• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Ufuk Küçük Hasta Yorumları ( Meme Estetiği )

sağol cnm :70: seninkileri görmek için sabırsızlanıyorum :78:
büyklüğünden memnunsan gerisi önemli değil zaten hiç geçmicek sandığım ağrılar geçti daha ne isterim :52:
sende biran önce foto çek bizi çok merakta bırakma ben sabırsızlanıyorum :54:

inşallah en kısa zamanda birkaç tane çamaşır alacağımm we foto çekicem bendee:52: ama kısa bi süreliğine koyarım sonra kaldırırım albümü :34:

Karamelim canım benim, nasıl oldun, umarım sıkıntıların azalmıştır..
Nasıl hissediyorsun, mutlusun dimi, zaten su sıkıntıları atlat daha bir anlayacaksın olayın güzel tarafını....:64:
Uzundur giremiyorum, bin parçaya bölünüyorum bu aralar ama aklım sendeydi :69:
fotograf koymussun bi bakayım yorum yapıyorum şimdi :34:

bebişim dolgunlugu,görünüşü çok güzel, şu anda gereken tek şey yerli yerine oturması..Benimde ilk 2-3 hafta bu sekildeydi, hatta arzumcum görmüştü fotodan, o da söylemişti...herkes zaman geçtikçe güzelleşiyor diyor ya gerçekten öyle, sende farkedeceksin zaten...Senin şimdiden böyleyse 1-2 ay sonra kimbilir ne kadar güzel olucak :16: :nazar::nazar:

Karamelim canım benim, nasıl oldun, umarım sıkıntıların azalmıştır..
Nasıl hissediyorsun, mutlusun dimi, zaten su sıkıntıları atlat daha bir anlayacaksın olayın güzel tarafını....:64:
Uzundur giremiyorum, bin parçaya bölünüyorum bu aralar ama aklım sendeydi :69:
fotograf koymussun bi bakayım yorum yapıyorum şimdi :34:

hg cnm :70: bende seni düşünüyordum ne zamandır yoksun diye ama biliyorum yoğunsundur :16: sen iyi olda arada böyle meraba desen oda yeter :71: bugün çok daha iyiydim her geçen gün daha rahat oluyor kollarımı yukarı uzatabiliyorum ama dikkat ediyorum

bebişim dolgunlugu,görünüşü çok güzel, şu anda gereken tek şey yerli yerine oturması..Benimde ilk 2-3 hafta bu sekildeydi, hatta arzumcum görmüştü fotodan, o da söylemişti...herkes zaman geçtikçe güzelleşiyor diyor ya gerçekten öyle, sende farkedeceksin zaten...Senin şimdiden böyleyse 1-2 ay sonra kimbilir ne kadar güzel olucak :16: :nazar::nazar:
sağol bitanem bende memnunum dolgunluğundan bugün biraz daha yumuşadılar bedenime uygun ciciler alınca yine foto koyucam ozaman tam anlamıyla şekli belli olur
çıplakken aynada inanılmaz büük geliyor gözüme ama sporcu sütyenini takınca yok bee iyi diyorum :9:

Canım benim iyi olmana sevindim, zaten 2-3 haftadan sonra çok daha iyi olucaksın ve çok hızlı kurtulacaksın sıkıntılarından...
Büyüklüğü de gayet güzel . Ben çok begendim dolgunlugunu...Ama tabi senin içine sindiyse yeter ki sinsin lutfen çunku gayet güzel ve dolgun olmuş, vucudunla da çok uyumlu :34: :nazar::nazar:
Daha çok yeni , bir de 1 ay sonra gör sen onları :66:...
Ay canım benim ya çok sevindim bu kadar güzel bir sonuc almana...İçim rahat etti valla :91: :90: :90: Senin için herşey daha da güzel olsun inş..:70: Her zaman burada olamasam da takipteyim :51: :34:

