Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Dream Women Göğüs Büyütücü Kullanan Var Mi ?

sağol tatlım inşallah ne zaman yeni bir kreme başalrım bilmiyorum ama elimdeki dolgunluğuda kaybetmek istemiyorum fakat yavaş yavaş gidiyo

ya kızlar yani oyle 1 ay ugrasmayinca dolgunluk inecekse hic bi anlami yok ki
gerci benimkiler daha inmedi ama belli olmaz ki benimki de iner belki senağlama

canım kusura bakma ya taşındık biz o yüzden cewap yazamadım internet yeni bağlandı neyse olabilr tabi gönderirim ama şu an bi gelişme yok ya bıraksam mı diye düşünüyorum bi işe yaramıcak galiba napıyım sizce

ÇOK UZUN BİR MESAJ OLDUĞUNUN FARKINDAYIM AMA OKUMANIZI TAVSİYE EDİYORUM CANLARIM.

Ben dün aktara gittim saw palmetto almak için. Masaj için de bi yağ istedim ama yağı tavsiye etmedi. "Yağların neredeyse tamamına yakını sıkılaştırıcı etki yapar, göğüslerin toparlanır ama büyümez. Tam aksine sıkılaştığı için diri ama daha ufak dururlar" dedi. "Büyüteyim derken küçültme" dedi. Ben de o zaman masaj için bir şey önermesini rica ettim. O da dream women'ı tavsiye etti. Daha önce kendisinden bu ürünü alan müşterilerinin memnun kaldığını, ancak kullanmayı bıraktıkları zaman ilk dolgunluğunu yitirdiği şikayetinde bulunduklarını, bu şikayetin de krem bazında kullanılan tüm ürünlerin ortak şikayeti olduğunu, dışarıdan dolgunluk sağlarken içeriden de destek vererek dolgunluğun daha uzun süre muhafaza edilebileceğini, bu yüzden de bu krem ile birlikte saw palmettoyu kullanmamı tavsiye etti. Ben de dün ikisini birden alıp bugün kullanmaya başladım. Göğüs altı ölçüm 72, göğüs çevresi ölçüm 81. Bakalım bir ay sonunda nasıl bir gelişme olacak. Sizlere gerek ölçüler gerekse gözle görülen dolgunluk hakkında gelişmeleri yazacağım. Bu arada ben besin takviyesi olarak aksuvital'in arısütü+bal+polen karışımını da yiyorum. Hazır çaylardan da aklıma gelirse günde bir iki bardak adaçayı ya da rezene içiyorum.

Ayrıca aktar bana bir doktor tarafından yazılan şifalı bitkiler kitabında göğüs büyütmek için baz alınan ürünler hakkında sıralama yaptığını bunların başında saw'ın etkisinin bilimsel olarak da kanıtlandığını (buna biraz şüphe ile baktım ama iki ansiklopedide, saw'ın etkileri arasında göğüs büyütmenin yer aldığını söyledi) ikinci sırada ise çemen'in geldiğini, sonrasında adaçayı, rezene, anason ve ısırganın faydalı olduğunu söyledi. Hatta çemen'in saw ile yarışabilecek kadar faydalı olduğunu ama yazın kullanıma hiç uygun olmadığını çünkü felaket koku yaptığını söyledi. Çemenin tohum ya da toz olarak kullanılabileceğini, hatta dışarıda satılan çemenlerden bile tüketildiğinde faydasının görülebileceğini söyledi. Çemen'i yazın kullanamayacağım için saw ve diğer bitkisel çayları deneyeceğim. Saw için dr. Quick's diye bir markanın 200 tabletlik olanını aldım. Günde bir tablet yazıyor ama ben sabah+akşam olmak üzere iki sefer alacağım. Bu ürünün fiyatı 55 ytl, krem ise 35 ama 30'a verdi bana.

Saw palmetto için çok fazla marka var ama kadın ısrarla bunu önerdi, hatta diğerleri bunun tablet sayısına oranla epey pahalılar. Eğer saw ile içeriden, krem ile dışarıdan destekleyerek 3-4 ay düzenli kullanırsan etkisini göreceğini düşünüyorum dedi. Zaten bir kutu saw 200 tablet 3 aydan fazla gidiyor. Eğer 3 ayda büyüme olursa kremi haftada bir kullanıma düşürürsün dedi. Saw için de aynısını yapmak mantıklı olur. Kremin hormon içerip içermediğini sordum, bitkisel bir karışım ama doğal-östrojen var elbette dedi. Bugüne kadar kremden ya da sawdan sağlık açısından şikayet almadıklarını, tek şikayetin krem açısından bırakınca etkisini yitirmesi olduğunu bunun da önüne içeriden destek vererek geçilmesi gerektiğini, ayrıca kreme de aralıklarla (haftada bir gibi) devam edilmesini söyledi.

