- Konu Sahibi EstetikEditor
yaaahatta ameliyat önlüğüne ismimi ya demiştingerek kalmadı bile...karamelcim senin kasaltımı olcak:44:ben dün kuaförde biriyle konustum kasaltı olmuş çok ağrı oluyo bi hafta nefes almak bile güçleşiyo dedi..:18:valla hayatım boyunca çektiğim en büyük ağrıları acıları düşünüyorum ama tabi olmuyo yaşamadan.. psikolojik olarak hazırlamaya çalışıyorum kendimi...bide ben çok nazlıyımdır..allah anneme akşamları da eşime sabır versin..en çok üzüldüğüm şey oğluma sıkı sıkı sarılamıycam bi süre.. yanında yatıyorum kokusunu içime çekiyorum...neyseki belli bi süre idare edicez artık.:97:ben halılarımı verdim yıkandı geldi serildi kapı pencere ler dip kçşe her yer silindi...amma tai yine pazartesi son bi temizlik yaparım bende...kıayamam annem bana mı bakcak eve mibenim oğlum krese gidio ameliyat sabahı erken alcak servisi..akşam babası alır hastaneye gelirler..sabahına da beni almaya gelirler kısmetse..artık belli bi süre belden yukarısı mumya gibii dolaşcam evde
hııı unutmadan kesi yerine karar verdim karamelcimm gögüsaltı olcam..iz gizli saklı biyerde olsun derken daha fazla rissk almanın anlamı yok..işh. canım işh. hepimiz için hersey güzel olur..allah utandırmasın..
haftaya bu gün çiçişlerimiz olacak
ayy evet yaa ozaman ameliyatım ertelendi diye nasıl üzülüyordum 19 mayısta olacağım ameliyatı 11 mayısta oluyorum nasıl ertelemeyse bu
cnm çok sevindim kesi yerini belirlemene koltuk altı dediğinde bişey diyemedim ama senin için korkmuştum doğrusu hani insan kendinde korktuğu şeyleri sevdiklerinede yakıştıramıyor taiki olanlar var ama benim anlatamadığım bir korkum oldu hep koltuk altından
benim oğlum 10 yaşında zaten saat 3e kadar okulda akşam komşum alıcak zaten sonra eşim evde olucak oğlum bakar babasına benim oğlum biraz yaşından büyük davranır sadece beni merak ediyor ayrı kalmaya alışkın değil fırsatını bulunca gelir yanıma
sende benim gibi evi kırklamışsın bahar temizliği bu bahaneyle çabucak bitti
dimi yaa haftaya bugün anammm çabucak olsun o haftaya bugün