- Konu Sahibi EstetikEditor
amiiiinnnnen büyük korkum pişman olmak:18:muckss!!!
aynenn benimde öylee inşallah tam tersine çooooooooooookkkk mutlu olanalrdan oluruz canıımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amiiiinnnnen büyük korkum pişman olmak:18:muckss!!!
kızlar ben eskisi kadar uğruyamıyorum ben yokum diye unutmayın emi ameliyat öncesi halletmem gerekenlerle uğraşıyorum bugün yanımda kalıcak olan arkadaşım geliyor biz önce azıcık gezicez alışveriş yapıcaz ameliyat öncesi stres atıcaz
aresyacım yarın ben olmazsam diye sana kolay geçen bir ameliyat diliyorum şimdiden geçmiş olsun
yarın akşama bir yolunu bulursam gelip sana bakıcam sende kendini iyi hissedince uğra haber ver
tatlım duacınım. umarım herşey sorunsuz geçer, gelir mutlu mutlu anlatırsın bize :92:
Cnm yarın için dualarımız seninle.sende sonunda muradına eriyorsun.umarım herşey çok güzel olur.sen ve leyla bunca zaman burda herkesin sevincine ortak oldunuz,dularınızı eksik etmediniz.allah sizlerinde gönlüne göre versin inşallah canlarım..
kızlar sağolun yazdıklarınızın hepsini okuyamadım ama hepsi için teşekkür ederim
sabah evimdeydim ama inanılmaz ağrılar yaşadım
şimdi biraz olsun iyiyim sürekli ağrı kesici iğne yapılıyor haplar işe yaramıyor
göğüs kafesim çok fazla darmış bende ille büyük olsun dediğim için doktorum en büyk olan 375 cc denemiş ama imkansızmış yanlardan belli olmuş ki şimdi 300 cc takıldı ve koltuk altı ortalar çok şiş ödem çok fazla
açık söyliyim bu kadar zorlanacağımı bilsem bidaha düşünürdüm ilk gün cehennem azabı gibiydi inşallah değer şuanda füze gibiler :)
yatarken ve kalkarken yardım almam gerekiyor sırt ağrım çok fazla olmadı
ağrım çok olunca 2 gün sürekli uyuttular tabi bunda alınan fibrodonom ve fibrokistlerinde etkisi var
size yazmak için uğradım daha iyi olduğumda yine yazıcam
daha önce çok soran oldu ama hala narkozun etkisi var bende siz yeniden yazın olurmu
ne zaman bu kollarım normale döner
kolumun altına doğru çok şişlik var normalmi
bide ne zamana kadar oturur gibi yattınız
ben ara ara gelirim hepinizi çok öpüyorum :)
geçmişler olsun karamelcim,ilk 4-5 gün oturur gibi yatman yeterli olur aslında... kolları çok zorlama geçicek bak bu çektiğin sıkıntıları asla ve asla aklına bile getirmeyeceksin..
herşey düzelecek canım sakın moralini bozma.şişliklerinde ödemlerinde geçecek haliyle çok oynanmış ama eminim çok güzel olmuşlardır.1 hafta geçsin bak nasıl mutlu mesajlar yazacaksın buraya.kıskandıracaksın bizi:))hatta belki resim ekleyip heveslendireceksin.
güzel ve cicişli arkadaşım benim dinlen , kendine gel ,iyi hissettiğin zaman burada olacağız:))
kızlar sağolun yazdıklarınızın hepsini okuyamadım ama hepsi için teşekkür ederim
sabah evimdeydim ama inanılmaz ağrılar yaşadım
şimdi biraz olsun iyiyim sürekli ağrı kesici iğne yapılıyor haplar işe yaramıyor
göğüs kafesim çok fazla darmış bende ille büyük olsun dediğim için doktorum en büyk olan 375 cc denemiş ama imkansızmış yanlardan belli olmuş ki şimdi 300 cc takıldı ve koltuk altı ortalar çok şiş ödem çok fazla
açık söyliyim bu kadar zorlanacağımı bilsem bidaha düşünürdüm ilk gün cehennem azabı gibiydi inşallah değer şuanda füze gibiler :)
yatarken ve kalkarken yardım almam gerekiyor sırt ağrım çok fazla olmadı
ağrım çok olunca 2 gün sürekli uyuttular tabi bunda alınan fibrodonom ve fibrokistlerinde etkisi var
size yazmak için uğradım daha iyi olduğumda yine yazıcam
daha önce çok soran oldu ama hala narkozun etkisi var bende siz yeniden yazın olurmu
ne zaman bu kollarım normale döner
kolumun altına doğru çok şişlik var normalmi
bide ne zamana kadar oturur gibi yattınız
ben ara ara gelirim hepinizi çok öpüyorum :)