• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Ufuk Küçük Hasta Yorumları ( Meme Estetiği )

Ve tabi bu arada olmak isteyen tüm arkadaslara da bu mutluluk nasip olsun inş da bizlerde heyecanlarına ortak olmaya devam edelim :71: Karamelim sende bize katılırsın artık tecrübeli olarak inş :46::46:

amin cnm :70:
biran önce tecrübelilere katılmak istiyorum :17: ameliyat sırasında bekleyenlerden olarak baya tecrübeliyim :9: artık ameliyat olanlarda tecrübeli olmamın zamanı geldi :77:
ben ameliyat olucakları yine dualarla yollucam sabırsızlıkla beklicem :16:

kızlar aklıma geldi ameliyata girerken altta çamaşırınız kalıyor değilmi :17:
metal bişey olmıcak makyaj olmıcak başka bilinmesi gereken bişey varmıı :26:

aynen bu soruları bnde merak ediyorum? saçtaki jole sorun olmaz heralde dimi? :44:

:60: ya sen varya harikasınn :9: nerden aklına geliyor nasılda belli seninde bakımlı olduğun :40:
inşallah sorun olmuyordur ama ben sonrasında yıkamada zorlanabileceğimi düşünerek jöle falan kullanmıcam fön yeter :17:
inşallah ameliyat olanlar bizi bu kokoşluk konusunda bilgilendirirler :32:

:60: ya sen varya harikasınn :9: nerden aklına geliyor nasılda belli seninde bakımlı olduğun :40:
inşallah sorun olmuyordur ama ben sonrasında yıkamada zorlanabileceğimi düşünerek jöle falan kullanmıcam fön yeter :17:

tabi canımmm:1: zaten makyaj yook bari saçlar bakımlı olsuun :12: anneme yıkattırırım ben inşallah sorun olmuyordur jole :61:

Canım bende alttaki çamaşırı da çıkarttırmışlardı :77: ama genelde çıkartmıyorlar sanırım..
evet metal olmayacak ben göbeğimdeki piercingle girmeye kalkmıştım da kardeşim de anestezi uzmanı ne yapıyorsun falan diye çıkışmıştı..Kalkar kalmaz da taktırmıştım zaten delik kapanır diye.Aklım onda kalmış :69:Bu arada makyaj yasak değil diye biliyordum çünkü makyajla ameliyata giren insanlar görmüştüm, şimdi kardeşime sordum. Genelde ağır makyaj yapmışlarsa sildiriyoruz dedi, özellikle gözde makyaj varsa.. genelde ameliyat esnasında gözleri bantladıklarından akıyor falan dedi, yani hafifinde sorun yokmuş, özellikle göz makyajı olmasa iyiymiş, zaten uyuduklarında makyaj akıyor, hastanın rahatı için çıkarttırıyoruz dedi..Ben tercih etmezdim, onu temizlemesi var bir de :34:
Oje olmayacak hiç bir şekilde, biliyorsunuzdur zaten...Saçı da bonelediklerinden ne yapsanız fark etmiyor...:61:

Hijyen açısından alt çamaşırınızı çıkartıyorlar,Benim ilk ameliyatımda çıkartmışlardı,ama bant vermişlerdi,geniş bir bant,onu yapıştırmıştım,sonuçta görünmüyordu :9: İkinci ameliyatım biraz apar topar olmuştu,iç çamaşırımla girmiştim.Oje,makyaj,takı,takma diş :27: Yasak...:90: (Takma dişe gülüyorum)

