Geldi haber geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Canım Lolacım canım canım:1hug:
Lola'dan Alıntı:
Kizlar giremedim giremedim birtürlü hastanede oluyorum öglenleri sabahlari kosturuyorum okadari kalabalikki ortalik kayinbabamgilde bende kaliyorlar gecede giremiyorum zaten gece dua ediyoruz, halen yogun bakimda halen kritik doktorlar bir degisiklik yok ama bu haber bile iyi haber diyorlar, iyi gözüküyor aslinda yani bu durumda iyiden bahsedebilirsek, ama siskinlikleri yüzündekiler biraz indi ve vücudu isindi, doktorlar bile diyor yani hersey olabilir diyorlar herseye hazirlikli olun diyorlar, komada tutuluyor agir ilaclar aliyor uyumasi icin beyninin dinlemesi icin kanama henüz durmamis ama sanirim eskisi gibi kötüde degil cünki gördüm orda bir bardak dolusu diyelim 250 ml kan akmis beyninden orada duruyor ve duraklamis akmiyor artik, doktorlara soruyorum yok durmadi diyorlar ama görüyorum yani, belki bana ümit vermek istemiyorlar, bir hafta kritik dediler bekliyoruz, ama biz umütliyiz herkes dua ediyor, yani duyan geliyor sagolsunlar valla ne cok sevenimiz varmis bunada cok seviniyorum, ama kafam hic üstümde degil acayip yorgunum dinlenmeye calisiyorum ama olmuyor sürekli telefon caliyor hastanede beni telefondan ariyacak birsey olursa ondan her caldiginda bir tuhaf oluyorum, insallah hersey iyi olacak öyle düsünüyorum, bunuda atlattim bak diyecek esim insallah inaniyorum herseyde bir hayir vardir, bu ser gibi gözüken olayida allahim hayira cevirsin, esim icin dualariniz eksik etmeyin, doktorlar ellerinden geleni yapiyorlar ama bence inanin ayaga kalkarsa dualar sayesinde olacak buna inaniyorum, hepinizi öpüyorum