• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Ufuk Küçük Hasta Yorumları ( Meme Estetiği )

yaaa:1:hatta ameliyat önlüğüne ismimi ya demiştin:40:gerek kalmadı bile...:16:karamelcim senin kasaltımı olcak:44:ben dün kuaförde biriyle konustum kasaltı olmuş çok ağrı oluyo bi hafta nefes almak bile güçleşiyo dedi..:18:valla hayatım boyunca çektiğim en büyük ağrıları acıları düşünüyorum ama tabi olmuyo yaşamadan.. psikolojik olarak hazırlamaya çalışıyorum kendimi...bide ben çok nazlıyımdır..allah anneme akşamları da eşime sabır versin..:16:en çok üzüldüğüm şey oğluma sıkı sıkı sarılamıycam bi süre.. yanında yatıyorum kokusunu içime çekiyorum...:59:neyseki belli bi süre idare edicez artık.:97:ben halılarımı verdim yıkandı geldi serildi kapı pencere ler dip kçşe her yer silindi...amma tai yine pazartesi son bi temizlik yaparım bende...kıayamam annem bana mı bakcak eve mi:61:benim oğlum krese gidio ameliyat sabahı erken alcak servisi..akşam babası alır hastaneye gelirler..sabahına da beni almaya gelirler kısmetse..:66:artık belli bi süre belden yukarısı mumya gibii dolaşcam evde:1:
hııı unutmadan kesi yerine karar verdim karamelcimm gögüsaltı olcam..iz gizli saklı biyerde olsun derken daha fazla rissk almanın anlamı yok..:40:işh. canım işh. hepimiz için hersey güzel olur..allah utandırmasın..:74:

haftaya bu gün çiçişlerimiz olacak:62::62:

ayy evet yaa ozaman ameliyatım ertelendi diye nasıl üzülüyordum 19 mayısta olacağım ameliyatı 11 mayısta oluyorum :9: nasıl ertelemeyse bu :1:
cnm çok sevindim kesi yerini belirlemene koltuk altı dediğinde bişey diyemedim ama senin için korkmuştum doğrusu :17: hani insan kendinde korktuğu şeyleri sevdiklerinede yakıştıramıyor taiki olanlar var ama benim anlatamadığım bir korkum oldu hep koltuk altından
benim oğlum 10 yaşında zaten saat 3e kadar okulda akşam komşum alıcak zaten sonra eşim evde olucak oğlum bakar babasına :60: benim oğlum biraz yaşından büyük davranır sadece beni merak ediyor ayrı kalmaya alışkın değil fırsatını bulunca gelir yanıma :49:
sende benim gibi evi kırklamışsın :9: bahar temizliği bu bahaneyle çabucak bitti
dimi yaa haftaya bugün anammm :52: çabucak olsun o haftaya bugün :1:

:1::1::1:bende uyamıyorum düşünmekten olmayan bişiyi nasıl olcak dii düşünmek çok zor:37:
cnm bu arada benim dual plan olucak buda bir nevi kas altı yöntemi :40: inşallah haftaya geçti bitti dicezz böyle düşün en iyisini düşün :62:

ayyy canıımm beniimm heyecanınızla heyecanlanıyoruumm:61: inşallahh hepinizin ben de dahil olmak isteyen herkesin ameliyatı çooooookkk güzeell geçer inşallahhh:16: Allah yardımcımz olsuuun :46: inşallahhh çamaşırsızda ameliyat olmayalımmm :5::5:

amin cnm duaların güzel kalbin sayesinde öyle güzel hissediliyorki bizde seninle birlikte heycanlanıcaz inşallah hayırlısıyla en yakın zamanda senide bekliyoruz iyi haberlerinle :70:
sen çamaşıra takılma bak bant verenler varmış arzum öle demişti onlar çamaşırımızı alsınlar bizde bant takarız hadi bunuda alın deriz :60:

darısı başına canım:16:çamaşırsız girmek de nerden çıktı ne alaka:1:valla ben bu hafta olucaktım regl olcam die erteledim...o da stresten gecikti daha bugün oldum.. yani salı muhtemelen son günü olur ama yinede emniyetli girerim die düşünürken çamaşırsızlık da nerden çıktı yahu...:1:yapmayın...:66:

aresyacım genelde ameliyata girerken çamaşırı çıkarttırıyorlarmış :9: sweeti bunun korkusu sardı :70: benim burun ameliyatında çıkartılmamıştı inşallah bu seferde çıkartmazlar hee oldu çıkarttırdılar arzuma bant vermişler bizde bant takcaz :1: ameliyatta o bantı çıkarırlarsa uyanınca bantımı isterim :19:
:60:

