• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dua Diliyoruz Sevgili Alolamız İçin

Allahım acil şifalar versin dua etmez olurmuyuz hiç okuyunca tüylerim diken diken oldu tanımasakda sonuçta bir insan Allahım kimseye yaşatmasın böyle acıları, kimseyi sevdiklerinden ayırmasın...

Cok gecmis olsun, dualarim sizlerle insallah biran once iyi haberler aliriz, beyin kanamasi durur ve iyilesir, zor gunler Allah yardim etsin

Allah yar ve yardımıcınız olsun acil sifalar diliyorum,, Allahım eşinizi size ve sevdiklerine bagıslasın insallah a.s.

Allah tan acil şifalar diliyorum eşinize.Böyle bi durumda ne denir ne söylenir inanın bilmiyorum :çok üzgünüm: Çok geçmiş olsun allah onu size ve sevdiklerine bağışlasın :teselli:

Büyük geçmiş olsun.Allah tez zamanda şifasını versin inşallah.dualarımız sizinle

:çok üzgünüm:ÇOK GEÇMİŞ OLSUN LOLACIM....

DUALARIMIZ SİZİN İÇİN BUGÜN CUMA KISLAR YAPILAN DUALAR GERİ ÇEVRİLMEZMİŞ:çok üzgünüm:

canım seni tanımıyorum ama yazını okuyunca çok duygulandım.çok geçmiş olsun allah bir an önce şifa versin. dualarımız sizinle .

Çok çok zor bir durum
Rabbim sabır, şifa ve dayanma gücü versin.. yardımcıları olsun..

Çok geçmiş olsun..

Allah acil şfalar versin, bu zaman zarfında da size dayanma gücü versin..

Arkadaşlar gösterdiğiniz ilgiye çok ama çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsuna.s.:enbuyukkk:
LOLA DUALARIMIZ SİZİNLE

çok üzüldüm gerçekten inşallah allah ona eşini bağışlar ve eşi çabucak iyileşir bende bu gece onlar için dua edeceğim sevgiler

Allah acil şifalar versin dualarımız kendisiyle..................

senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Çok üzüldüm allah acil şifalar versin... Ne acı bir andır o an :çok üzgünüm:

arkadaşlar o kadar üzüldüm ki onu o kadar iyi anlıyorum ki. bundan 4 ay önce iş kazasında kardeşimin kolu koptu ve 12 saatlik bir ameliyattan sonra yerine dikildi.o zamanları hiç unutamıyorum.çok şükür şimdi iyi fizik tedaviyle geri kazanmaya çalışıyor kolunu. böyle zamanlarda selatı tefrice duası çok iyi geliyor.isterseniz ona başlayalım ben okurum kaçtane okuduğumu da yazarım buraya.
allahım çok acil şifalar versin inş. senağlama

Canım çok geçmiş olsun .En kısa zamanda iyiye gidiyor haberini alman dileğiyle .Dualarımız seninle .

ALLAH yardımcın olsun RAbbim şifasını verir inşallah
zor çok zor bi durum sanada cok büyük sabırlar diliyorum metanetini kaybetme asla ..
sen ayakta dur güçlü olki eşin desteğinden güç alsın
hep duymasalarda hissederler derler.....

Allahım ŞAFİ isminin hürmetine şifa versin üzüldüm gerçekten bol bol ya şafi söyleyin.

acil şifalar canım allah yardımcınız olsunnnn
tek dua edin dua kurtaracak onu ençok buna ihtiyacı var

inşallah eşin en kısa zamanda iyileşir ve sağlığına kavuşur çok üzüldüm arkadşım inan allahım inşallah yardım eder ona daanma gücü verir:((

Back