Öncelikle hoşgeldin.. güzel sözlerin için çok teşkr ederim.. İnşallah kısa zamanda hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız. artık yolu yarıladım diye düşünüyorum.. az bişey kaldı.. oda gidicek inşallah kısa zamanda. eylülde düğünümüz var.. en azından eylül 15'e kadar bi 10 kilo daha versem süper olur..tebrik ederim ben de 80-89 topiğindeyim inanılmaz bir motivasyon var gelirsen bekleriz.kilo önemli değil isteyen gelebilir.yazdıklarını not ettim henüz yeni başladım yavaş yavaş gidiyor.ama kararlıyım inşallah zayıflayacağım.sen de yazmaya devam edersen memnun olurum.abone oluyorum konuya...
bu sabah kahvaltım:
yarım litre suyu hüplettim
6 kaşık special K
1 bardak light süt ile.
1 litre su tükettim şimdiye kadar.
günaydın ben de her sabah yürüyorum.specail k harika bir şey değil mi?ben uzun süredir diyet yapmaya çalışıyor ama hep bahane buluyordum.neyse 2 haftadır ciddi şekilde dikkat ediyorum.bazen 2 öğün k yiyorum bazen sdece öğlen yiyorum.ve bu sürede 4 kilo verdim.ama bu 4 kilo yakın zamanda çok gezmeye gitmekten kaynaklanan bir kiloydu.yani vücuda tam yerleşmediği için kolay verebildim.
güzel bir pazar geçirmen dileğiyle....
ιℓαу∂α_14;20210690 .!.:tebrik ederim umarım dahada verirsin :) banada motivasyon oldu valla dediğin çok doğru 1 kaşık yiyincede aynı tadı alıyorsun 10 kaşık yiyincede ama her şey beyinde bitiyo eğer kilo vermek istediğine inanırsan midende sana yardımcı oluyor :)
ben de bir ara yani 6 sene önce denemiştim bu diyeti evet sonuç alıyorsun ama sağlıklı gelmedi.fakat metayı şaşırtmak adına yapılabilir.
ben k da çok güzel sonuçlar alıyorum.şu an taildeyim yarın gideceğim diye annem ha bire yiyeceksin aklım kalır yedirmezsem diyor.onu üzmeden dikkatlice yiyorum.
eve dönünce tam gaz k devam edceğim.enerji veriyor bana.sporu da aksatmayacağım.
arkadaşım bir şey danışmak istiyorum sana
normal su ile soğuk su arasında çok fark varmı acaba yaa
sıcaklarda sabah sabah insan soğuk su içmek istiyor
zaten suyu sevmem birde ılık su olunca kusacağım geliyor yaaa