- 3 Ekim 2010
- 3.653
- 23
- Konu Sahibi MonalisaSmile
tamam canım birbirim,ze destek olalım.. ben 24 yaşındayım.. eevliliğimin 3. yılı.. bebeğim de 18 aylık.. ilk 8-9 ay hep 76lı kilolarda kaldım sonra sıkı bir diyete girdim ve kısa sürede 68e düştüm.. şimdi de 68,2 yim. boyum da 1,64...aslında herkes bana böyle iyisin çok da zayıflama diyor ama kendimden memnun değilim.. özellikle karın bölgem biraz yağlı. bunların gitmesi gerek.. şimdi bedenim tam 40-42 arası ama ben 38-40 arası olsun istiyorum.. umarım birlikte hedefimize ulaşırız
canım ben de 28 yaşındayım, bebeğim daha 3 aylık. boyum 1.65.doğum yaptığımda 88 kiloydum. şimdi 70. ilk zamanlar kilolar kolaycacık gitti. ama şimdi takıldı gitmiyo.bana da bu halimde bile iyisin vermene gerek yok diyen insanlar var ama neyseki eşim onlardan biri değl. evlendiğimiz zaman ki halime dönememi dört gözle bekliyo. gaz da veriyo bana. ben de 60 olmayı hedefliyorum. sonra da bölgesel zayıflamaya gitmeyi düşünüyorum çünkü benim üst bacak ve kalçam ne yaparsam yapayım istediğim şekle gelmiyo. neyse ben bi 60 oalyım da gerisi çok da önemli değil. zaten eski kıyafetlerime yavaş yavaş girebildiğimi görmek inanılmaz bi mutluluk. hiç bi çikolata abur cubur bunun yerini tutamaz