• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dua Diliyoruz Sevgili Alolamız İçin

doktorlardan alınan bilgilere çok sevindim.inşallah herşey yolunda gidecek ve allah eşini sana ve tüm sevdiklerine sağlıkla kavuşturacak.acil şifalar diliyorum.

Geldi haber geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Canım Lolacım canım canım:1hug:
Lola'dan Alıntı:
Kizlar giremedim giremedim birtürlü hastanede oluyorum öglenleri sabahlari kosturuyorum okadari kalabalikki ortalik kayinbabamgilde bende kaliyorlar gecede giremiyorum zaten gece dua ediyoruz, halen yogun bakimda halen kritik doktorlar bir degisiklik yok ama bu haber bile iyi haber diyorlar, iyi gözüküyor aslinda yani bu durumda iyiden bahsedebilirsek, ama siskinlikleri yüzündekiler biraz indi ve vücudu isindi, doktorlar bile diyor yani hersey olabilir diyorlar herseye hazirlikli olun diyorlar, komada tutuluyor agir ilaclar aliyor uyumasi icin beyninin dinlemesi icin kanama henüz durmamis ama sanirim eskisi gibi kötüde degil cünki gördüm orda bir bardak dolusu diyelim 250 ml kan akmis beyninden orada duruyor ve duraklamis akmiyor artik, doktorlara soruyorum yok durmadi diyorlar ama görüyorum yani, belki bana ümit vermek istemiyorlar, bir hafta kritik dediler bekliyoruz, ama biz umütliyiz herkes dua ediyor, yani duyan geliyor sagolsunlar valla ne cok sevenimiz varmis bunada cok seviniyorum, ama kafam hic üstümde degil acayip yorgunum dinlenmeye calisiyorum ama olmuyor sürekli telefon caliyor hastanede beni telefondan ariyacak birsey olursa ondan her caldiginda bir tuhaf oluyorum, insallah hersey iyi olacak öyle düsünüyorum, bunuda atlattim bak diyecek esim insallah inaniyorum herseyde bir hayir vardir, bu ser gibi gözüken olayida allahim hayira cevirsin, esim icin dualariniz eksik etmeyin, doktorlar ellerinden geleni yapiyorlar ama bence inanin ayaga kalkarsa dualar sayesinde olacak buna inaniyorum, hepinizi öpüyorum

canım inşallah müjdeli haberler bekliyoruza.s.

Gözün aydin canim,

insallah hersey güzel olacak,
kocan dim dik ayakda dura bilecek,
buna inan.

allah yardımcınız olsun.gözyaşlaryla okudum.eşini sana bağışlasın.en kısa zamanda sağlığına kavuşsun.

allahim sevdiklerine kavustursun iyilikler versin insallah.cok üzüldüm allah sabir versin canim dualarimiz esin ve seninle olsun metnetli ol umudunu hic yitirme allaha ismarladik

çok geçmişolsun. allah eşini sevdiklerine bağışlasın arkadaşım. kaç gündür takip ediyorum durumunu. allah bununla geçmiş etsin inşallah. en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını diliyorum.

iyi geceler kizlar, kayinvalidem yatti kayinbabamda biraz akrabalarda oturacakti daha ondan hemen yazayim size dedim, bugün yüregimi indirdi esimin hali, dün gayet iyi haber alirken bugün gittigimizde esim yattigi yerde hoplayip duruyordu, doktorlar hickirigi var ve disa veremedigi icin vücud zipliyor dediler ama ilac verdikleri halde saatlerce devam etmis ta sabah baslamiski aksam 6 da biz cikarken ancak durmustu insallah birdaha olmamistir. Esimi öyle kötü görmek beni cok yikti, tam iyilesiyor derken birden onu öyle görmek cok kötü etti, sürekli dua okudum ve kulagina "sen sagliklisin, cok hizli sagligina kavustun, sen sakin ve sagliklisin vs" dedim.
Birde daha önce görmemistim bugün agzindaki hortumu cikartip icini temizlediklerini gördüm hatta üc kez yaptilar bugün onu ve cok kötü oldum resmen can cekisiyordu böyle yani orda elim kolum bagli birsey yapamadim cok agladim.
Doktorda dediki kötü birsey degil hickirik falan olmasi sadece durmamasi iyi degil bu belki beyinde bir hasar var oldugunu gösterirmis, ama kesin birsey söylüyemeyiz dediler, agir yarali oldugunun bir göstergesidir dediler, sabah 11:30 da muane olacak beynin filimi cekilecek yine ondan sonra birseyler derler herhalde artik.
Ay lütfen kizlar ya dua edin biran önce iyilessin artik ben dayanamiyorum bugün onu öyle gördümya yani ne bileyim...bilemiyorumki iyilesecegine eminim ama o iyilesir ben kac yil yaslanirim bilemiyecegim.
:çok üzgünüm:
kızlar loladan en son gelen haberleri kopyalıyorum. halen duaralarımıza çok ihtiyacı var. inşallah rabbim tüm dualarımızı kabül eder

