- Konu Sahibi MonalisaSmile
-
teşekkürler. Ama aslında çok da bir günde sayılmaz. Ben yıllardır hergün tartılırım. Onun için takiip edebiliyorum. Tartıya bir günde 2 kilo bile yansıyabilir ama dikkat edilmezse ertesi gün +3 olarak geri gelebilir. Benim de bir günde 800gr yağım erimemiştir ama tartıda altmışlı rakam görmeyi özlemiştim. Benim zaten hamile kaldığım kilo 67 ona yaklaştım baya.
hamilelikte aşağı yukarı kaç kg alınıyor? Kaç kg almak normal?
12 ekim 2011... 70 kg...
off takıldı kaldı. bu hafta bitene kadar 69 olmak istiyorum.olur inşallah.
kahvaltı yine aynı.
sorma canim ya ben de kac gundur 58.4 - 58.6'yim dusmuyor bir turlu... diyete devam etmek icin insanda heves kalmiyor
dt_noxeeeee merhabalar... senin hikayen bana o kadar tanıdık geliyor ki.. ben de senin gibi inşli çıkışlı ama genelde çıkışlı olan bir kilo alma sorunu yaşadım. ben de doğum yapmıştım 1.5 yıl önce.. geçen şubatta 76 ile başladığım diyetimi 2 ay içinde 68leri görünce bıraktım maalesef.şimdi de yine dikkat ediyorum yememe ama diyetsiz olmuyor.. burdaki diyet gruplarına bir ara girip çıkmıştım.. şimdi kabul edersen ben de burda seninle tekrar zayıflamak istiyorum.. eee ne de olsa senin topiğin..beni de buraya alır mısın????*
gel canım gel ben de destek arıyorum zaten kendime.çünkü bu ara baya saldım diyeti miyeti. bugün öğlen bol kalorili şeyler yedim. poaça, ekler pasta vs.
onun için tartı bi türlü düşmüyo. kurban bayramında tatile gidicez o zamana kadar 63 olmayı hedeflemiştim. ama olmadı. artık kaç kilo verirsem kar.
senin yaş kaç? ne zaman evlendin? ne zaman çocuğun oldu? şuan ki kilo boyun kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?