmez oldu
Paylasirsan cok mutlu olurum bende böyle bir durum icin dua ariyorum.. bende Allaha havale etmistim ama 6 ay oldu ve suclu oldugu halde halen ardimdan oyunlar ceviriyor benimle ilgili yalanlar anlatiyor ve beni yalanciymis gibi göstermeye calisiyor.. beni hep kullandigini beni kandirdigini benim ne kadar salak ve enayi birisi oldugumu anlatiyor gögüs gere gere.. karsisindakiler bile karaktersiz oldugunu suratina söyledikleri halde bu davranisindan vazgecmiyor.. canima tak etti artik hangi dualari önerirsiniz böyle bir durumda sizce nasil davranmam dogru olur? Maddi manevi hakkimi haram ettigim dilimden düsmez oldu
Yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermişim hemen düzeltiyorum, evet Allah'a havele ettim çünkü ilahi adalete güvenen biriyim. Sessizce intikamımı almasını beklemekten kasıt, tutup da kafasını kopar, işlerini terse çevir gibi söylemler değil .. Durumumu bilmediğinizden önyargınız çok doğal, ben de bir haksızlığa uğradım kısacası ve bu kişiyi Allah'a havale ettim ki bundaki amaç da zaten nasıl anlatsam şimdi yine yanlış kelime kullanmak istemiyorum sonuçta Allah'a havale etmek bana yapılanı görüyorsun gereğini en iyi şekilde yapacağından şüphem yok demek gibi birşeydir .. Bilmiyorum anlatabildim mi :44:
Üstelik eklemek isterim ki hiçbirimiz ne bir peygamber ne bir evliya değiliz, canımız yandığında ne kadar dini bütün insanlar da olsak ne kadar kendimizi ve kalbimizi Allah'a da yöneltsek canımız dayanılmaz derecede yandığında ah edebiliyoruz .. Eğer bu önyargı oluşturuyorsa sizde canınız sağolsun derim kulüpte daha güvenilir topic açan arkadaşlarımız da vardır .. Sevgiler ..
birkaç sayfa geride varmış bir uygulama ben bulamadım canım, sen bulabildin mi?
bu arada sana bunu yapanın tez vakitte Allah müstehakını versin inşallah! ben de az kazık yemedim , Allah bırakmasın hakkımızı! her gün dua ediyorum Allahım hakkımı seneden tez vakitte alsın diyorum, öyle içten söylüyorum ki ve haklıyım Allahta biliyor, o nedenle canım merak etme er yada geç duyarsın başına neler gelmiş o şerefsizin! üzülme Allaha dua et sadece ve sabret...
benim bildiğim zalimden hakkını ve initkamını almak için okunan esmalar var.ben okuyorum ve inanıyorum sonunda hakkımızı Allah alacak.
ya Müntekim 630 kere
ya Müzill 770 kere
ya Cebbar
ed Darr 1001
ya kahhar 306
EL-HAFİD 1481
bunlar benim bildiklerim...
biri bir forumda anlatmış, 2 rekat namaz kılıp bu esmaları okudum Allahtan hakkımı almasını diledim demiş ve sonuç almış, haklıysan sonuç alıyorsun ancak haksızsan sana döner demiş, sen haklı olduğuna canı gönülden eminsen ki anlattıklarına göre şerefsizin tekiymiş , yapabilirsin. Allah kabul etsin diyorum, kimse kimsenin namusuyla oynayıp iftira edemez, hakkı yok buna, Allah böylelerinin tez vakitte cezasını versin inşallah.
bir de benim surekli basvurdugum bir istihare var
3 ihlash bir fatiha okuyup sevabini peygamber efendimize hediye edip sonra Allahim su dilegim benim icin hayirliysa ve olucaksa bana ruyam da su goster diyip uyuyana kdr salava getiriosunuz ruyanizda mutlaka ya yagmur ya bir bardak su ya dere gol gorebilirsiniz ben cok yaptim ve hakikaten de hayirli olan isler icin guzel neticeler aldim
Merhaba. Ben bunu birkaç gün önce hoşlandığım kişi için denedim 2. gecede hem deniz hem havuz gördüm.
Yalnız geçen gün nişanlandığını gördüm. Nasıl yorumlamak lazım bunu şimdi bilemedim:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?