• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dua Diliyoruz Sevgili Alolamız İçin

hiç haber yokmu arkadaşlar allahım korktuğumuza uğratmasın inşallah eşi iyileşmiştir dualarımız onlarla

Of yok arkadaşlar yok hala bi haber yok.:uhm:
Lola ne yaptın tatlım nasılsınız iyisiniz dimi bitanem iyi olun nolur gel bi haber ver canım güzel bir haber ver bize bu sessizlik neyin nesi Lola.:çok üzgünüm:Seni anlıyoruz elbette bu durumda fırsatın olmamıştır dimi Lola başka birşey yok dimi iyisiniz dimi tatlım.:sm_confused:Seni çok seviyoruzzzzzzzzz ,dualarımız seninlea.s.

lolacığım inşallah fırsat bulamadığın için giremiyorsundur.
yoksa bu sessiz lik hepimizi korkutuyor canım:çok üzgünüm:
allahım inşallah lola bir an önce gelirde müjdeli bir haber verir. eşim iyite doğru gidiyor diye. rabbim sen yanlarında ol. yardımlarını esirgeme onlara dayanma gücü ver. bir an önce eski sağlığına kavuşması için yardım et AMİNNNNNNNNNNN

Allah şifa versin tez zamanda sevdiklerine kavuşur inşallah çok üzüldüm Rabbim ani acılarla imtihan etmesin .

yahu husel ne yapıyorsun niçin hepimizin telini istiiyorsun diye şaşırırdım kızlar husele senağlama
abla birimizden birinin başına birşey geldimi allah korusun canımız çıkıyor korkuyoruz haber alamadıkmı derdi
şimdi husel sayesin de 8takım kaptanımızda herkesin tel nosu mevcut
geçen cuma nove ye bu sayede ulaştık aklımız çıkmıştı :1no2:
huselimi çok iyi anlıyorum şimdi :çok üzgünüm:
kızlar isim soy isimdemi yok ordan bir bilgiye ulaşsanız :sm_confused:

Siteye ne zaman girsem ilk buraya bakıyorum bi haber vardır seviniriz diye ama gördüm bugünde yok senağlama

rabbim şifa versin bnde arkadaşı tanımm ama çok üzüldüm allahım korktuğuna uğratmasın

Lolam Allahım tez vakitte şifa versin eşine Rabbim sanada güç versin.. daha iyidir durumu düzelmeye başlamıştır inşallah .

Geldi haber geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Canım Lolacım canım canım:1hug:
Lola'dan Alıntı:
Kizlar giremedim giremedim birtürlü hastanede oluyorum öglenleri sabahlari kosturuyorum okadari kalabalikki ortalik kayinbabamgilde bende kaliyorlar gecede giremiyorum zaten gece dua ediyoruz, halen yogun bakimda halen kritik doktorlar bir degisiklik yok ama bu haber bile iyi haber diyorlar, iyi gözüküyor aslinda yani bu durumda iyiden bahsedebilirsek, ama siskinlikleri yüzündekiler biraz indi ve vücudu isindi, doktorlar bile diyor yani hersey olabilir diyorlar herseye hazirlikli olun diyorlar, komada tutuluyor agir ilaclar aliyor uyumasi icin beyninin dinlemesi icin kanama henüz durmamis ama sanirim eskisi gibi kötüde degil cünki gördüm orda bir bardak dolusu diyelim 250 ml kan akmis beyninden orada duruyor ve duraklamis akmiyor artik, doktorlara soruyorum yok durmadi diyorlar ama görüyorum yani, belki bana ümit vermek istemiyorlar, bir hafta kritik dediler bekliyoruz, ama biz umütliyiz herkes dua ediyor, yani duyan geliyor sagolsunlar valla ne cok sevenimiz varmis bunada cok seviniyorum, ama kafam hic üstümde degil acayip yorgunum dinlenmeye calisiyorum ama olmuyor sürekli telefon caliyor hastanede beni telefondan ariyacak birsey olursa ondan her caldiginda bir tuhaf oluyorum, insallah hersey iyi olacak öyle düsünüyorum, bunuda atlattim bak diyecek esim insallah inaniyorum herseyde bir hayir vardir, bu ser gibi gözüken olayida allahim hayira cevirsin, esim icin dualariniz eksik etmeyin, doktorlar ellerinden geleni yapiyorlar ama bence inanin ayaga kalkarsa dualar sayesinde olacak buna inaniyorum, hepinizi öpüyorum

cok sevindim okudugumda, umarim yine burdan iyilestiginide okuruz...
allah yardimciniz olsun, insallah en kisa zamanda sagligina kavusur....

çok sevindim inşallah daha da iyiye gider herşeyzamnla bunlar kolay şeyler değil allah sana ve sevdiklerine bağışlasn

Ah canım benim,gerçekten çok üzüldüm,Allah yardımcısı olsun,acil şifalar diliyorum:(

tüm kalbimle eşin için iyi haber verdiğini okumayı diliyorum...

çok geçmiş olsun. rabbim sana ve sevdiklerine bağışlasın eşini. tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah. duacınım....

Back