Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Dream Women Göğüs Büyütücü Kullanan Var Mi ?

arkadaşlar 1 haftadır kullanıyorum bu kremi ama hala ne bir acı nede bir sızlama var bakalım ne olacak valla artık umudum kalmıyo buda işe yaramazsa başka bi yol bulmaya çalışacam ama 2 kutu birden almıştım acaba ikiside bitene kadar kullansammı ay kahayı yiyecem ya

nihayet arkadaşlar artık acı hissediyorum ve dolgunlukta var dünden itibaren göğsüm taş gibi ve acıyo sanırım yeni etki etmeye başladı darısı başınıza kızlar umarım böyle devam eder:teytey::teytey:

güzel haberlerini bekliyoruz ebrucum sen nerelerdesin asıılll??

canım ben hep buralardayım ama kimseyi göremeyince yazmıyorum şuan için gelişmeler güzel epey dolgunluk kazandı garipler inşallah tatile gidinceye kadar bayağı bir yol katedecem sizlerde durumlar nasıl

canım ben hep buralardayım ama kimseyi göremeyince yazmıyorum şuan için gelişmeler güzel epey dolgunluk kazandı garipler inşallah tatile gidinceye kadar bayağı bir yol katedecem sizlerde durumlar nasıl

çok sevindim canım sanki kendi göğüslerim büyümüş gibi:)

bu arada hangi kreden kullanıyorsun dream woman mı?

çok sevindim canım sanki kendi göğüslerim büyümüş gibi:)

bu arada hangi kreden kullanıyorsun dream woman mı?

evet canım dream women kullanıyorum şimdilik etkileri güzel umarım böyle devam eder ve sizlerede etkisi olur inşallah

tşk canımm.

yalnız ben bu dream womenı Ankara'da bi sürü aktara sordum bulamadım. bulabileceğim bir yer biliyor musunuz? hani internetten bulsam ona da razıyım, arama motorunda aratınca abuk sabuk şeyler çıkıyor:KK43:

tşk canımm.

yalnız ben bu dream womenı Ankara'da bi sürü aktara sordum bulamadım. bulabileceğim bir yer biliyor musunuz? hani internetten bulsam ona da razıyım, arama motorunda aratınca abuk sabuk şeyler çıkıyor:KK43:

canım daha önce nette vardı ama sadece 1 sitede satılıyordu şimdi kaldırmışlar ben burdaki bir aktardan aldım eğer istersen sana göndertebilirim

tşk ederim canım ben de izmirden bi aktardan buldum bakalım p tesi almayı düşünüyorum. aynı aktar başka bir kremi de tavsiye etti adını ve özelliklerini yarın yazacaktı kararsızım. bakalım inşallah bende de işe yarar:)

slm arkadaşlar ben bu kremi bugün aldım ,bana toplayıcı dedi!!göğüs küçültücü istiyorum,sarkma var dedim o da bunu verdi ama sizler büyümesi için kullanacaksınız acaba beni mi kandırdı?????? benimkiler büyük ve çok sarkık çok kötü duruyo ,herzaman keşke küçücük göğüslerim olsa diyorum. anlattım böyle böyle di,e dream women i verdi..şimdi bu büyütücü bü küçültücü mü yani toplayıcı mı??acil cevap geri vericem çnkü...

canım ben de göğüs büyütmek için dream women satan bi aktarla konuştum, bana da o toparlayıcı dedi başka bi krem tavsiye etti.
ama burada kullanıp büyütenler arkadaşlarımız da var.
belki de küçükleri büyültüo büyükleri toparlıodur:)
ben de o yüzden kararsız kaldım.
yani sana satan bi aktarda sorun olduğunu zannetmiorum, tabii aynı aktar değilse.

ben de ankarada oturuyorum. bu aktar izmirde, internetten bulmuştum açıkçası tanımıyorum. ama annem onlarla telefonda konuşmuştu. bana konuştuğu adamın işini bilen ehil bi aktarlara benzediğini, sorduğu şeyler hakkında gerçekten bilgisi olduğu izlenimi edindiğini, halbuki ankaradaki gittiği aktarların çoğunda suratına aval aval baktıklarını söyledi:) yani ben bilmem ama annem bayağı güvenio gibi :KK70:

ben de 19 yaşındayım. bizim üniversitenin sürekli bir yerlere gezileri oluyor. yazın da çok uygun fiyata 5 yıldızlı otellere turla tatile götürüyordu. eğer minnacık göğüslerimi kafama takmasaydım ben de gitcektim ama sırf ben gidersem sevgilim de gelecek ve şimdi dolgulu sutyen taktığım için normal boyutlarda olduğunu düşündüğü göğüslerimin bikini giydiğimde ufak hallerini görecek die gitmedim :p halbuki göğüslerim dışında vücudum fıstık gibi :KK70: sanırım yavaş yavaş sıyırıyorum :p
sen bilirsin ama ben olsam kremi denerdim. büyüse de büyümese de dikleşir çünkü :)

geldi geldi. evet biliyorum zaten asla öle bişi için bırakıcak birisi diildir de en azından göğüslerimi büyütmeyi kafaya koydum büyütene kadar küçük olduklarını çaktırmiim bari:p kız milletinin aklı da ne değişik çalışıo yav :p

nese konumuz dream women fazla saptırdık geri dönelim.

istersen sen biraz kullan canım etkilerini bize yazarsın:)

demiş ki dream women kesinlikle büyütücü etki göstermez o krem toparlayıcıdır, ama bizde göğüs büyüten başka bi krem var ondan verelim demiş.

ama ellerinde dream women olduğunu da söylemiş, zaten internetten o kremi aratırken bulmuştum sitelerini.

ama yine de gördüğün gibi kullanıp da büyütmüş arkadaşlarımız da var foruma yazmışlar.

kremin üstünde ne yazıyor peki? büyütücü mü yazıyor toparlayıcı mı?

kızlar yaa, breast gain diye bir hap da var..int.den bakabilirsiniz,bayağı da iddialı görünüyo ,tamamen bitkisel deniyor, kullanan var mı,duydunuz mu hiç??süprizzzzz

forumda başka başlıklarda ondan çokça söz edildi canım oralara göz atabilirsin. memnun kalan da var kalmayan da var. bence sen reklamlara aldanma, kullananları dinle:KK66:

sonunda göğüsleri tedavi etmenin yeni yolu. yan etkisi olmadan göğüs gelişimini artırdığı bilimsel olarak kanıtlandı diyor sanırım :S

X