Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Dream Women Göğüs Büyütücü Kullanan Var Mi ?

valla cümle aynen öle. develop gelişmek demek. enhance de artırmak, katkıda bulunmak fln demek. göğüs gelişmesini artırır dio :S

dream women ı 45 e vercekti. diğerinin de adını bimliorum piyasada 50 ml si varmış o 180 ml sini 60 a vercekti. ne bilim valla...

ben yenimahalle oturuyorum sincana da hiç gelmedim :p

canım eğer yakınlarından geçersen alır mısın nosunu? sana da zahmet olacak, yoksa fazla uğraşma yorma kendini.

ben bu siteyi çok seviyorum ya:)

merhaba cnim uzun süredir yazamadım.sen hallettin mi ???? farklı birşey aldınmı?*kaydirigubbakcemile5

evet canım hap aldm şimdilik fena değil...
ama benim tek göğsüm diğerinden azcık daha küçük, o yüzden küçük olan için kremi hala düşünüyorum.
sen naptın????

sağol canım inşallah hepimiz istediğimiz ölçülre kavuşuruz:) işte bekleyip görcez...

merhabalarrr

ebrucummm sen kullanalı bayağı olmus heralde bu kremi ne durumda iyi geşilmeler var mı?? yazarmısın lütfeenn işe yaradıysa almayı düşünüorumm :):)

merhaba arkadaşlar uzun zamandır yoktum tatile gitmiştim ben şuan 2. kutuyu kullanıyorum ilk kutuda gelişme gördüm fakat regl bitiminden sonra eski haline dönmüştü şuan tekrar fark görüyorum bir dolgunluk ve sertleşme var ama emin olmak için regl dönemini bekliyorum eğer bu reglden sonra yine sönme olursa boşa çaba demektir bence bu arada bir krem daha buldum yeni çıkmış 2 günde 1 sadece 1 kez uyguluyorsun onu araştırıyorum şimdi

seLam arkadaŞlarr geçenlerde bi arkadaşın dream womeni övdüğünü gördüm bayadır acribress breas gain gibi hapları araştırıyordum ama hiçbiri içime sinmedi arkadaşın yazısını okuyunca aklıma nedense yattı ve kullanmayı istiyorum fakat nerden alıcağımı biLmiyorum bilgilendirirseniz Çok mutLu olucam şimdiden teşekkürler

arkadaşlar doğumdan sonra benimde göğüslerimde gevşeme ve sarkma oldu bişeyler kullanmak istiyorum ama karar veremedim dream women hakkında internette olumlu yorumlar var heralde bu kremden alıcam ama konyada nerede bulabilirim bilmiyorum aktarlara sordum bilmiyorlar

Merhaba arkadaşlar,aranıza yeni katıldım ve bende göğüslerimden çok şikayetçiyim.Doğumdan sonra sarktı,küçüldü,yumuşadı falan.büyütücü krem kullanmak istiyorum ve durumum yok pek şu an.kafam iyice karıştı. Birileri doğal iyi diyo birileri krem kullanıyo ooooh iyice beynim sulandı :uhm Ama galiba masaj yaparak,küç ve nar çekirdeği deneceğim.Doğal yöntem yani....inşallah işe yarar,size haber vereceğim sonucunu...

arkadaşlar uzun zamandır dream women kullanan birisi olarak söylüyorum anlamadığım birşey var reglden önce gayet güzel eskisine oranla daha büyük daha dolgun olan göğsüm regl zamanda fos diye iniyo ve regl bitiminden birkaçgün sonra tekrar acı ve sızı başlıyo mesela bu regl bitiminden 3 gün sonra yine başladı evet yorumu size bırakıyorum........

ya merhaba bi dream women göğüs büyütücü mü yoksa göğüs dikleştirici toparlayıcı mı
?

tşk ederim canım ben de izmirden bi aktardan buldum bakalım p tesi almayı düşünüyorum. aynı aktar başka bir kremi de tavsiye etti adını ve özelliklerini yarın yazacaktı kararsızım. bakalım inşallah bende de işe yarar:)

canım ya o aktarın yerini tarif eder misin bana dream woman ın etkısını cok gören olmus.denemek istiorum ve fiyatı nekadar bilgin var mı? cevaplarsan cok sevinecem.hım bırde aktara gttıgımde dream woman olarak mı vericem adını?

slm arkadaşlar
yaallah rızası için şu hap yada kremlerden kullanan varsa net bir şekilde yazsın o kadar çok yazı var ama kullanan ve işe yaradı diyen yok !!!

X