Son düzenleme:
Canım bende alttaki çamaşırı da çıkarttırmışlardı :77: ama genelde çıkartmıyorlar sanırım..
evet metal olmayacak ben göbeğimdeki piercingle girmeye kalkmıştım da kardeşim de anestezi uzmanı ne yapıyorsun falan diye çıkışmıştı..Kalkar kalmaz da taktırmıştım zaten delik kapanır diye.Aklım onda kalmış :69:Bu arada makyaj yasak değil diye biliyordum çünkü makyajla ameliyata giren insanlar görmüştüm, şimdi kardeşime sordum. Genelde ağır makyaj yapmışlarsa sildiriyoruz dedi, özellikle gözde makyaj varsa.. genelde ameliyat esnasında gözleri bantladıklarından akıyor falan dedi, yani hafifinde sorun yokmuş, özellikle göz makyajı olmasa iyiymiş, zaten uyuduklarında makyaj akıyor, hastanın rahatı için çıkarttırıyoruz dedi..Ben tercih etmezdim, onu temizlemesi var bir de :34:
Oje olmayacak hiç bir şekilde, biliyorsunuzdur zaten...Saçı da bonelediklerinden ne yapsanız fark etmiyor...:61:

hadi yaa bende çıkarttırmamışlardı :44: ayhhh keşke kalsaydı nolurdukine :78:
makyaj ameliyat sırasında tercihim değil zaten saçım düzgün olsun yeter :32: sonra ben yaparım makyajımı :9: tabi halim oolursa :61:sağol cnm başka bişey aklına gelirse yaz ben sormayı unutabilirim :17:

Hijyen açısından alt çamaşırınızı çıkartıyorlar,Benim ilk ameliyatımda çıkartmışlardı,ama bant vermişlerdi,geniş bir bant,onu yapıştırmıştım,sonuçta görünmüyordu :9: İkinci ameliyatım biraz apar topar olmuştu,iç çamaşırımla girmiştim.Oje,makyaj,takı,takma diş :27: Yasak...:90: (Takma dişe gülüyorum)

e bantt süpermiş :9: inş verirler ben yenemedim hala jinekoloğa biderken bile :53: neyse aşıcaz mecbur başa gelen çekilir memişi isteyen :60: katlanır
arzumum bende ortalığı bir telaşa verim o karışıklıktan faydalanıp çamaşırla girerim belkim :4:

hadi bakalım geçmişler olsun,uzun bir bekleyişin ardından yaşayacağın mutluluğun tarifi yok zaten.. uyandığın andan itibaren gülümseyen gözlerle etrafa bakıyor olacaksın ve hayatının bundan sonrası o gülümseme hep yüzüne yerleşmiş olacak...ben ameliyata gitmeden önce fön çektirmiştim,inanın psikolojik olarak rahatlatıyo heheheh ameliyata hem cool bir hava ile gidiyosunuz hem de dönüşünüzde ,uyandığınızda ya saçım başım ne halde diye derdiniz olmuyo.. benim saçalrım karameldi ve ben etrafımdakileri sakinleştirmek için saç rengime uygun bone istiyorum diye dalga geçiyordum..iç çamaşıra gelince,ben iç çamaşırımla gittim ama uyandığımda iç çamaşırım üstümde değildi,çıkartmışlar ameliyathanede..:1:

hadi bakalım geçmişler olsun,uzun bir bekleyişin ardından yaşayacağın mutluluğun tarifi yok zaten.. uyandığın andan itibaren gülümseyen gözlerle etrafa bakıyor olacaksın ve hayatının bundan sonrası o gülümseme hep yüzüne yerleşmiş olacak...ben ameliyata gitmeden önce fön çektirmiştim,inanın psikolojik olarak rahatlatıyo heheheh ameliyata hem cool bir hava ile gidiyosunuz hem de dönüşünüzde ,uyandığınızda ya saçım başım ne halde diye derdiniz olmuyo.. benim saçalrım karameldi ve ben etrafımdakileri sakinleştirmek için saç rengime uygun bone istiyorum diye dalga geçiyordum..iç çamaşıra gelince,ben iç çamaşırımla gittim ama uyandığımda iç çamaşırım üstümde değildi,çıkartmışlar ameliyathanede..:1:

kalem teşekkür ederim çok güzel dilekler bunlar :16:
bende senin gibi düşünüyorum uyandığımdaki halim eve giderkenki halim birazcık düzgün olsun :17:
ee ben ameliyat öncesi çıkartim bari :9: yoksa bide uyandığımda nerde benim çamaşırım diye millete sorarım neme lazım narkozun ne yaptırcağı belli olmuyor bana :60: bunu söylediğin iyi oldu girmeden sorayım bari ameliyatta çıkarırmısınız diye :17: doktorumun sekreterini çok sevmiştim o bana cvp verir :61:

