Dryrgp'nin Diyet Günlüğü

tebrık ederımm canmmm azmınn harıkaaa ınsallah en yakın zamndaa zayıflarsınnn aynı sorunu bende yasıyorummmm 98 le basladımmm su an 91 kıloyum cok sukur aaa degısmın dedıklerı varyaaa ınankııı okadar motıve edıyorkııı kendını dunyanın en guzel ınsanı hıssedıyorsunnn ıstedıgın kıloya dusmesen bılee sankı o lafları duydugunda ıncecık hıssedıyosunnnnnn sennn hıkayenle benımkı okdar cok benzıyorkııı cnmm senı cok ıyı anlıyorummmmm beraber hep deslek olruzzzzz burda ınankı herkesss kardes herkes bırbırını anlıyorrrr burası bızım dunyamızzzz sende hoss geldınnnn basaracagız cıtır anne olacagızzzzz

,
duzenlı kullanıldıgında acayıp etkısı var bıde ıcıne kıraz sapı ve tarcınn muthısss oluyoooooo

ben genelde hazır cay varya yesıl yada besıbıryerde 2 poset cayı alıp termosa atıyorumm uzerıne 1 lıtre kaynar suyu bosaltıp aksama kadar aklıma geldıkce ıcıyorummmm hem sıcak kalıyooo hemde ozu daha yogun oluyoo tafsıye ederım cnmmm ama dusenlı kullanıldıgındaaa superrrr

cok fark varya kı ıstedıgın kıloya dusersen super bısey olursun cnmmmmmm allah yardım etsın hepımıze bı yola cıktık sonumuz haırolsun bakalımmmmm

gerçekten sizi tebrik ederim koşu bandında 1 saat 10 dakika yürüyüp birde üzerine bel hareketleri falan yapmak çok iyi bir iradeye sahip olmak demek. Bu hareketlerin üzerine gerçekten güzel kilo verirsiniz. Ben koşu bandında 40-45 dakika yürümeye çalışıyorum (yaklaşık 4-5 km) sıkıntıdan patlıyorum gerçi mesele koşu bandına çıkana kadar 20 dakika sonrası zaten zevkli oluyor yakılan kalorileri gördükçe :)

Selam kızlar işlerim nedeni ile ve seyahatler nedeniyle baya bir uzun süre uzak kaldım. 6 martta başladığım bu diyet serüveninde 26 kg verdim ortalama 10 ayda. 3 aydır ara verdim bugun yine başlıyorum vakit bulursam foruma yine girmek paylaşım yapmak istiyorum. 105 kg ile başladım şuan 79 kiloyum bu 3 ayda normal beslenmeye döndüm ama kaçırmadan kalori sayarak canım ne isterse yedim ve kilo almadım ama vermedimde. Vermemem umurumda mı? hayır umrumda değil. Almadım ona bakarım :) sonuçta ara vermişim kısıtlamadım kendimi ohh be hayat ne kadar güzelmiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…