Son düzenleme:
rabbim sağlık versin bol bol dua et lolacım bizlerde sana ve sevdiklerine bağışlasın

çok üzüldüm bugünkü yazdıklarını okuyunca.allah sana dayanma gücü eşine şifa versin.hergün takib ediyorum inşallah iyi haberler alacağız.moralini yüksek tutmaya çalış unutma dualarımız sizinle.

iyi geceler kizlar, kayinvalidem yatti kayinbabamda biraz akrabalarda oturacakti daha ondan hemen yazayim size dedim, bugün yüregimi indirdi esimin hali, dün gayet iyi haber alirken bugün gittigimizde esim yattigi yerde hoplayip duruyordu, doktorlar hickirigi var ve disa veremedigi icin vücud zipliyor dediler ama ilac verdikleri halde saatlerce devam etmis ta sabah baslamiski aksam 6 da biz cikarken ancak durmustu insallah birdaha olmamistir. Esimi öyle kötü görmek beni cok yikti, tam iyilesiyor derken birden onu öyle görmek cok kötü etti, sürekli dua okudum ve kulagina "sen sagliklisin, cok hizli sagligina kavustun, sen sakin ve sagliklisin vs" dedim.
Birde daha önce görmemistim bugün agzindaki hortumu cikartip icini temizlediklerini gördüm hatta üc kez yaptilar bugün onu ve cok kötü oldum resmen can cekisiyordu böyle yani orda elim kolum bagli birsey yapamadim cok agladim.
Doktorda dediki kötü birsey degil hickirik falan olmasi sadece durmamasi iyi degil bu belki beyinde bir hasar var oldugunu gösterirmis, ama kesin birsey söylüyemeyiz dediler, agir yarali oldugunun bir göstergesidir dediler, sabah 11:30 da muane olacak beynin filimi cekilecek yine ondan sonra birseyler derler herhalde artik.
Ay lütfen kizlar ya dua edin biran önce iyilessin artik ben dayanamiyorum bugün onu öyle gördümya yani ne bileyim...bilemiyorumki iyilesecegine eminim ama o iyilesir ben kac yil yaslanirim bilemiyecegim.
:çok üzgünüm:
kızlar loladan en son gelen haberleri kopyalıyorum. halen duaralarımıza çok ihtiyacı var. inşallah rabbim tüm dualarımızı kabül eder

Allahım yardımcınız olsunn, aklıma her geldiginde dua ediyorm sizin için lola kardeşim, en yakın zamanda iyileşecek eşin, sen ümidini kaybetme olur mu hepimiz dua ediyoruzz.

rabbim arkadasa bolca sabır eşine acil şifalar versin allah yar ve yardımcıları olsun dualarımız seninle canım iyi haberler yazman dileğiyle hoşcakal

ALLAH şifasını versın dualarımız senınle guclu ol onun sana ıhtıyacı var canım

27 sinde yazılmış bu mesaj.. Yani Çarşamba sabahı muayene olacaktı söylenene göre.. Ne oldu acaba? Allahım sen sevdiklerine bağışla.. Ne diyeyim, bilemedim artık..

27 sinde yazılmış bu mesaj.. Yani Çarşamba sabahı muayene olacaktı söylenene göre.. Ne oldu acaba? Allahım sen sevdiklerine bağışla.. Ne diyeyim, bilemedim artık..

ve iki gündürde ses yok
bende çok endişelemeye başladım
kk yı açtığım da ilk baktığım topik burası oluyor belki güzel bir haber olur diye :a015:

offfff çok kötü oldum ya, içime bişey oturdu:( Allahım şifasını versin, dayanma kuvveti versin, dualarımız onunla..

Bu topiği yeni gördüm..Lola seni çok iyi anlıyorum.Benim babam da bundan 4 sene kadar önce trafik kazası geçirdi ve 15 gün komada yattı,hiç birimizi tanımıyordu,doktorlar da sadece beklememiz gerektiğini söylüyorlardı.Ama Allaha şükür dualarımız boşa çıkmadı ve babam sapasağlam ayakta..Sen de umudunu hiç yitirme,doktorların dedikleriyle gücünü kaybetme,onlar da kendilerince haklı,hep yuvarlak konuşmak zorundalar,en kötüye bizi hazırlamak için...Benim babam kaza geçirdiğinde 68 yaşındaydı,senin eşin daha genç ve bu yüzden de çok şanslı..
İyi haberlerini bekliyoruz ,dualarımız seninle...

Back