Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay birde bunumu denesem acaba arkadaşlar valla bende ne yapacağımı şaşırdım artık birde burdaki aktarlarda bu kremi görmedim hiç longda var veee evet nette pahalı canım ya biz senin hesaba parasını yatırsak sen bize göndersen kargo ücreti bize ait tabi olmazmı acaba
aaaaaaaa sen ankaradasın dimi bak bu daha güzel sen onu bir güzel sarsan çorum otobüsüne versen ayyyy bende burdan alsam yerimseniben çok mu saçma oldu yada komik amaaan dedimya kafayı yedim ben arkadaşlar tatile gitmeden halletmem lazım bu işi ama nasııııl ?fisfisfis
canım kusura bakma ya taşındık biz o yüzden cewap yazamadım internet yeni bağlandı neyse olabilr tabi gönderirim ama şu an bi gelişme yok ya bıraksam mı diye düşünüyorum bi işe yaramıcak galiba napıyım sizce
canım haklısın aslında ama slikonu hiç cidden düşünmedim araştırmadım da zararı war mı yok mu bilmiyorum dream women ı da düzenini bozmuş olsamda kullanıyorum 1 ay oldu ama 2.kutuyu alıp almamakta kararsızm saw p.u da hiç bi aktar eczane önermedi göğüs büyütme için kullanlmaz dedler sen arısütü bal polen karişimini niçin kullanıyosun ben kilo almak için alcaktım almadım,dream women a dewam etsem mi etmesem mi bilmiyorum sence napım
önemli değil canım benim sürekli gittiğim aktar bu kremi getirmiş perşembe günü bir arkadaşıma aldım ve 3. gününde göğsünde sızı başladığını söyledi yalnız destek olması için ne kullanacağımıza karar veremedik saw bize şüpheli geldi açıkcası ama bende saw ın göğüs büyütmede etkili olduğunu duydum arkadaşım küç tableti aldı sanırım bende bu kremi ve saw palmettoyu alıcam bu kremi çok araştırdım ve içime sindi acti kadar olmasada... evet evet ben bu kremi ve sawı alayım başka ek olraka ne yapsam bana fikir verirmisiniza.s.
Vallahi bana iki aktar da önerdi, hangisine güveneceğimizi şaşırdık. Hatta ilk gittiğime utandım söyleyemedim, komşumuz için alıyorum prostat sorunu var dedim. Kadın bana gülümseyip başka şeylere de yarıyor dedi, göğüs büyütmeyi kastetderek. :) İkinci gittiğim aktara ise yine sordum saw'ı hemen göğüs için mi istiyorsun dedi, ben ona da önce prostat dedim sonra sordum göğüs için de mi faydalıymış bak bunu öğrendiğim iyi oldu falan dedim kadın o yüzden o kadar bilgi verdi bana. Güven de verdi açıkçası, çok araştırmış okumuş gibiydi bunları.. Arısütü vs. ise yine göğüs için bi arkadaş tavsiye etti bu forumdan, ama o yanında bira mayası hapı ve küç de kullanıyordu.
Saw beni de korkutuyor haklısın sonuçta direk hormon alıyormuşuz gibime geliyor. Ama zırrr günde 6 tane gibi çok yüksek bi miktarda (hataen) almış olmasına rağmen bi problem yaşamamış. En azından kısa vadede. Umarım uzun vadede de yaşamaz, yaşamayız...Kreme gelince nedense benim de içime sindi. Küç tabletini ise pek mantıklı bulmuyorum küçü 6 ay kullanıp da fayda görmediğini yazmıştı bi arkadaş buraya. Ek olarak ise bitki çayı içebilirsin, ben öyle yapacağım. Rezene adaçayı falan
kızlar ya bu kremi bitek moonlight kullandı ve 1 kutuda etkili bi sonuca ulaşamadı sanırım. cnm bence 1 kutuda etkili sonuç vermiyosa çokta devam etmeye gerek yok gibi, çünkü 1 ay iyi bi süre bence, diğer kremlerin 1 ayda etki ettiğini sölüyolardı sonuçta. ya bende tam alıcaktım hala masaj için bişey kullanamıyorumda( yağlardan vazgeçtik bunu denesem mi dedim, ist.dayım aktarlara sorucaktım fakat ümitsiz oldum şimdi(
moonlightcım sen başka bişey kullandın mı peki bunla beraber??
yani dediğim gibi cnm eğer 1 ayda etki etmediyse aktarına bidaha sor istersen ama bence devam etmene gerek yok gibi. bu tarz kremler 1 ayda etki etmeli gibime gelioo. tabi aktarına sorarsan belki farklı bi yol izlemeni önerir.sen bilirsin tabi yinede.
selam arkadaşlar nihayet bu konuda 3 ay sonrada olsa aydınlığa çıkacak.... moonlight güzel haberlerini bekliyoruz
ebrucum bi ara senin yazdıklarını takip ettim,sende bi krem kullanıyodun sanırım önce baya bi büyüme sağlamıştın yanlış hatırlamıyosam...sonra da eski haline döndüklerini yazmıştın şimdi durum ne? nasıl gidiy:uhm?
evet canım doğru hatırlıyorsun bir ara krem kullandım ve çok güzel sonuçlar aldım 2. kutuyu alamadığım için öylece kaldı 6 cm'lik bir gelişmeydi ama bıraktıktan bir müddet sonra eski haline dönmeye başaldı fakat birşey dikkatimi çekti ben bu işe ilk giriştiğimde göğüs çevrem 78 cm geliyordu şimdi 82 cm (geçenlerde yine ölçmüştüm 84 cm gelmişti sanırım yanlış bir ölçüm yapmışım regl yüzünden) her ne kadar küçülme olsada tam olarak eskiye dönmedi şu günlerde yeniden başladım daha önce aktardan aldığım bir yağı kullanıyordum şimdi onu bırakıp bu kreme başladım bugün 4. gün beklemedeyim gelişme olursa yazarım