DUAL PLANE ile ameliyat olan bayanlar!

waayy ne güzeel bir yıl oldu demek hayırlı olsun cnm beniimm :KK66: :KK64:

peki kesi yerin neresiydi canım we boyun kilon kaç? sana direk dual palne'ı mı uygun gördü doktorlar klasik kas altı yöntemini uygun görenler oldu mu?

tşkler cnm kesi yerimi doktor bana bırakmıştı ve bende gögüs altı istedim zaten hiç gözükmüyor ve ince bi cizgi halinde kaldı dual plan ben söylemiştim kendisine ve zaten bu sisitemin görüntü olarakta en doğal olacağını söyledi zaten buda dual plan olayıda kas altı ve kas üstü konuluyor ve damla şekilinde bi görüntüsü oluyor cok doğal ve elime bile gelmiyor içinde hissetmiyorum silikonu cok memnunum yaptıracak olanlarada bunu tavsiye ederim.

en iyisi dual plan gibi görünüyor zaten yine de doktorlarla görüşmelerimizden bakalım ne sonuç alacağız.vücut yapılarımıza göre farklılık gösterebilir.anlaşılan dual plan dan herkes memnun.sevgili ank32 sen nerede kime ve ne kadara ameliyat oldun yazarmısın lütfen.eğer resimlerin varsa eklersen biz de fikir edinmiş oluruz teşekkürler

ben ankarada oldum.ama doktorum istdada ameliyatlara giriyor zühtü demir canım resim eklemem biraz zor gögüs olunca ama burun dersen zaten burun ameliyatımın fotoları var gögüs biraz sakıncalı:)) fiyat ise söylemem cok doğru olmaz gecen yıldı ama sana msjla söyleyim özelden:)

Slm herkeze...

Benim kas alti ve ben doktoruma dual plan die birsey varmis siz nie hic bahsetmediniz dedigimdeki yaniti suydu ve bana cok mantikli geldi....

Bazi doktorlar farkli yontem uyguluormus modunda olmak icin soyledikleri sacma birsey dedi :) Ya kas alti konulur ya kas ustu....yarisi altmis yarisi ustmus boyle birsey ztn imkansiz dedi.

Yani artislik olsun :)))

benim kas alti yuvarlak konuldu ve harika bir goruntusu var ustlerim bostu benimde zaten ustler bos olunca yuvarlak koyuyolar dolduruolar kasin da altina konulunca kas ona baski yapior ve firlak gibi durmuor dolayisiyla damla gibi dogal duruor....

canım ben sana solemıstım sen amelıyat olmadan once doktorunun sana boyle bır cevap verecegını..daha oncesınde cıcegıme de aynı cevabı vermıstı ordan bılıyorum.. ne kaszarı altı nede dual plan doktorların uydurması yada artıstık olacak bır yontem degıl..dunyanın heryerınde uygulanan, lıterature gecmıs yontemler..
bazı cerrahlar kendını gelırtırıyo hastaya gore yontem secıyo, bazısıda sadece bır ıkı yontemde uzmanlasıp onları kullanıyo aradakı fark bu yanı..kalkıp sana yapamıyorum demıyecek heralde yapamadıgı bır yontemı.. tabıkı acıklamasını bu sekılde yapacak..

Son düzenleme:
senin ablanın hiç göğsü warmıydı peki? kesi yeri neresi oldu? kol hareketlerinde silikonlar hareket ediyor diye yazılar okuyorduk, klasik kas altı için. Dual plane'da silionların hareket etme durumu gbi bir şey yok dimi arkadaşlaarr!!

yarım limon kadar vardı ama benim gibi dümdüz değildi.gögüs altı kesisi yapıldı,gayet doğal gözüküyo,kol harketleriyle protezin hareket ettiğini görmedim 5 ay oldu şimdilik öyle bir görüntü ortaya çıkmadı

canım ben sana solemıstım sen amelıyat olmadan once doktorunun sana boyle bır cevap verecegını..daha oncesınde cıcegıme de aynı cevabı vermıstı ordan bılıyorum.. ne kaszarı altı nede dual plan doktorların uydurması yada artıstık olacak bır yontem degıl..dunyanın heryerınde uygulanan, lıterature gecmıs yontemler..
bazı cerrahlar kendını gelırtırıyo hastaya gore yontem secıyo, bazısıda sadece bır ıkı yontemde uzmanlasıp onları kullanıyo aradakı fark bu yanı..kalkıp sana yapamıyorum demıyecek heralde yapamadıgı bır yontemı.. tabıkı acıklamasını bu sekılde yapacak..

bncede.. doktorlar yapamadıkları yöntemlere bir kulp buluyorlar ya da başarılı bir yöntem değil diye geçiştiriyorlar..

yine mesela, koltuk altından silikon yerleştirmeyide her doktor yapamıyor, o da teknik we beceri istiyor.

her neyse hepimz mutlu olalımda :92:

Kizlar merhaba,

Bu soruyu forumda gorunce sadece doktorumun soyledigini iletmek istedim lutfen yanlis anlasilmasin tabiki doktor benim doktorum diye her dedigi dogru diyemem...Ben sadece bana soyledigini soyledim sonucta burasi sosyal paylasim sitesi herkez ne duydugunu soyleyebilir tabiki benim amacim sizlerin yontemini kotulemek deildi eger boyle anlasildisada kusura bakmayin arkadaslar...

