Dryrgp'nin Diyet Günlüğü

Kızlar mrblar yine ben :))
4.5 ay oldu sanırım benim diyet yolculuğum...

14 kg verdim.. 14 gitti 15 kaldı diyorum bugünlerde..
umarım kısa zamanda o kalanlarıda veririm ve eski günlerime dönerim..

gün geçtikçe tartıda rakamlar düştükçe mutluluğum artıyor
bu mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim sadece

Son düzenleme:
tebrik ederim ben de 80-89 topiğindeyim inanılmaz bir motivasyon var gelirsen bekleriz.kilo önemli değil isteyen gelebilir.yazdıklarını not ettim henüz yeni başladım yavaş yavaş gidiyor.ama kararlıyım inşallah zayıflayacağım.sen de yazmaya devam edersen memnun olurum.abone oluyorum konuya...

Öncelikle hoşgeldin.. güzel sözlerin için çok teşkr ederim.. İnşallah kısa zamanda hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız. artık yolu yarıladım diye düşünüyorum.. az bişey kaldı.. oda gidicek inşallah kısa zamanda. eylülde düğünümüz var.. en azından eylül 15'e kadar bi 10 kilo daha versem süper olur..

13. cuma grubundayım canım bende. ordada süper bir grubum var.. canlarım hepsi.. sağolsunlar hep destekçiler. çok şükür bu günleri gördüğüm için..
tekrar yazıcam yediklerimi gün içinde fırsat buldukça..

Son düzenleme:
bu sabah kahvaltım:

yarım litre suyu hüplettim

6 kaşık special K
1 bardak light süt ile.

1 litre su tükettim şimdiye kadar.

bu sabah kahvaltım:

yarım litre suyu hüplettim

6 kaşık special K
1 bardak light süt ile.

1 litre su tükettim şimdiye kadar.

günaydın ben de her sabah yürüyorum.specail k harika bir şey değil mi?ben uzun süredir diyet yapmaya çalışıyor ama hep bahane buluyordum.neyse 2 haftadır ciddi şekilde dikkat ediyorum.bazen 2 öğün k yiyorum bazen sdece öğlen yiyorum.ve bu sürede 4 kilo verdim.ama bu 4 kilo yakın zamanda çok gezmeye gitmekten kaynaklanan bir kiloydu.yani vücuda tam yerleşmediği için kolay verebildim.

güzel bir pazar geçirmen dileğiyle....

bende sabah ve akşam yiyorum canımcım..

öğlen evde ne varsa. ama şimdi 5 günde 5 kg diyeti yapıyorum pazartesi başlıcam 8 li rakamları görüp motive olmak amaçlı. sonra yine iki öğün special k tek öğün yemek.. böyle benim hikayem

hala inanamıyorum baya baya 14 kg verdim

tebrik ederim umarım dahada verirsin :) banada motivasyon oldu valla dediğin çok doğru 1 kaşık yiyincede aynı tadı alıyorsun 10 kaşık yiyincede ama her şey beyinde bitiyo eğer kilo vermek istediğine inanırsan midende sana yardımcı oluyor :)

zaten ne demişler " inanmak başarmanın yarısıdır"
zoru başarabilirsin, imkansız olan sadece zaman alır

öğlen yemeğim 14:30

bi kaç parça orta büyüklükte haşlama tavuk yağını salsın diye haşladım. acılı ezme ile yedim.. ekmek yok.

iki bardak şekersiz çay bi kaç püskevit.. akşam acıkmadım yemedim..

yaklaşık 1.5 - 2 saat yürüyüş. bugünü böyle kapattım kızlar

kızlar evde patates kalmamış farketmemiştim..

bugün yumurta günü yaptım..

öğlene anca kahvaltı yapabildim..

12:00 de

2 haşlama yumurta bir ince dilim yağsız light peynir.

2 bardak şekersiz çay..

1.5 litre su içtim şimdiye kadar..

ben de bir ara yani 6 sene önce denemiştim bu diyeti evet sonuç alıyorsun ama sağlıklı gelmedi.fakat metayı şaşırtmak adına yapılabilir.

ben k da çok güzel sonuçlar alıyorum.şu an taildeyim yarın gideceğim diye annem ha bire yiyeceksin aklım kalır yedirmezsem diyor.onu üzmeden dikkatlice yiyorum.

eve dönünce tam gaz k devam edceğim.enerji veriyor bana.sporu da aksatmayacağım.

canım 8 li rakamları görmek adına hem bünyeyi şaşırtmak hemde motivasyon için yapıyorum işin gerçeği.. yoksa bende istemem böyle bişey yapmayı.. evet k çok ii doyurucu ve enerji verici.. bu son yapışım zaten Allah izin verirse bu hafta 8 leri görücem..

Bugün ki menüm çok berbatt...

sabah:

yarım litre soğuk su.

2 salatalık 2 domates küçük dilim yağsız peynir

kahvaltıyı zaten 12 yi geçiordu yediğimde.. sonra türk kahvesi falan içtim 2-3 fincan. (sek şekersiz)

akşamda çıktım evden bir salatalık kemirdim..

3 litre su içtim..
demin eve geldim çok acıktım neler yedim sormayın bile

4 çorba kaşığı yoğurt 3 kayısı şimdi kendimi benim karnım tok diye kandırmaya çalışıyorum

arkadaşım bir şey danışmak istiyorum sana

normal su ile soğuk su arasında çok fark varmı acaba yaa

sıcaklarda sabah sabah insan soğuk su içmek istiyor

zaten suyu sevmem birde ılık su olunca kusacağım geliyor yaaa

Merhabalr canım..

ben sabahları kahvaltıdan önce genelde yarım litre soğuk su içiorum..
diyette bol su önemli en az 2.5 3 lt. soğuk suyunda şöyle bir artısı var vucut ısısına uygun olmadığı için vucut o suyu kendi ısısına getirmek için kalori harcıyor.

Son düzenleme:
Sizlere evre evre resimlerimi koymak istiyorum.. bazı arkadaşlarımız için belki motivasyon olur belkide sizin görüşleriniz beni biraz daha motive eder... ilerki günlerde yine resimlerimi paylaşırım inşallah...

işteee 1. evre derya 105.3 kg falan...

2. evre derya 97 kg . . .

3. evre derya 90.3 kg ... bi kaç gün evvel çektirdim..

bu arada gömleğim 40 beden.. eteğim 42 beden :)))

Eklentiler

• $Fotoğraf0913.jpg
    36,6 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleme:
Valla tebrikler her okuduğum hikayedebiraz daha kendimi gaza getiriyorum arkadaşımşu sp k nasıl faydası varmı bide k diye bişeyden bahsetmissiniz k zaralı diye o ne beşi bir yer de bende kullandım ama fyadasını görmedim şimdi sade yeşil çay içiyorum

Tebrik ediyorum.. Ağustos ayında paylaşmışsın. Umarım şimdi hedefine dahada yaklaşmışsındır.

Bende çok istiyorum bir adım atıp kilo vermek.. evlendiğimde 54 kiloydum 1,5 yıllık evliyim ve tam 65 kiloyum şuan..çok takıyorum kafama ama hiçbir icraatta bulunmuyorum bu kiloları vermek için :) spor yapmak çok istiyorum ama zaman yaratamıyorum çalıştığım için. bir şekilde başlamam lazım kendime hedef koyup..eski kiloma geri dönsem yeter benm için.... (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…