cnm bu arada benim dual plan olucak buda bir nevi kas altı yöntemi :40: inşallah haftaya geçti bitti dicezz böyle düşün en iyisini düşün :62:

amin cnm duaların güzel kalbin sayesinde öyle güzel hissediliyorki bizde seninle birlikte heycanlanıcaz inşallah hayırlısıyla en yakın zamanda senide bekliyoruz iyi haberlerinle :70:
sen çamaşıra takılma bak bant verenler varmış arzum öle demişti onlar çamaşırımızı alsınlar bizde bant takarız hadi bunuda alın deriz :60:

aresyacım genelde ameliyata girerken çamaşırı çıkarttırıyorlarmış :9: sweeti bunun korkusu sardı :70: benim burun ameliyatında çıkartılmamıştı inşallah bu seferde çıkartmazlar hee oldu çıkarttırdılar arzuma bant vermişler bizde bant takcaz :1: ameliyatta o bantı çıkarırlarsa uyanınca bantımı isterim :19:
:60:

:53::53::53:ben sanmıyorum ya orayla ne işleri var allah aşkına!:20::1:

walla ben bu işe hala bozuğum kızlarr :19: oramız kapalı olunca hijyen dışı oluyormuş , açınca hijyen bu ne yaaa ben kawga çıkarırım ordaaaa :84::84: :20:

:1:canlarım ben enson doktorumun hemşiresinle konuştuğumda regl dönemimin son günü falan olabilirsin sakıncası yok demişti...yani bunu söylerken bi bayan olarak son günü dahi olsa normal ped kullanmasam bile günlük ped kullanacağımı bilir die düşünüyorum eee iç çamaşırım olmadan da ped kullanamıyacağıma göre...:1:ben de kilotsuz çıkmam valla:1:ayrıca hijyen diil mi çamaşırlarımız miiss gibiii:21:ben yine de bi sorııım gidince...sweetçim merak etme canım ben engec pazartesi vericem cevabı:40:

kızlar valla şimdi sizden öğrendim çamaşırı çıkarttırdıklarını.bana çıkarttırmadılar.çıkart deseler napardım acaba o an.ne yapıcam paşa paşa çıkartırdım mecbur:) banttan bahsetmişsiniz,öle bi durum olursa inşallah bant verirlerde içiniz rahat olur..karamelcim senin 13 mayıstı değil mi bebeğim?allah herşeyi gönlüne göre versin inşallah cnm.az kaldı..sende cicişliler kervanına katılıyorsun sonunda yuppppiiiiii:74: dua etme sırası bizde..dualarımız seninle arkadaşım:16::16:

kızlar valla şimdi sizden öğrendim çamaşırı çıkarttırdıklarını.bana çıkarttırmadılar.çıkart deseler napardım acaba o an.ne yapıcam paşa paşa çıkartırdım mecbur:) banttan bahsetmişsiniz,öle bi durum olursa inşallah bant verirlerde içiniz rahat olur..karamelcim senin 13 mayıstı değil mi bebeğim?allah herşeyi gönlüne göre versin inşallah cnm.az kaldı..sende cicişliler kervanına katılıyorsun sonunda yuppppiiiiii:74: dua etme sırası bizde..dualarımız seninle arkadaşım:16::16:

aysegülcüm gözlerime inanamıyorum:53:avatarın çok güzel!:66:hemen profiline bakıyorumm:16:

:74::74:mayıs 11 miş karamelcim,şimdi okudum ve öğrendim.son 3 günnnnnnn...:74::74:

cnmm avatarın süperrrr :52: ben artık çok takmıyorum çamaşır konusunu :17: başka şeyler daha ağır basıyor :9: dua dua nolurrr valla fena haldeyim ancak dualarınızla atlatabilirim :26: ben hepinize karşılıksız dua ettim bazılarınız da uykularım kaçtı meraktan bazılarınızda gözlerim doldu canınız acıdıkça :59: benimde ağrım olucak elbet ama biliyorumki benim yanımdasınız :70: amann ben pek bi duygusal oldum yaklaştıkça :58:

evet cnm artık bitiyor nasıl geçiyor anlamadım :44: korkudan sayamıyorum zaten iyiki varsın varsınız :70:

:74::74:mayıs 11 miş karamelcim,şimdi okudum ve öğrendim.son 3 günnnnnnn...:74::74:

evet cnm 11 mayıs çarşamba sabahı :17: bende herşeyi size sorucam inşallah sorunsuz atlatırım
aresya benden bir gün önce allahım onunda yardımcısı olsun su gibi geçsin inşallah :26:

kızlar ben eskisi kadar uğruyamıyorum :50: ben yokum diye unutmayın emi :17:ameliyat öncesi halletmem gerekenlerle uğraşıyorum :27: bugün yanımda kalıcak olan arkadaşım geliyor :70: biz önce azıcık gezicez alışveriş yapıcaz ameliyat öncesi stres atıcaz :9:
aresyacım yarın ben olmazsam diye sana kolay geçen bir ameliyat diliyorum şimdiden geçmiş olsun :71:
yarın akşama bir yolunu bulursam gelip sana bakıcam sende kendini iyi hissedince uğra haber ver :70:

kızlar ben eskisi kadar uğruyamıyorum :50: ben yokum diye unutmayın emi :17:ameliyat öncesi halletmem gerekenlerle uğraşıyorum :27: bugün yanımda kalıcak olan arkadaşım geliyor :70: biz önce azıcık gezicez alışveriş yapıcaz ameliyat öncesi stres atıcaz :9:
aresyacım yarın ben olmazsam diye sana kolay geçen bir ameliyat diliyorum şimdiden geçmiş olsun :71:
yarın akşama bir yolunu bulursam gelip sana bakıcam sende kendini iyi hissedince uğra haber ver :70:

canım benim de bugün doktorla randevum var... herseyin hayılısı işh.:16:heyecan dorukta:84:

Karamelim en heyecanlı döneme girmişsin ne kadar güzel ya :52:
Allahım banada nasip etsin inşallah.ameliyat sonrası seni sabırsızlıkla bekleyeceğim :16::16:

canım benim de bugün doktorla randevum var... herseyin hayılısı işh.:16:heyecan dorukta:84:

hadi cnm inşallah sorunsuz atlatırsın çok az kaldııı :52: ben senin ameliyatın sonrası hastanede olucam bilgisayarım servisden gelmedi :59: oğlumun bilgisayarıda alamıyorum ben yokken canı sıkılır diye çarşamba hastanede kalıcam perşembe inşallah allah izin verirse evimde olurum gelir gelmez sana bakıcam :70: bende yaşadıklarımı yazıcam inşallah güzel şeyler yazarız :54:

Karamelim en heyecanlı döneme girmişsin ne kadar güzel ya :52:
Allahım banada nasip etsin inşallah.ameliyat sonrası seni sabırsızlıkla bekleyeceğim :16::16:

evet sorma heycan dorukta :27: işlerim bitti şükür hemen açtım aresyaya bakim diye :52: bir saat sonra arkadaşım geliicek onu almaya gidicem salı ıspartada kalıcam çarşamba sabah erken sorun yaşamıyım diye :44: gelir gelmez yazıcam perşembe inşallah herşey bitmiş olucak dua et benim için inşallah hayırlısıyla sende ameliyat olucaksın :71: kendimi şimdiden ağrıya hazırladım :59: herşeyi yazıcam merak etme beklemek bitiyor allahım inşallah ameliyat olan olucak herkes en az ağrıyla atlatırız :26:

evet sorma heycan dorukta :27: işlerim bitti şükür hemen açtım aresyaya bakim diye :52: bir saat sonra arkadaşım geliicek onu almaya gidicem salı ıspartada kalıcam çarşamba sabah erken sorun yaşamıyım diye :44: gelir gelmez yazıcam perşembe inşallah herşey bitmiş olucak dua et benim için inşallah hayırlısıyla sende ameliyat olucaksın :71: kendimi şimdiden ağrıya hazırladım :59: herşeyi yazıcam merak etme beklemek bitiyor allahım inşallah ameliyat olan olucak herkes en az ağrıyla atlatırız :26:

ah dua etmem mi ikiniz içinde dualara başladım canım benim.inşallah ağrısız su gibi geçer gider ameliyatlarınız.:79::81:ben sizin yerinize heyecanlandım valla.:52:

Son düzenleme:
ah dua etmem mi ikiniz içinde dualara başladım canım benim.inşallah ağrısız su gibi geçer gider ameliyatlarınız.:79::81:ben sizin yerinize heyecanlandım valla.:52:

ayyy cnm allah razı olsunnnn :70:
bende ameliyata girerken seni getircem aklıma sweet var bide :) oda sende inşallah hayırlısıyla olur kurulursunuz :54:

ayyy cnm allah razı olsunnnn :70:
bende ameliyata girerken seni getircem aklıma sweet var bide :) oda sende inşallah hayırlısıyla olur kurulursunuz :54:

karamelciiiiim we aresyacıımm bugün dualarımda olcaksınz :16: sizde bizde çook güzeel bir ameliyat geçiririz inşallahhh :71: Allah gönlümüze göre wersin ,pişmanlık werdirmesin inşallahhhhh:92:

Back