Canım benim iyi olmana sevindim, zaten 2-3 haftadan sonra çok daha iyi olucaksın ve çok hızlı kurtulacaksın sıkıntılarından...
Büyüklüğü de gayet güzel . Ben çok begendim dolgunlugunu...Ama tabi senin içine sindiyse yeter ki sinsin lutfen çunku gayet güzel ve dolgun olmuş, vucudunla da çok uyumlu :34: :nazar::nazar:
Daha çok yeni , bir de 1 ay sonra gör sen onları :66:...
Ay canım benim ya çok sevindim bu kadar güzel bir sonuc almana...İçim rahat etti valla :91: :90: :90: Senin için herşey daha da güzel olsun inş..:70: Her zaman burada olamasam da takipteyim :51: :34:

güzeller güzeli arkadaşım hep bizimle olduğunu kimin ihtiyacı olsa yardımına koşacağını biliyorum :70:

canım çok tşk ederim yaa burdaki yardımlaşmaya bayılıyorum valla çok güzel :))

haklısın cnm
buda herkes aynı sorunu yaşıyor ve sonuçta aynı güzel duygularla sevinçlerini paylaşıyorlar
yada sorunu olanlar sorunlarını yazarak neler yaşayabiliriz hakkında bilgi sahibi olmamızı sağlıyorlar
allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :61:

bende birşey sorim :1:
kızlar ne zaman yaralar kapanıyor ve mayıs başı ameliyat olanlar bu sene denize girip güneşlenebilirlermi :44:
mesela yaraları henüz kapanmamış olanlar izlerini güneşten koruyacak bir bikini yada mayo giyseler dikişlerin üzerinede şu şeffaf olan bantlardan yapıştırsalar en azından güneşlenebilirler mi :40:

canım çok tşk ederim yaa burdaki yardımlaşmaya bayılıyorum valla çok güzel :))

haklısın cnm
buda herkes aynı sorunu yaşıyor ve sonuçta aynı güzel duygularla sevinçlerini paylaşıyorlar
yada sorunu olanlar sorunlarını yazarak neler yaşayabiliriz hakkında bilgi sahibi olmamızı sağlıyorlar

kızlar ne zaman yaralar kapanıyor ve mayıs başı ameliyat olanlar bu sene denize girip güneşlenebilirlermi :44:
mesela yaraları henüz kapanmamış olanlar izlerini güneşten koruyacak bir bikini yada mayo giyseler dikişlerin üzerinede şu şeffaf olan bantlardan yapıştırsalar en azından güneşlenebilirler mi :40:
ben bu hafta içi kontrole gidicem soracağım ilk soru bu ama sizce olur mu :80:

haklısın cnm

bnde bunu çook merak ediyorum yaaa, yarın kontrole gdeceğim ben ,inşallah unutmazsam sorcam şu deniz, güneşlenme işini :34:

Canım ben solaryumu sormuştum da üstünde bikiniyle girebilirsin demişti doktorum, ama yinede 2-3ay ne kadar güneşten, solaryumdan uzak dursan iyidir demişti...Koruyucu krem + bikini (kapatıyorsa kesi yerini) yeterli olacaktır sanırım canım ama en az 1 ay bekle tatlımcım sen...Ben hala cesaret edemiyorum solaryuma da bakalım yarın bir daha konusucam bu konuyu doktorumla :61:

Son düzenleme:
haklısın cnm

karamelcım benım 1 ay oldu doktorum ız gunesı gormeyecek sekılde denıze gıreılırsın dedı.yanı suanda kabugum fln da yok sadece ınce bır cızgı var.mayıs bası amelıayt olanlar hazıran bası gırebilirler benım doktorumun soyledıgıne gore :)

:10:
karamelcım benım 1 ay oldu doktorum ız gunesı gormeyecek sekılde denıze gıreılırsın dedı.yanı suanda kabugum fln da yok sadece ınce bır cızgı var.mayıs bası amelıayt olanlar hazıran bası gırebilirler benım doktorumun soyledıgıne gore :)

yaşasınnn:62::62:

Canım ben solaryumu sormuştum da üstünde bikiniyle girebilirsin demişti doktorum, ama yinede 2-3ay ne kadar güneşten, solaryumdan uzak dursan iyidir demişti...Koruyucu krem + bikini (kapatıyorsa kesi yerini) yeterli olacaktır sanırım canım ama en az 1 ay bekle tatlımcım sen...Ben hala cesaret edemiyorum solaryuma da bakalım yarın bir daha konusucam bu konuyu doktorumla :61:

haklısın cnm ağustosa kadar beklicem zaten cesaret edemem hemen okadar çektik bekleriz napalım :16: solaryuma belki girebilirim izleri iyice koruyarak ama deniz biraz beklicek sanırım :61:

cnm çok erken değil mi 1 ay :44: ben cesaret edemem ona nolur sizde dikkat edin ne olur ne olmaz denizlerimiz çok ta temiz sayılmaz allah korusun hepimizi :26:

Back