Dryrgp'nin Diyet Günlüğü

nerdeyse 3 gündür yoktum :) bugün evime geldim.

akşam yemeğim:
-1 adet orta boy kabak ve bir adet orta boy patates yuvarlak olarak doğradım.
-kabakları yağsız tavada ağzı kapalı yağsız pişirdim.
-patatesleri yağsız tost makinesinde pişirdim.
-1 kase yoğurt içerisine (pulbiber,karabiber,nane,dereotu kattım)
-pişirdiğim kabak ve patatesi tabağa aldım. üzerine hazırladığım yoğurtlu sosu döktüm.
-bir tabağa da biraz roka ve maydanoz yıkayıp koydum.
-Ekmek yok.

yemek tarifi gibi oldu
-şuan yeşil çayımı demledim. içiyorum afiyetle ( 5'i bir yerde otlarımı annemin evinde unuttumda )
bu sabah annemin evinde baskül olmadığı için tartılamadım. yarın tartılıp şu ticker i dzenlicem :89:

Hanımlar günaydın :)

Topiğimi kimse takip etmiyor sanırım ama ben yinede faydam dokunur diye yaptıklarımı paylaşmak isterim :)

bu sabah hala 5'i bi yerde çayım olmadığı için güne sadece ılık su ile başladım. şimdi bi kaç fincan şekersiz kahve içiyorum. Öğlen ve akşam için tavuk ızgara ve bol yeşillikli salata düşünüyorum. aralarda yeşil elma ve salatalık yemeyi planlıyorum. tabi su ve sallama yeşil çayımda var :)
Spor olarak ise 40 dkk yürüyüş 50 mekik 200 twist, bide merdiven inip çıkma yaparım
ayyy düğüne 18 gün kaldııııııı benim daha kilo vermem lazım

Öğlen yediklerim:

1 kepçe nohut yemeği
2 kaşık bulgur pilavı.
5-6 tane roka iki dal dere otu.
1 kase kaymaksız yoğurt.
* pilav olduğu için ekmek yemedim.

kendi kendime konuşuyorum

500 gram daha vermişim bu hafta. 98 kg olmuşum. sevincimi paylaşmak istedim

Süpersin canımcım, azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz dimi. Allah yardımcın olsun. İnşaallah hedeflediğn kiloya ulaşırsın
Benim sana küçük bir tavsiyem olacak. Spor olarak haftada 3-4 gün pilates yapmak. yürüyüşle beraber pilates çok etkili oluyor zayıflamada.
Bende yaklaşık 4,5 aydır pilates yapıyorum. başladıktan 3 hafta sonra göbek yarı yarıya gitti. inanamadım, bu kadar etkili olacağını düşünmemiştim. Çok güzel sıkılaştırıyor. ve selülitlerimdede farkedilir şekilde azalma oldu.
Ben haftada ortalama 4 gün yürüyüş ve pilates yapıyorum. Sabahları ebru şallıyla pilates yapıyorum. aletlerini bile almadım. doğumdan sonra 16 kilo verdim. halada devam ediyorum. ve hedef klioma ulaştıkta sonrada pilates ve yürüyüşe devam etmeyi planlıyorum haftada 3 gün.
Birde cuma yarışmalarına katlmanı tavsiye ederim. Ben 2.takımdayım. motivasyonda ve bilmediğim şeyleri öğrenmemde çok yardımcı oluyor.

Yorumun için çok teşekr ederim canımcım plates bende düşünüyorum top alıyım dedim. spor olarak haftada 5 gün 10 km yada 5 km yol yürüyorum. 30 dakikada tempolu müzikte mekik twist bel hareketleri sıplamalı hareketler falan. inan kiloma rağmen göbeğim yok oldu diyebilirim. bel çevrem inceldi. ve 98 kiloda 44 beden giyebiliyorum. düzenli spora borçluyum bunu. bende 13. takımdayım bu hafta 500 gram verdim grupla birlikte. toplam 7 kg verdim yaklaşık 2 ayda.

