Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geldi haber geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Canım Lolacım canım canım:1hug:
Lola'dan Alıntı:
Kizlar giremedim giremedim birtürlü hastanede oluyorum öglenleri sabahlari kosturuyorum okadari kalabalikki ortalik kayinbabamgilde bende kaliyorlar gecede giremiyorum zaten gece dua ediyoruz, halen yogun bakimda halen kritik doktorlar bir degisiklik yok ama bu haber bile iyi haber diyorlar, iyi gözüküyor aslinda yani bu durumda iyiden bahsedebilirsek, ama siskinlikleri yüzündekiler biraz indi ve vücudu isindi, doktorlar bile diyor yani hersey olabilir diyorlar herseye hazirlikli olun diyorlar, komada tutuluyor agir ilaclar aliyor uyumasi icin beyninin dinlemesi icin kanama henüz durmamis ama sanirim eskisi gibi kötüde degil cünki gördüm orda bir bardak dolusu diyelim 250 ml kan akmis beyninden orada duruyor ve duraklamis akmiyor artik, doktorlara soruyorum yok durmadi diyorlar ama görüyorum yani, belki bana ümit vermek istemiyorlar, bir hafta kritik dediler bekliyoruz, ama biz umütliyiz herkes dua ediyor, yani duyan geliyor sagolsunlar valla ne cok sevenimiz varmis bunada cok seviniyorum, ama kafam hic üstümde degil acayip yorgunum dinlenmeye calisiyorum ama olmuyor sürekli telefon caliyor hastanede beni telefondan ariyacak birsey olursa ondan her caldiginda bir tuhaf oluyorum, insallah hersey iyi olacak öyle düsünüyorum, bunuda atlattim bak diyecek esim insallah inaniyorum herseyde bir hayir vardir, bu ser gibi gözüken olayida allahim hayira cevirsin, esim icin dualariniz eksik etmeyin, doktorlar ellerinden geleni yapiyorlar ama bence inanin ayaga kalkarsa dualar sayesinde olacak buna inaniyorum, hepinizi öpüyorum
iyi geceler kizlar, kayinvalidem yatti kayinbabamda biraz akrabalarda oturacakti daha ondan hemen yazayim size dedim, bugün yüregimi indirdi esimin hali, dün gayet iyi haber alirken bugün gittigimizde esim yattigi yerde hoplayip duruyordu, doktorlar hickirigi var ve disa veremedigi icin vücud zipliyor dediler ama ilac verdikleri halde saatlerce devam etmis ta sabah baslamiski aksam 6 da biz cikarken ancak durmustu insallah birdaha olmamistir. Esimi öyle kötü görmek beni cok yikti, tam iyilesiyor derken birden onu öyle görmek cok kötü etti, sürekli dua okudum ve kulagina "sen sagliklisin, cok hizli sagligina kavustun, sen sakin ve sagliklisin vs" dedim.
Birde daha önce görmemistim bugün agzindaki hortumu cikartip icini temizlediklerini gördüm hatta üc kez yaptilar bugün onu ve cok kötü oldum resmen can cekisiyordu böyle yani orda elim kolum bagli birsey yapamadim cok agladim.
Doktorda dediki kötü birsey degil hickirik falan olmasi sadece durmamasi iyi degil bu belki beyinde bir hasar var oldugunu gösterirmis, ama kesin birsey söylüyemeyiz dediler, agir yarali oldugunun bir göstergesidir dediler, sabah 11:30 da muane olacak beynin filimi cekilecek yine ondan sonra birseyler derler herhalde artik.
Ay lütfen kizlar ya dua edin biran önce iyilessin artik ben dayanamiyorum bugün onu öyle gördümya yani ne bileyim...bilemiyorumki iyilesecegine eminim ama o iyilesir ben kac yil yaslanirim bilemiyecegim. :çok üzgünüm:
kızlar loladan en son gelen haberleri kopyalıyorum. halen duaralarımıza çok ihtiyacı var. inşallah rabbim tüm dualarımızı kabül eder
27 sinde yazılmış bu mesaj.. Yani Çarşamba sabahı muayene olacaktı söylenene göre.. Ne oldu acaba? Allahım sen sevdiklerine bağışla.. Ne diyeyim, bilemedim artık..Doktorda dediki kötü birsey degil hickirik falan olmasi sadece durmamasi iyi degil bu belki beyinde bir hasar var oldugunu gösterirmis, ama kesin birsey söylüyemeyiz dediler, agir yarali oldugunun bir göstergesidir dediler, sabah 11:30 da muane olacak beynin filimi cekilecek yine ondan sonra birseyler derler herhalde artik.
27 sinde yazılmış bu mesaj.. Yani Çarşamba sabahı muayene olacaktı söylenene göre.. Ne oldu acaba? Allahım sen sevdiklerine bağışla.. Ne diyeyim, bilemedim artık..
İnsanın aklına kötü şeyler geliyor.. En kısa zamanda iyi haber alırız inşallah..ve iki gündürde ses yok
bende çok endişelemeye başladım
kk yı açtığım da ilk baktığım topik burası oluyor belki güzel bir haber olur diye :a015: