Dua Diliyoruz Sevgili Alolamız İçin

Size bakıp çıkıcaktım haberini öğrendim. Ailecek tüm dualarımız sizinle. Tüm kalbim ve ruhumla allahdan eşine acil şifalar diliyorum. Ilk fırsatta tekrar geleceğim. Allah sevdiği kullarını sınarmış güzel Alola ...

Canım Allah'a güven ve asla umudunu yitirme,inşaallah tez zamanda hayırlı,mutlu haberlerini alırız.
Dualarım sizinle...

Kizlar size cok cok tesekkür ediyorum! Dün doktorla konustum.
Esimin Beyninden Sali günü yine röntgen filmi cekeceklermis, beyininin durumuna göre karar vereceklermis esimin kirik olan belini ayni haftada ameliyat edebileceklermi diye.

Birde: Simdilik filmlerde sanki "gölge" gibi birsey gözüküyormus, bu "gölge" agir hasar görmüs beyin maddesi olabilirmis, ama bu "gölge" sadece beyinin sisliginden dolayida olabilirmis, sadece sisliktense, ozaman esim tamamen sagligina geri kavusmasi mümkünmüs!!!

Sali günki filmlerde daha net gözükür, "gölge" biraz cekilmis olur dedi doktor.
Vücudundada sislik var, elleri cok sis, yüzü gözüde acayip sismisti hafif indi ama halen vücudunda cok su topluymus, ödem var ilac veriyoruz diyor doktorlar.
Bugün yine durumunu "Negatif" diye belirttiler günlük raporda, cünki birde yine ateside vardi.

Lütfen lütfen sizden rica ediyorum, esim icin dua edin, icinizden hangi dua geliyorsa esimin biran önce iyilesmesi icin ona sifa niyetine okuyun lütfen...

Cok zor bir durumda olsanda,
biraz sakin olmaya calis,
Allah kimsenin basina vermesin.
Inaniyorum sen bunun üstesinden geleceksin,
ama biraz da kendine bak, biraz icini rahat tut,
bak ben bir kac ay önce cenemden yani damagimda ameliyat oldum, bir sistim bir sistim anlatamam, bu sislik 2-3 ay kadar sürdü yani okada belirgin olmasada görünüyordu ve ben hissediyordum.
Simdi senin esin böyle olmasi dogaldir, yani düsünsene kafa tasi alindi takildi, hafife alinacak birsey degil, cok büyük kaza ve cok büyük ameliyat gecirdi, 2 günde tabiiki iyilesemez.
Sen simdi sakin ol, ve izle, yaninda ol, ama kendince kötü selyer gecirme kafandan, hersey olmus bitmis, ve düzelecegi günleri sayar gibi bekle.
Inan hersey güzel olacak, zaman zaman böyle inis cikislar olur tabiiki, sen üzme canini.

Allah yardımcınız olsun, inşallah eski sağlığına kavuşur tekrardan, geç olsun güç olmasın.. Size de sabırlar diliyorum..

canım inan hep aklımdasınız,foruma sırf senden haber almak için sık sık girer oldum.Hep dua ediyorum.Allah yardımcınız olsun.
Güzel haberler alacağız inşaallah senden.Umutla bekliyoruz.

lolam canım buraya yeni girdim 6. takımdan takip ediyodum artık buraya bakarım .. ben küçükken babam çok agır bi trafik kzası geçirdi , agırdı bi kolunu kaybetti sabaha kadar yaşarsa bi umut dediler ,,, ama atlattı çok şükür şimdi nefesiyle yanımızda . Atlattık çok şükür , Allahın izniyle eşinde atlatacak inan buna ...... yasinleri 99 tamamlıycam canım sayının pek önemi yok ama senin için tamamlıycam.

hayatim Canimmmmmm Sen Gerçekden Harika Bir Insansin.

Eşin Senin Yaninda Olduğunu Ve Ona Güç Verdiğini Biliyor Ben Inaniniyorum Allahin Izniyle Eşin Sağliğina Kavuşacak.

Inşallah Bizlere En Kisa Zamanda Güzel Haberler Vereceksin.
Ama Sende Kendin Et Sen Iyi Olmazsan Eşine Destek Olamazsin Ara Sira Kendini Dinlendir.

Senin Yanindayiz Bunu Unutma Tatlim
Seni Seviyoruzzz
örnek Alinacak Bir Kadinsin Seni Kutluyorum
Allah Yardimciniz Olsun

allahıım en kısa zamanda eşinizi eski sağlığına kavuşturur inşallah allahım daha çok güç ve sabır versin tez zamanda iyileşmiş haberlerini duyurmayı nasip etsin

alolacım umarım herşey yolun dadır iki gündür sesin çıkmamışşşş :a015:

lolam merak ettik canım bi haber ver bize canım

Kizlar sagolun merak etmisiniz...