44 beden mivavv hakikaten çok güzel ben 77 kg da 44 giyiyordum hemde doldura doldura.
13.takıma bu hafta katıldın herhalde. çok iyi yapmışsın:81:. arada beklerim 2.takıma

44 beden mivavv hakikaten çok güzel ben 77 kg da 44 giyiyordum hemde doldura doldura.
13.takıma bu hafta katıldın herhalde. çok iyi yapmışsın:81:. arada beklerim 2.takıma

evet cnm bu hafta katıldım. p.tesi katıldım. bugün kilo bildirimi yaptık. günlük menü paylaşmaları falan yapıyoruz her grupta aynı sanırım. şimdi bugünden itibaren ayran çorbası ağrlıklı beslenmeyi düşünüyorum. akşam 7'ye kadar 2 saat aralıkla iki kepçe olarak. onun dışında salatalık ve hafif salatalar. (kahvaltı öğünü hariç çorba)

bakalım dahada vericem inş.

Evet her grup hemen hemen benzer. ayran detoksu diye bir ara 4.takımda görmüştüm yapıyorlardı. ondanmı yoksa:26:
ya bilmiyorum belki izlemişsindir. geçen gün ebrulide selehattin dönmez çıkmıştı. bir çay tarifi verdi, çok sağlıklı diyor ve kendi hstalarına (mı desem müşterilerinemi desem bilemedim) da uygulattırıyormuş ve çok güzel sonuçlar alıyoruz diyor. çok iddialı. 80 kg üstünde haftada en az 1,5 kg dedi. ve bu 1,5 kg da sağlıklı bir şekilde verilyor dedi. istersen tarifini yazabilirim. yada yazayım belki uygularsın. aslında ben denemek istiyorum çünkü vucudun bazı zamanlarda kilo vermesi duruyor o zaman bile çok etkili demişti. ama içindeki otları nereden bulacağımı bilmiyorum. istanbulda büyük marketlerde var dedi ama burada nerden bulacağımki:26:internetten sipariş edebilirsiniz dedi bulamadım

1 avuç taze tarhun otu
1 avuş taze adaçayı
9-10 yaprak taze nane
1 limon
2 litre su

bütün malzemeler (teze olacak kesinlikle) konulup, ocakta 1 taşım kaynatılıyor. sonra süzülüp yatmadan önce 1 büyük bardak içiliyor. ağzı kapalı oda sıcaklığında saklanabiliyormuş.

Son düzenleme:

evet cnm zayıflama kürlerinde bir arkadaş paylaşmıştı. nickine dikkat etmedim
su limon taze nane tamamda. torhun otu ve adaçayı (taze olarak) nerden bulabilirim. bingldeyim. burda bulabileceğimi hiç sanmıyorum. internetten bakayım bende bulursam yazarım sanada

ay inşallah bulursun canım. bende devam ediyorum aramaya bulursam bende sana yazarım.
şimdi face de selahattin dönmezle arkadaşlık ekledim. sayfasında herkes tarhun otu arıyor

Son düzenleme:

Tebrik ederim cnm seni..Keşke bend senin gibi nefsime hakim olsam.Tickerında hedef kilo neden 80 onu merak ettim .

Tebrik ederim cnm seni..Keşke bend senin gibi nefsime hakim olsam.Tickerında hedef kilo neden 80 onu merak ettim .

aslında niyetim 65-70 arası olmak. ama şimdilik hedefim 80 80 i başardığım gün hedefim biraz daha ileri gidicek

aslında niyetim 65-70 arası olmak. ama şimdilik hedefim 80 80 i başardığım gün hedefim biraz daha ileri gidicek

Hımm..Senin çocuğunvar bide ben daha çocuk doğurmadan bu kadar uçtum :)Ben gündüzleri dikkat etmiyorumama akşamları yemiyorum su pek fazla içmiyorum..Ama çok da etkili olmuyo..Ahh ahh 65:kilolu günlerimi çok özledim

Evettt manavistanbul.com mail atmış bana. minumum 25 tl sipariş ve kargo üzreti size ait olmak üzere gönderebiliriz demişler. eğer denemek istersen buradan sipariş verebilirsin mail atarak.
ben bu formülü deneyeceğim inşaallah sonuçlarıda paylaşırım.

teşkr ederim cnm. bakacağım onada. bakalım inş. işe yarar

74 kıloymussunuz 60 a nasıl dustunuz nasıl bı dıyetle....bu arada ttebrıkler hedefınıze 1 kılo kalmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…