- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
bütün kızlar toplanmış
cuma sabahı bekliyorum ha
bana okucaz
inşallah
Ben okursam carpılırsın bebişim Razı mısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bütün kızlar toplanmış
cuma sabahı bekliyorum ha
bana okucaz
inşallah
kızım perşembeye randevu almadık mı
Ben okursam carpılırsın bebişim Razı mısın
seyah aşkolsun unutur muyum ben seni
birincisi sssp ye salatı tefriciye okunacak
ikincisi sana da okurum ona da aşkolsun
üçüncüsü sana 100 tane ayetel kürsi okudum bile perşembeye 170 e tamamlayacağım onu ayrıca okuyorum
poeye ayrı okuyacağım
sssp nin ki ayrı
kızlar poe için kalan 53 fatiha ve 10 ayetel kürsi almak isteyenlere duyrulur
kızlar poe için kalan 53 fatiha ve 10 ayetel kürsi almak isteyenlere duyrulur
yakın geçmişi okuyamadım selamlarrr herkesee...gökçe bacımmmmmmmmmmm
sen sadece 489 ya Fettah esmasını çekiver
beyzaa bacımm çok geçmişler olaaaa... çok iyi bilirim 20lik diş ızdırabını 3ünüde amelyatla dikişlerle aldırmış biri olarakkkk,acil şifalar diliyorum bacımmmben kacirdimmi yaaa.. bugun disciye gittim baya sıkıntım var 20 lik dis cektirdim girememistim kalmamis ben ya fettah cekeyim 489 adet yine takipteyimelsik kalan olursa okurum rabbim yardimcisi olsun
Allah kabul etsin canımcnm 53 fatiha ve ayetel kursiyi bitirdim.inşallah arkadaşımızın tayin işi gönlünce olsun.Allah dularımızı kabul etsin.
ben kacirdimmi yaaa.. bugun disciye gittim baya sıkıntım var 20 lik dis cektirdim girememistim kalmamis ben ya fettah cekeyim 489 adet yine takipteyimelsik kalan olursa okurum rabbim yardimcisi olsun
beyzaa bacımm çok geçmişler olaaaa... çok iyi bilirim 20lik diş ızdırabını 3ünüde amelyatla dikişlerle aldırmış biri olarakkkk,acil şifalar diliyorum bacımmm