• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Ufuk Küçük Hasta Yorumları ( Meme Estetiği )

kızlar ben eskisi kadar uğruyamıyorum :50: ben yokum diye unutmayın emi :17:ameliyat öncesi halletmem gerekenlerle uğraşıyorum :27: bugün yanımda kalıcak olan arkadaşım geliyor :70: biz önce azıcık gezicez alışveriş yapıcaz ameliyat öncesi stres atıcaz :9:
aresyacım yarın ben olmazsam diye sana kolay geçen bir ameliyat diliyorum şimdiden geçmiş olsun :71:
yarın akşama bir yolunu bulursam gelip sana bakıcam sende kendini iyi hissedince uğra haber ver :70:

tatlım duacınım. umarım herşey sorunsuz geçer, gelir mutlu mutlu anlatırsın bize :92:

Karamelim canim benim, bugun maalesef gece yarisina kadar isteyim, simdi de isten zar zor yaziyorum bir yandan da aklim sende :18:. Daha cok destek olmak isterdim ama son gunler hem cok yogun, hem de biraz talihsiz gecti...

Canim arkadasim insallah yarin senin icin cok onemli, cok guzel bir gun olucak..Butun iyi dileklerim, dualarim seninle..Pozitiflige devam :34: Her sey cok guzel olucak, stres olma sakin, kafan rahat gir ki ameliyata, ayni sekilde uyanasin..Eve gidince de yazicam canim belki okumayacaksin ama pozitif enerji gondericem sana, heh :34: E beni de heyecan basti, yarin gercekten guzel bir gun olacaga benziyor :66::66:

Cnm yarın için dualarımız seninle.sende sonunda muradına eriyorsun.umarım herşey çok güzel olur.sen ve leyla bunca zaman burda herkesin sevincine ortak oldunuz,dularınızı eksik etmediniz.allah sizlerinde gönlüne göre versin inşallah canlarım..:16::16:

şimdi rahatça uzanmış uyuyorsun :9: oh kalkınca memişler ve haftaya keyifli alışverişler seni bekliyor olacak canımmmmmm :1:

şimdiden hayırlı olsun cicişlerin ve sana :16: bak güzel haberlerini bekliyoruz ona göre ses ver bize :16:

Son düzenleme:
Cnm yarın için dualarımız seninle.sende sonunda muradına eriyorsun.umarım herşey çok güzel olur.sen ve leyla bunca zaman burda herkesin sevincine ortak oldunuz,dularınızı eksik etmediniz.allah sizlerinde gönlüne göre versin inşallah canlarım..:16::16:

canım benim sağol öpüyorum çok seni :16::16::16:

Tatlımcım ameliyatın muhtemelen bitti yada bitmek uzere :46:
Çok iyi, çok mutlu döneceksin inşallah buraya....:71:
Kendini iyi hissettiginde yaz, merakta bırakma beni canımcım :18:

kızlar sağolun yazdıklarınızın hepsini okuyamadım ama hepsi için teşekkür ederim
sabah evimdeydim ama inanılmaz ağrılar yaşadım
şimdi biraz olsun iyiyim sürekli ağrı kesici iğne yapılıyor haplar işe yaramıyor
göğüs kafesim çok fazla darmış bende ille büyük olsun dediğim için doktorum en büyk olan 375 cc denemiş ama imkansızmış yanlardan belli olmuş ki şimdi 300 cc takıldı ve koltuk altı ortalar çok şiş ödem çok fazla
açık söyliyim bu kadar zorlanacağımı bilsem bidaha düşünürdüm ilk gün cehennem azabı gibiydi inşallah değer şuanda füze gibiler :)
yatarken ve kalkarken yardım almam gerekiyor sırt ağrım çok fazla olmadı
ağrım çok olunca 2 gün sürekli uyuttular tabi bunda alınan fibrodonom ve fibrokistlerinde etkisi var
size yazmak için uğradım daha iyi olduğumda yine yazıcam
daha önce çok soran oldu ama hala narkozun etkisi var bende siz yeniden yazın olurmu
ne zaman bu kollarım normale döner
kolumun altına doğru çok şişlik var normalmi
bide ne zamana kadar oturur gibi yattınız
ben ara ara gelirim hepinizi çok öpüyorum :)