Aslına bakarsanız üç ayda bir 55 ytl ve ayda bir 30 ytl bu yola başkoymuş olan bizler için ayırabileceğimiz bir miktar. Ama benim kafamı kurcalayan tek şey eğer bu ürünler bırakınca etkisini yitiriyorsa bu demektir ki "haftada bir" gibi yakın aralıklarla kullanmak ya da ciddi etki kaybı olması halinde bir-iki aylık yeni düzenli kullanım uygulamak gerekecektir. Bu da vücuda sürekli östrojen vermek demek oluyor ki sağlık açısından beni korkutuyor. O yüzden bu işe şu düşünceyi kafamıza yerleştirerek başlamamız lazım; bunlar geçici çözümler, kalıcı çözüm için silikon şart, mesela düğün gibi, yaz tatili gibi göğsümüzün daha dolgun ve iri durmasına daha fazlaca ihtiyaç duyacağımız dönemler için bu yöntemleri uygulayıp, eğer kalıcı büyüklüğü cidden istiyorsak estetik cerrahiye başvurmak. Eğer bu çözümlerin bize ihtiyacımız olan dönem için bir çözüm getireceğini, dolgunluğun kısa ya da uzun vadede bizi terkedeceğini düşünerek bu işe başlarsak daha az hayal kırıklığına uğrarız. 3 aylık düzenli kullanım ve haftada bir iki seferlik kısa kullanımlar sonucunda eğer bir sene sonunda hala dolgunluk mevcutsa bu bize sevinç kaynağı olur. Yani biz kötüsünü düşünelim ki bırakalım iyisi bize sürpriz olsun.

Eğer evlendiğimizde ya da günlük hayatımızda küçük göğüslerimiz psikolojik olarak bizim kendimizi yetersiz hissetmemize ve cinsel hayatımızda mutsuz olmamıza neden oluyorsa o zaman silikona başvurabiliriz. Siz ne düşünüyorsunuz??

canım haklısın aslında ama slikonu hiç cidden düşünmedim araştırmadım da zararı war mı yok mu bilmiyorum dream women ı da düzenini bozmuş olsamda kullanıyorum 1 ay oldu ama 2.kutuyu alıp almamakta kararsızm saw p.u da hiç bi aktar eczane önermedi göğüs büyütme için kullanlmaz dedler sen arısütü bal polen karişimini niçin kullanıyosun ben kilo almak için alcaktım almadım,dream women a dewam etsem mi etmesem mi bilmiyorum sence napım

önemli değil canım benim sürekli gittiğim aktar bu kremi getirmiş perşembe günü bir arkadaşıma aldım ve 3. gününde göğsünde sızı başladığını söyledi yalnız destek olması için ne kullanacağımıza karar veremedik saw bize şüpheli geldi açıkcası ama bende saw ın göğüs büyütmede etkili olduğunu duydum arkadaşım küç tableti aldı sanırım bende bu kremi ve saw palmettoyu alıcam bu kremi çok araştırdım ve içime sindi acti kadar olmasada... evet evet ben bu kremi ve sawı alayım başka ek olraka ne yapsam bana fikir verirmisiniza.s.

Vallahi bana iki aktar da önerdi, hangisine güveneceğimizi şaşırdık. Hatta ilk gittiğime utandım söyleyemedim, komşumuz için alıyorum prostat sorunu var dedim. Kadın bana gülümseyip başka şeylere de yarıyor dedi, göğüs büyütmeyi kastetderek. :) İkinci gittiğim aktara ise yine sordum saw'ı hemen göğüs için mi istiyorsun dedi, ben ona da önce prostat dedim sonra sordum göğüs için de mi faydalıymış bak bunu öğrendiğim iyi oldu falan dedim kadın o yüzden o kadar bilgi verdi bana. Güven de verdi açıkçası, çok araştırmış okumuş gibiydi bunları.. Arısütü vs. ise yine göğüs için bi arkadaş tavsiye etti bu forumdan, ama o yanında bira mayası hapı ve küç de kullanıyordu.