Bilmiyorumki iyimiyim kötümüyüm.
Dün doktorla konustugumda bu persembe veya cuma kesin belinden ve belki cenesindende ameliyat olur diyordu.
Ama filmleri daha beyin cerrahina göstermemiz gerek diyordu. Dün atesi vardi az birsey..38.2 ydi, sag cigeri iltaplanmis hem ondan hemde beyin yapiyor galiba demisti doktor.
Dün aglayan bir kadin gördüm, yogun bakimdan cikti ve elindeki bir parca kagide bakarak aglayarak gecti yanimdan.
Bende o an korridorda hemen esimin ailesini arayip haber vereyim demistim, aslinda hastanede cep telefonu yasak oldugu icin, ama koridorda sadece yogun bakimda olan hasta yakinlari geciyor, ondan konusabildim.
Kadini görünce bende kötü oldum, zaten dün cok kalabalikti hastane, allah tüm hastalara sifa versin.
Böyle bekleme modunda gecti dün, icimi ferah tutmaya calistim, esim okadari güzel uyuyorki...cok huzurlu gözüküyor.

Bugünde yogun bakima girdim, esimin kapisini actim ve onu görür görmez bir sok yasadim...ama alismisim demek artik, "sakin ol, sakin ol" dedim ve yavasca yaklastim yatagina. Esimin hemen yataginin kenarinda koca bir sise vardi, icinde kan gözüküyordu. Biraz yaklastigimda bulanik oldugunu, suyla karisik kan oldugunu anladim.750 ml dolmus...
Esimin sag gögsünden sisenin icine giden hortum vardi.
Sag gögsünü kücük bir ameliyat yaparak acmislar, üstü bantliydi.
Bir ay olmasina ragmen, yinede tüm doktorlari taniyamamisim.
Tanimadigim bir doktor hanim geldi, cok sesli ve dinamik konusuyordu.
Esimin iltapdan dolayi cigerinin su topladigini ve suyu cikartmak icin hortum taktiklarini söyledi. Bu hafta belinden ameliyati kesinlikle olmuyacakmis.
Belki haftaya dedi doktor.
Ateside yoktu cok sükür, 36.8 di, normal yani.
Diyorumki belkide ates sadece cigerinden geliyordu ve suyu cikartinca ateside düsmüs olabilir.
Doktora nezaman en son atese karsi ilac verdiniz diye sordum, gece vermistik dedi.
Yani ilacin etkisiylede olamaz, kendiliginden normal olmus.
Hayirlisi olsun....diyorumki belki esim icin böyle daha iyi olmustur.
Hem Beyin biraz daha dinlenmis olur haftaya. Bugün biraz yan yatirmislardi, demekki beline zarar olmasin diye, hergün baska yatiriyorlardi zaten ama bugün ilkkez yan yatmis olarak gördüm.
Bilmiyorum...üzülüyorum ama bir tuhaf icimde bir ferahlikda var...iyi olacak insallah.

Dün raporun altinda "Yarin positif yazin!" diye yaziyordu bir el yazisiyla, ama bugün yine "Negatif" di, galiba cigerindeki su yüzünden diye süpheleniyorum.
Artik iyi haber duymaya okadari ihtiyacim varki...28 gün oluyor yogun bakimda yatali. Tabii önemli degil, iyi olsunda yeter, gerektigi kadari kalacak mecbur...ama insan iyi haberlere okadari hasret kaliyorki...onada kiyamiyorumki...elimi anlina koyup dua ediyorum, yaralarini cremliyorum, duali suyu sürüyorum, dualarimi ediyorum yanina oturup.
Allah hidayet versin hemsirelerde cok saygililar, ben orda otururken yanimdan gecmeleri gerek esimin cihazlarina ulasabilmek icin, sagda ben oluyorum solda mazemeler olan tekerlekli masa oluyor, ben gececekleri zaman kenara cekiliyorum biraz mümkün oldukca, ama onlar herzaman bana "siz rahatsiz olmayin" diyip göbeklerini icine cekerek yanimdan geciyorlar.

Insallah hersey iyi olacak...insallah iyilesecek, yakin zamanda sagligina geri kavusacak insallah...dualarinizi eksik etmeyin kizlar, esimin her duaya cok ihtiyaci var...allah kabul eder insallah

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah tan umudunu kesme Lolam henüz hiç bir kötü durum yok eşine gereken herşey yapılıyor bell ki sakın inancını yitirme ona sımsıkı sarıl iyi olacak göreceksin bunları hiç yaşamamış gibi olacaksınız..
Dualarım hep seninle canım kardeşim..

canım içini ferah tut,Allah'ım inşaallah sana ve sevdiklerine bağışlayacak eşini.
dualarım sizinle,hep aklımdasınız inanın.Rab'bim yâr ve yardımcınız olsun.amin amin amin

cnm inş iyileşicek Allahım yardımcınız olsun ben aklıma geldikçe dua edicem
sen de eşinin yanında mutlu görün güzel güzel konuş
o uyuyor gibi görünse de inan duyar etkilenir
inş zamanla daha da iyi olacak
en sonunda tamamen iyileşecek cnma.s.

canım kaza gununden buyana yazdıklarını içim yana yana okuyorum canım hergun bir haber varmı diye takımınızı ziyeret ediyorum....benimde herzaman dularım seninle ve eşinle.. seniokadar taktir ediyorumki canım insan bukadarmısevgi dolu olur yüreği....canım Rabbim yardımıcınız olsun tez zamanda iyilieştirsinde hastaneden elekola cıktıgınızı haberini bize burdan vermeyi nasip etsin bizde km lerce öteden sevinç çığlıklarımızı atıp bu mutlulugunu paylaşaşım... hiçbir zaman karamsarlığa düşme bak göreceksin eşin eskisindende iyi olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…