kızlar sağolun yazdıklarınızın hepsini okuyamadım ama hepsi için teşekkür ederim
şimdi biraz olsun iyiyim sürekli ağrı kesici iğne yapılıyor haplar işe yaramıyor
göğüs kafesim çok fazla darmış bende ille büyük olsun dediğim için doktorum en büyk olan 375 cc denemiş ama imkansızmış yanlardan belli olmuş ki şimdi 300 cc takıldı ve koltuk altı ortalar çok şiş ödem çok fazla
açık söyliyim bu kadar zorlanacağımı bilsem bidaha düşünürdüm ilk gün cehennem azabı gibiydi inşallah değer şuanda füze gibiler :)
ağrım çok olunca 2 gün sürekli uyuttular tabi bunda alınan fibrodonom ve fibrokistlerinde etkisi var
daha önce çok soran oldu ama hala narkozun etkisi var bende siz yeniden yazın olurmu

geçmişler olsun karamelcim,ilk 4-5 gün oturur gibi yatman yeterli olur aslında... kolları çok zorlama geçicek bak bu çektiğin sıkıntıları asla ve asla aklına bile getirmeyeceksin..

herşey düzelecek canım sakın moralini bozma.şişliklerinde ödemlerinde geçecek haliyle çok oynanmış ama eminim çok güzel olmuşlardır.1 hafta geçsin bak nasıl mutlu mesajlar yazacaksın buraya.kıskandıracaksın bizi:))hatta belki resim ekleyip heveslendireceksin.
güzel ve cicişli arkadaşım benim dinlen , kendine gel ,iyi hissettiğin zaman burada olacağız:)):69::71::71::71::54:

geçmişler olsun karamelcim,ilk 4-5 gün oturur gibi yatman yeterli olur aslında... kolları çok zorlama geçicek bak bu çektiğin sıkıntıları asla ve asla aklına bile getirmeyeceksin..

sağol kelemcim :16: bugün daha iyiyim ama kollarımı zorlamazsam çok sorun yok kolarımın altına doğru ağrı var biraz
göğsümün ortası sanırım moraracak şuanda kahverengi derim esnek değilmiş doktorum çok zorlanmış
emzirmiş olmama 300cc nin bukadar büyük olacağı aklıma gelmezdi :17: hala füze gibiler ama bugün birazda olsa yumuşama var
ameliyat sütyenini çıkarttım az önce okadar rahatladımki ama korkup tekrar taktım birleştirmek baya zor oldu

herşey düzelecek canım sakın moralini bozma.şişliklerinde ödemlerinde geçecek haliyle çok oynanmış ama eminim çok güzel olmuşlardır.1 hafta geçsin bak nasıl mutlu mesajlar yazacaksın buraya.kıskandıracaksın bizi:))hatta belki resim ekleyip heveslendireceksin.
güzel ve cicişli arkadaşım benim dinlen , kendine gel ,iyi hissettiğin zaman burada olacağız:)):69::71::71::71::54:

leylacım inşallah sende kurtulacaksın ama şu kadarını söyliyim ilk iki gün ağrıya kendini alıştır ben sezeryan ve burun ameliyatı yaşadım ama böylesini yaşamadım öyle diyim
bugün daha iyiyim ama hala yardıma ihtiyacım var ilk gün yemek yemek bile zor geldi tuvalete gitmek çok zordu gün geçtikçe iyiyye gidiyorum arkadaşımın hakkını ödeyemem o olmasa yapamazdım allah ondan razı olsun :70:
size yazmam geç oldu ama inanın çok ağrılıydı evde eşim yaptı iğnelerimi haplar hiç fayda etmiyordu :59:

Son düzenleme:

tatlım geçmiş olsunn :71: nazr boncuklarını taktim hemen :nazar: :nazar: ilk günlerinin zor geçmesine üzüldüm, umarım kısa sürede atlatırsın karamelcim

cnmcm geçmiş olsun zoru atlattın.ağrılar sızılarda çok yakında bitecek ve sonrasında unutup gidecesin bu yaşadıklarını..kendine dikkat et hayatım:16::16:

Back