• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dua Diliyoruz Sevgili Alolamız İçin

Dualarımız seninle:teselli:
Çok çok geçmiş olsun,hepimiz elimizden geldiğince,dilimizin döndüğünce dua edeceğiz,sende eşin için bol bol dua et ve eşin için güçlü ol.

Cok üzüldüm :çok üzgünüm:

Dualarim eşin ve senin için , tez zamanda iyi haberler duyarız işallah :teselli:

cok üzüldüm ya ALLAH acil sifalar versin
Dua edin arkadaslar dua diyip gecmeyin benim kizim icin dua edilmesi icin sayfa actim,
ister inanin ister inanmayin kizim konusmasada degisikler oldu
Allahtan ümüt kesilmez Dularimiz seninle alora

İçim titredi okurken.Çok ama çok üzüldüm.:çok üzgünüm:

Rabbim hayırlı şifalar versin.Onu eşine bağışlasın.:teselli:

Amiin.

allah acil şifalar versin inşallah .bir önce iyileşir de bir daha böyle üzücü şeyler yaşamazsınız canım

tnımıyorum ama okuyunca çok üzüldüm canım alllah onu sana ve ailesine bağışlasın yar ve yardımcınız olsun

canım güzel yürekli lolammm
allahım eşine şifa versin inşallah...
onu sana ve sevenlerine bağışlasın...
güçlü ol arkadaşım...
eşin uyandığında güçlü karıcığını görsün o da güç kazansın...
dualarımız herşeyi düzeltecek allahın izniyle...

lolammm bu durumda bile bizi habersiz bırakmıyor...
canım benim dün akşam yazdığı mesaj:

kizlar eve geldim cikacagim birazdan bir kac sey alip havalanindan kayinbabamgili alacagiz sonra hastaneye gideriz bugün öldüm öldüm dirildim hastaneye gittim ilk önce biri geldi doktormu neydi anlamadim esinizin beyin kanamasi kötülesti,
sakat kalabilir suurunu kaybedebilir falan dedi cok fena oldum sonra akrabalar arkadaslar vardi sagolsunlar doktor ve ameliyati yapan cerrahi buldular onla konustuk bayagi rahatlatti ciddi agir yaralanmis ama iki haftaya kadari beyin kanamasi durdurursak düzelirse diger kiriklar zedelemeler hal olur zamanla dedi cok moral verdi esim cok cok kötü gözüküyor kafa tasini kaldirmislar kemigi sonra geri takacaklarmis
insallah hersey iyi olur agrida cekecekse uyanmasini istemem komada simdi bir kac günde komada kalacakmis
Kaza yerine gittik kizlar dümdüz yol kesin önüne birsey cikmis ve öyle ev falan yok orda bence kim telefon ettiyse belkide kaza sebebi olan kisidir yine polisi aramisya herkimse ona bile sükrediyorum kac kez takla atmis kani duruyordu yerde arabayi götürmüsler ama araba parcalari duruyordu her carptigi yer belli fren izleri belli kabus yasamis insallah iyilesir tek istedigim iyilesmesi allah hepimize sevdikelrini bagislasin
yogun bakimda kötü bir yer baska ailelerde gördük türk aileside vardi onlarda bize moral verdiler kendi hallerini birakip moral veren herkese cok tesekkür ediyorum cok
lütfen hepiniz dua edin biran önce iyi haberlerini alalim simdilik hic bir degisiklik yok dediler

Lütfen lütfen lütfen herkes dua etsin beyin kanamasi durursa ve beyin iyilesirse gerisi yine hallolur dedi doktor

Son düzenleme:
çok Geçmiş Aolsun
Hala Bir Taraftan Elimden Geldiğince Aytetel Kürsi Ve Nas- FelaK surelerini Okuyorum Allahim Inşallah şifasini Veriri.
Arkadaşim Eğer Mümkünse 4444 Selati Tefricye Okumaya Başlasinlar.sağ Salim Ayağa Kalkmasi Için.
Inşallah Hayirlsi Ile Ayağa Kalkar Ve Sevdiklerinie Kavuşur.
Arkadaşalr Bildiğimiz Dualri Okuyarak Allahtan şifa Isteyelim Herkese

Son düzenleme:
Hayat malesef böyle ne zaman ne olacağımız belli değil.
Allah acil şifalar versin canım.
Dualarım seninle

Allah yardımcın olsun canım :teselli:
Gerçekten çok zor bir durum içerisindesin ama çok güçlü olmak yada öyle görünmek zorundasın
Gücünü ve inancını eşine hissettirmek zorundasın:çok üzgünüm:
Bizlerde senin için dua edeceğiz inşallah Allahın izniyle eşin eski sağlığına kavuşacak:1hug:

geçmiş olsun lolacım sabırlı ol emi canım çok güzel haberlerini bekliyoruz dua ediyoruzz....

canım çok geçmiş olsun bugün cuma elimizden geldiği kadar dua edelim inşallah en kısa zamanda iyileşir Allah acil şifalar versin

çok geçmiş olsun dualarımız seninle canım. senin gücün kocanı sana bağışlayacaktır sabırlar diliyorum

canim Büyük Geçmişolsun,

Dilerim Tez Zamanda Iyileşir Eşin, Dularim Seninle, Sen Kendini Sakin

Birakma, şimdi Dahada Güçlü Olmalisinki Eşine Yardimci Olabilesin,

Inşallah En Kisa Zamanda Iyileşip Eski Güzel Günlerinize Döneceksiniz,

Tekrar Geçmişolsun Canim.....

canım çok büyük geçmiş olsun dualarımız eşinle inşallah en kısa zamanda atlatır sende kendini bırakma kendine çok iyi bak canım arkadaşım.....

Back