• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dua Diliyoruz Sevgili Alolamız İçin

İnşallah eşiniz eski halinden daha iyi olarak döner yuvanıza el ele okursunuz bu yazılanları sürekli takip ediyorum konunuzu Allah kimseye yaşatmasın iyi haberlerinizi bekliyoruz.

Aklim hep sendeydi bugün, büyük gecmis olsun,
bak etrafa dagitdigin positif elektrik nelere iyi geliyor.
Önce dualarin sonra da senin positifligin esini en yakin zamanda sagligina kavusturacak insallah.

çok sevindim ameliyatın başarılı geçmesine.
allah hergün olumlu haberlerle güldürsün yüzümüzü inşallah.

herkesin hiç tanımadan iyileşşsin diye ettiği duaları geri çevirmez inşallah rabbim...çok daha iyi olacak inşallah eşin... senin varlığını sevgini mutlaka hissediyordur:teselli:

hadi bakalım hep beraber dualarla
iyi dileklerimizle atlatacağız bu işi az kaldıııııı alola
biraz daha dayannnnnnnnn :nazar:Şeniz

alola çok sevindim canımyaa aklım hep sende inşallah rabbim dualarımızı boşa çıkarmayacak

Daha iyi haberlerinizide alacagiz Allahin izniyle, Allah esinizi siz ve sevenlerine bagislasin.. dualarimiz onunla..

cnm allah yar ve yardımcınız olsun.ben inanıyorum ki çok kısa zamanda gelip iyi haberlerini vereceksin eşinina.s.dualarımız seninle canıma.s.

alolacımmmmm allah nasip ederse cumartesi evimde yasin okutacağım oğlum için
okumaya gelen bayanlara rica edeceğim
eşin içinde okutacağımm
ve duası toplanırken onun da isminin öylenmesini isteyeceğim
kim derlerse çok yakın bir arkadaşımın eşi yurt dışın da kaza geçirdi onun için diyeceğim
eşinin adıne
dua toplanırken lazım da yerimseniben

aloladan cevap yok kızlar
ismini blmediğim birisinide diyememki CADIARZU
artık bulacağım bir çaresini bir yolunu CADIARZU
aloladanda ses yok iki gündürrrr
işallah gelir ve güzel bişeyler söyler bize :çok üzgünüm:

lillyum bildiğin sebepten iki gündür siteye giremedim.ama gelipte haber olmadığını görünce bende endişelendim.
alola arkadaşım inşallah iyi haberlerle gelirsin.her zaman ki gibi dualarımız sizinle.

Kizlar cok kötüydüm giremedim aglamaktan bir hal olmustum! Carsamba günü hersey iyiydi, ama persembe günü hastaneye gidince sok oldum:
Esimin her yeri sismisti, yüzünün sol tarafinda boks edilmis gibi yüzü gözü okadari siski gözü görülmüyordu resmen, elleri ikimislisi olmus, atesler icinde yaniyor, doktorlar normal olabilir diyorlar ameliyatdan sonra ama normalmi degilmi gelin birde bana sorun...
tam hersey düzeliyor derken onu öyle görmem acayip kötü oldu, o an sanki bana kamyon carpmis gibi oldum, heryerim dökülüyordu tüm gün bitmis vaziyetteydim.
Buzlu suyla vücudunu sildim, anlina buzlu bezi koyuyordum iki dakika icinde iliyordu, o derece yaniyordu, saatler boyunca bu böyle devam etti, en sonunda aksama dogru atesi 38.1 e kadari düsmüstü ama gel gelelim cok kötü gözüküyordu....
Birde doktorlar herzaman "biraz negatif" diye durumunu belirtirken o gün "negatif" diye belirtmisler raporlarinda, bende deli oldum bana demiyorlar hicbirsey ama öyle yazmislar demekki kötüye gidiyor diye.
Birde altina söyle yazmislar: "ödem!!!" bende sandimki böyle beyninde bir kan birikimi falan oldu, sormak istedim doktorlar ortada yok, tip okuyan bir arkadasima sordum ertesi gün beni rahatlatti yok su birikimi o dedi, o gecer normal dedi.

Neyseki dün hastaneye gidince dünyalar benim oldu, atesi yoktu 36.8 di cok sevindim gayet normal demek ilaclar fayda etmis, yüzü biraz inmisti, en azindan gözü gözüküyordu yine. Ona ses verince reaksiyon verdi, öksürecek gibi oldu, yeni bir hemsire vardi oda bana kizdi kesinkez onu uyurtmayin cok derin uyumasi gerek, uyanirsa acayip kafasi agrir iyilesmesi daha uzun sürer dedi. Bende korktum birdaha hic ses ne vermedim. Ellerine masaj yaptim, cünki elleri cok sisti halen, hemsire hep ayni sekilde yattigi icin sis dedi, ellerinin altina havlu yerlestirdim biraz yüksek dursunlar diye. Simdide birazdan cikacagim bakalim bugün nasil olacak.

Iki gün önce ben orda agliyorum temizlikci türk kadin geldi sagolsun bana hep moral veriyor bana diyorki: "doktorlar birseymi dedi?" yok diyorum, ama haline bakin" kadinda sok oldu görünce, biz aliskin degilizki böyle seylere icimiz aciyor...doktorlar alismis, onlar icin hersey normal olmus artik.
"Böyle olur iste doktorlar biliyorlardir, normaldir biz bilemiyoruz, bak böyle olur simdi sen bir gün aglarsin bir gün iyi olursun, öyle öyle iyilesecek insallah" dedi kadin, birtaraftanda tabii temizligini yapiyor, bende esime duali su sürüyorum.
Hayirlisi olsun. Dünde tanidiklar ziyaret etti hastanede hepsi diyorki kizim sen imtihan oluyorsun diyorlar. Insanin en yakini esi iste diyorlar.
Gercekten öyle ya...vallahi iyi kötü herkes evinde barkinda akraba aile nekadari üzülsede herkes icin hayat devam ediyor, ama esiniz kötüyse sizin hayatiniz donmus gibi oluyor...
Bana diyorlarki cok cökmüssün, cok kötü gözüküyorsun, hergün gitme hastaneye diyorlar, artik biraz daha dikkat edecegim kendime, aslinda iyiydimde iste persembe okadari korktumki direk yüzüme vücuduma halime yansidi aninda, insan bitmis gözüküyor, saclarim bir gecede beyazlassaydi hic sasirmazdim, Bugün 24.üncü gün ve ben hergün ordaydim ve hergünde gidecegim, duramiyorum, ne yapayim, nasil evde durarim o orda öylesine yapayanliz yatarken?
Icim rahat etmiyor, biraksalar oraya kamp kuracak vaziyetdeyim. Bende gitmesem kim gidecekki?
Iyi ve kötü günde diye evleniyoruz, insallah bu son kötü zamanlarimiz olur.
Bir iyilesseydi, hayirlisiyla bir kendine gelseydi...

Son düzenleyen: Moderatör:
lola çok şükür ateşi düşmüş.zamanla herşey yoluna girecek allahın izni ile doğru diyorsun hastaneye gitmeden durabilir mi insan.zor gününde bizleri habersiz bırakmıyorsun sağol.allah yardımcınız olsun.

İnanıyorum ki canım siz bu imtihandan başarıyla çıkacaksınız,rabbim başka acılar göstermesin,en kısa zamanda iyileşmesi dileği ile.Bu arada çok zor ama kendine dikkat et canım eşin kendine geldikten sonra sana ihtiyacı olacak.Sen sağlam dur ki karşısında,o da kendini iyi hissetsin.Güzel haberlerini bekliyoruz.....

Back