Sevgiler

Kizlar merhaba,

Bu soruyu forumda gorunce sadece doktorumun soyledigini iletmek istedim lutfen yanlis anlasilmasin tabiki doktor benim doktorum diye her dedigi dogru diyemem...Ben sadece bana soyledigini soyledim sonucta burasi sosyal paylasim sitesi herkez ne duydugunu soyleyebilir tabiki benim amacim sizlerin yontemini kotulemek deildi eger boyle anlasildisada kusura bakmayin arkadaslar...

Sevgiler

cnm ben doğrusu yanlış anlamadım ama okurken ah şu doktorla demedim değil :KK61:
keşke bizim onlara gösterdiğimiz saygıyı onlarda birbirlerine gösterseler :KK34:
senin suçun yok herkesin kendi aklı var istediği gibi yorumlar sende sana verilen cevapları yanlış algılama :KK71:

Kesinlikle oyle onemli olan yontemden ziyade agrisiz saglikli ve istedigimiz gibi olmasi. Benim agrim tam 5 gun sordu bunu cok zayif olmama bagliyorum (40kg)

Suan kollarim gayet rahat hareketlerimde hic bir kisitlanma yok allaha sukur...Tek sorunum sabah kalkarken goguslerimin yani kramp seklinde agrio buda insallah gecicek....

Burdaki herkeze acil sifalar diliyorum ve ameliyat olacaklarada haklarinda hayirlisini diliyorum... Hepimizin mutlu olmasi onemli ve okudugum kadariyla nerdeyse mutsuz olan yok :))) bu super...

Kesinlikle oyle onemli olan yontemden ziyade agrisiz saglikli ve istedigimiz gibi olmasi. Benim agrim tam 5 gun sordu bunu cok zayif olmama bagliyorum (40kg)

Suan kollarim gayet rahat hareketlerimde hic bir kisitlanma yok allaha sukur...Tek sorunum sabah kalkarken goguslerimin yani kramp seklinde agrio buda insallah gecicek....

Burdaki herkeze acil sifalar diliyorum ve ameliyat olacaklarada haklarinda hayirlisini diliyorum... Hepimizin mutlu olmasi onemli ve okudugum kadariyla nerdeyse mutsuz olan yok :))) bu super...

aynenn canıımm yöntem weya doktor farketmez... herkes mutlu olsun önemli olan buu:KK34::92:

aynenn canıımm yöntem weya doktor farketmez... herkes mutlu olsun önemli olan buu:KK34::92:

Dayanamayıp yazacagım :KK9: Canım inşallah sende kafana göre bir doktor bulur ve sende bu mutlulugu yaşarsın,inan..Uzun zamandır araştırıyorsun,yaz yaklaşıyor hadi acele et..güzel haberlerini bekliyoruz..Bu forumda önemli olan aynı doktora ameliyat olup beraber güzel şeyleri paylaşmak degil,farklı tekniklerle,farklı doktorlarla ameliyat olsakta mutlulugumuzu,sevinçlerimizi,üzüntülerimizi..herşeyi paylaşıp destek olup yardım etmek..öyle degilmi??Bu arada Zekeriya beyle görüşmeye gidecektin,ne yaptın bilmiyorum ama ben zekeriya beye gitmiştim,çok iyi bir doktor,genellikle dual planı tercih ediyor kendisi.Gözün kapalı güvenebilirsin..Fiyat olarakta yardımcı oluyor,gitmediysen git görüş derim :KK19:

kızlar peki bu yöntemde alt kısmı kasın üstünde kalıyormuş ya hani; ozaman meme dokusu hiç olmayan birinde o kas üstünde kalan kısmın protes olduğu hissedilmiyor mu?? :44:

şahsen ben dümdüz olduğum için löp diye protez ele gelmesin diye korkuyorum :KK9:

Dayanamayıp yazacagım :KK9: Canım inşallah sende kafana göre bir doktor bulur ve sende bu mutlulugu yaşarsın,inan..Uzun zamandır araştırıyorsun,yaz yaklaşıyor hadi acele et..güzel haberlerini bekliyoruz..Bu forumda önemli olan aynı doktora ameliyat olup beraber güzel şeyleri paylaşmak degil,farklı tekniklerle,farklı doktorlarla ameliyat olsakta mutlulugumuzu,sevinçlerimizi,üzüntülerimizi..herşeyi paylaşıp destek olup yardım etmek..öyle degilmi??Bu arada Zekeriya beyle görüşmeye gidecektin,ne yaptın bilmiyorum ama ben zekeriya beye gitmiştim,çok iyi bir doktor,genellikle dual planı tercih ediyor kendisi.Gözün kapalı güvenebilirsin..Fiyat olarakta yardımcı oluyor,gitmediysen git görüş derim :KK19:

teşekkür ederim arzum :80: araştrmaya dewam ediyorum ewt zekeriya beyide araştırıyorum. dual plane'ı uygun görüyormuş. bakalım hangi doktora kısmet olacak benm operasyon :KK9:

kızlar peki bu yöntemde alt kısmı kasın üstünde kalıyormuş ya hani; ozaman meme dokusu hiç olmayan birinde o kas üstünde kalan kısmın protes olduğu hissedilmiyor mu?? :44:

şahsen ben dümdüz olduğum için löp diye protez ele gelmesin diye korkuyorum :KK9:

lafı ağzımdan aldın baak :81: aynenn bnde bunu sorcaktım : meme dokusu hiç olmayan birinde o kas üstünde kalan kısmın protes olduğu hissedilmiyor mu??

we birde sarkık bir meme olsn istemiyorum yaaa, sanki bana dual plane'da ,meme aşağıya doğru sarkık üstleri boş duru gbi geliyor yaa? :26:

lafı ağzımdan aldın baak :81: aynenn bnde bunu sorcaktım : meme dokusu hiç olmayan birinde o kas üstünde kalan kısmın protes olduğu hissedilmiyor mu??

we birde sarkık bir meme olsn istemiyorum yaaa, sanki bana dual plane'da ,meme aşağıya doğru sarkık üstleri boş duru gbi geliyor yaa? :26:

Buna en güzel örnek Gizeml arkadaşımız,kesinlikle sarkmış bir görüntü oluşmamış.Ameliyat öncesi resmide var arkadaşımızın albümde.O size en iyi yardımcı olabilecek kişi bence..

Buna en güzel örnek Gizeml arkadaşımız,kesinlikle sarkmış bir görüntü oluşmamış.Ameliyat öncesi resmide var arkadaşımızın albümde.O size en iyi yardımcı olabilecek kişi bence..

bence de aksine üst tarafı kas sıskıştırdığında protezi kaldıracaktır ve alt tarafta sarkık görüntü oluşması çok zor
kas,altındaki protezinde baskısıyla dekoltede dolgunluk yaratacaktır
ya aslında aklımdaki düşünceyi böyle ben anlıyorumda siz kafanızda canlandırırken zorlanabilirsiniz :kk77: bence bana tek uygun olmayan kas üstü çünkü üstlerde boşalma var
onun dışında bütün yöntemlere iyisiyle kötüsüyle sıcak bakıyorum çünkü bütün yöntemlerin artısı kadar eksileri var kişilere göre :KK34:

gizeml de benim gibiymiş şimdi kocaman olmuşlaaar :KK52: görüntü olarak güzel ama benim çekindiğim konu protezin hissedilebilirliği.. bu yöntemde alt kısım tamamen mi kas üstüne konuyor yoksa kaszarı da işin içinde mi?

gizeml de benim gibiymiş şimdi kocaman olmuşlaaar :KK52: görüntü olarak güzel ama benim çekindiğim konu protezin hissedilebilirliği.. bu yöntemde alt kısım tamamen mi kas üstüne konuyor yoksa kaszarı da işin içinde mi?

Yani eger protez gögüs yapınızdan daha büyük koyulursa protezi herhalükarda hissedersiniz.İster kas üstü olsun,ister kas zarı altı olsun,ister dual plan.Yani yönteme bagdaştırmayın bunu.Önemli olan gögüs yapınıza göre protez büyüklügünü doktorunuzun ayarlayabilmesidir.Dual plandada alt kısım meme dokusunun altına,kasın üstüne kalıyor.Zarın üstünde oluyor yani.Doktorunuz size uygun protezi seçecektir zaten..Ama kas altında kas protezi tamamen örttügü için sanki daha iyi gizler gibi geliyor bana.Doktorunuz sizin için en iyi olan yöntemi seçecektir.Önemli olanda size uygun görülen yöntemdir.Bunun için birkaç doktora gitmeniz ve size en çok hangi yöntem uygun görülüyorsa o yönteme göre doktorunuzu seçmenizdir.

Yani eger protez gögüs yapınızdan daha büyük koyulursa protezi herhalükarda hissedersiniz.İster kas üstü olsun,ister kas zarı altı olsun,ister dual plan.Yani yönteme bagdaştırmayın bunu.Önemli olan gögüs yapınıza göre protez büyüklügünü doktorunuzun ayarlayabilmesidir.Dual plandada alt kısım meme dokusunun altına,kasın üstüne kalıyor.Zarın üstünde oluyor yani.Doktorunuz size uygun protezi seçecektir zaten..Ama kas altında kas protezi tamamen örttügü için sanki daha iyi gizler gibi geliyor bana.Doktorunuz sizin için en iyi olan yöntemi seçecektir.Önemli olanda size uygun görülen yöntemdir.Bunun için birkaç doktora gitmeniz ve size en çok hangi yöntem uygun görülüyorsa o yönteme göre doktorunuzu seçmenizdir.

bana da öyle geliyor açıkcası.. teşekkürler tavsiyeler içinnn :KK19: zaten burda esas olan kesin bilgiler edinmekten ziyade doktor görüşmesi öncesi fikir sahibi olmak.. ama deneyimler de çok çok önemli tabi..

X