Saw beni de korkutuyor haklısın sonuçta direk hormon alıyormuşuz gibime geliyor. Ama zırrr günde 6 tane gibi çok yüksek bi miktarda (hataen) almış olmasına rağmen bi problem yaşamamış. En azından kısa vadede. Umarım uzun vadede de yaşamaz, yaşamayız...Kreme gelince nedense benim de içime sindi. Küç tabletini ise pek mantıklı bulmuyorum küçü 6 ay kullanıp da fayda görmediğini yazmıştı bi arkadaş buraya. Ek olarak ise bitki çayı içebilirsin, ben öyle yapacağım. Rezene adaçayı falan

arkadaslar biri dıokii bı kutular ilaçlar buyutmuomus( yanı bılmıorum sizi ama ben baya gorunur bi buyukluk ıstıyorum

bende iyi ecz we aktarlara sormştum canm ya allah allah bizde bi arkadaşla alcaktık ama wazgeçirdiler o bi yan etki olabilir yan etki içinde kullanılmasını tawsiye etmem demişti eczanedeki neyse sizde işe yararsa bizde alırız , sence dream w.a dewam edim mi

hayır canım kullanmadım hiç bişey adaçayı rezene filan kullancaktım ama aktar tawsiye etmedi bunun öncesinde küç tozu kullandım 3 ay 1cm büyüdü bırakınca indi tkrar,arkadaşiminda 2 cm büyümştü; napcamı şaşırdım bana bi akıl werin yaa dewam edp etmemkte kararsızım

ya aldıgım aktar erkekti utanırım ona sormaya ama bayan bitane war bi ona sorım duruma göre alırım gerçi satmak için alma demez heralde :teselli:

arkadaşlar üzülerek söylüyorum ama ben kremi bıraktım....sadece dolgunluk wardı biraz 1ayın sonunda gözle görülür bi değişiklik olsaydı bırakmıcaktım ama olmadı...belkide bünyemle alakalıdır bilmiyorum

ya kızlar şu sawı kullanmayın cok ciddiyim.en basitinden idrar yolları durumundaki değişmeler sizin gözünüzü korkutmuyor mu?bu sitede birkaç yerde daha dedim tekrar diyim,KULLANMADAN ONCE AY ORTAMDA HİÇ SORUN YOKKEN BIRAKALI 1 SENE OLDU YAKLASIKKİ Bİ KUTU KULLANMISTIM SADECE,SU AN SADECE AY ORTAMDA SUREKLİ Bİ AĞRIM OLUYOR.DOKTORA GİTTİMDE HERŞEY OK! DİYOR AMA BENCE NORMAL Bİ DURUM YOK,NİE OLMAYAN SANCILARIM VAR Kİ O ZAMAN, DEĞİLMİ ARKADAŞLAR

arkadaşlar dün itibariyle bende dream women kullanmaya başladım gelişmeleri bildiririm dün iki tane birden aldım umarım güzel gelişmeler olacak valla bunda da olmazsa artık pes diyecem dün itibariyle göğüs ölçüm 84 cm geliyo akşam göğüs altı ve göğüs üstünü de ölçüp yazarım başladık bakalım hadi hayırlısı

arkadaşlar akşam bütün ölçümleri yaptım göğüs çevresi 84, göğüsaltı 74,göğüs üstü 82 cm kremde bugün 3. günüm henüz bir sızı yada acıma hissetmiyorum umarım kremler boşa gitmez bu arada şuan başka kullanan varmı

selam arkadaşlar nihayet bu konuda 3 ay sonrada olsa aydınlığa çıkacak.... moonlight güzel haberlerini bekliyoruz

ebrucum bi ara senin yazdıklarını takip ettim,sende bi krem kullanıyodun sanırım önce baya bi büyüme sağlamıştın yanlış hatırlamıyosam...sonra da eski haline döndüklerini yazmıştın şimdi durum ne? nasıl gidiy:uhm?

evet canım doğru hatırlıyorsun bir ara krem kullandım ve çok güzel sonuçlar aldım 2. kutuyu alamadığım için öylece kaldı 6 cm'lik bir gelişmeydi ama bıraktıktan bir müddet sonra eski haline dönmeye başaldı fakat birşey dikkatimi çekti ben bu işe ilk giriştiğimde göğüs çevrem 78 cm geliyordu şimdi 82 cm (geçenlerde yine ölçmüştüm 84 cm gelmişti sanırım yanlış bir ölçüm yapmışım regl yüzünden) her ne kadar küçülme olsada tam olarak eskiye dönmedi şu günlerde yeniden başladım daha önce aktardan aldığım bir yağı kullanıyordum şimdi onu bırakıp bu kreme başladım bugün 4. gün beklemedeyim gelişme olursa yazarım

hadi bakalım inşallh yine güzel sonuçlar alırsın.. :)benimde 78di en fazla 80e çıkarabildim..üstelik hap da kullandım breastgain.ama işe yaramadı malesef.ben hiç krem denemedim.ama masajın baya bi etkisi olduğunu düşünüyorum bende e vitaminli normal bir kremle masaja başladım...bide küç vardı ona da devam edicem yaz boyunca...ama aaahh ahhh keşke biraz işe yarasa çok bişey istemiyorum be walla...normal bi görüntü olsa yeticek.bi bedenim olsun daha bişey istemem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…