kalem teşekkür ederim çok güzel dilekler bunlar :16:
bende senin gibi düşünüyorum uyandığımdaki halim eve giderkenki halim birazcık düzgün olsun :17:
ee ben ameliyat öncesi çıkartim bari :9: yoksa bide uyandığımda nerde benim çamaşırım diye millete sorarım neme lazım narkozun ne yaptırcağı belli olmuyor bana :60: bunu söylediğin iyi oldu girmeden sorayım bari ameliyatta çıkarırmısınız diye :17: doktorumun sekreterini çok sevmiştim o bana cvp verir :61:

ayyyy inanmıyoruuummm alt çamaşırımızı niye çıkarıyorlar yaaaaa:26::26: metal değilki sonuçta çamaşııırr :((((

çooooooookkk siiniirr oldum yaaaaaaa:84::84::84:

sweet dur cnm önce doktorun tarihin belli olsun doktoruna sorarsın :9: sinir olma hemen :70:
belkide sende çamaşırlı girersin :21:
deryafatih-nazirem-aresya ve benim için dua et olurmu :26: ben zaman yaklaştıkça çok korkuyorum çok heycanlanıyorum geceleri uyuyamıyorum :59: gece rüyamda ameliyat olmuştum memnundum ama göğüsler yerine oturmuyordu oturtmak için onlar kaydıkça ben yerine çekiyordum :53: ama ben memnundum
sen düşün artk ne haldeyim :14:

:9: :60: yaa kusura bakmayın nolur
kızlar bu başlıkta yazan benim doktorum oluyor
ve bence uzun zaman da bu başlıkta ameliyat olan sadece ben olucam :60: doktorum ıspartada isteyen olursa bilgilerini veririm :1:
ben bi başlık açtım ama artık konu açılmıyormuş bende tam gününü bulmuşum yaniiii eh yani bennn :57:
yazdığım onca şey vardı ama siz sadece şu kadarını bilin özelden arkadaşlarım sordu söyledim başlık açim dedim bu saat oldu
neyse 11 mayıs karamelin ameliyat günüdür haberiniz olsun söylicem demiştim söylemiş olim
dualarınızı istiyorum biliyorumki gerçekten yürekten başkalarının iyi olmasını isteyen çokkk insan var burda...

karamelim buraya da yazıımm senin adına çok sevindim...ben demiştim dicem şimdi sana yine :1:onunda benim ameliyatım var belki sende ogün olursun demiştim sende okadar kısa zamanda olmas demiştin umutsuzdun yalnış hatırlamıyorum dimi??:44:bak bigün sonrası senin günün..canım benim.işh. beklentilerimizin gercek olacağı bi sürec olur hepimiz için...aynı günlerde ağurılardan şikayet etcez muhtemelen:9:hepimiz için hayırlısı:16:öptüm canımcım!

karamelim buraya da yazıımm senin adına çok sevindim...ben demiştim dicem şimdi sana yine :1:onunda benim ameliyatım var belki sende ogün olursun demiştim sende okadar kısa zamanda olmas demiştin umutsuzdun yalnış hatırlamıyorum dimi??:44:bak bigün sonrası senin günün..canım benim.işh. beklentilerimizin gercek olacağı bi sürec olur hepimiz için...aynı günlerde ağurılardan şikayet etcez muhtemelen:9:hepimiz için hayırlısı:16:öptüm canımcım!

evettt haklısın öyle demiştim değilmi :9: valla hiç ummuyordum ne yalan söyliyim hatta hazirana istanbula giderim orda olurum diye hazırlamıştım kendimi :40:
şimdi hala inanasım gelmiyor ne zaman beni ameliyat masasına yatırcaklar ozaman anlıcam galiba :61:
aramzda bir gün var ağrılar bizim tek konumuz olur :9:
bugün bütün işlerimi bitirdim mutfak dolapları kapılar pencereler silmedik yer kalmadı gitmeden bidaha dip köşe süpürür silerim beni bir hafta idare eder heralde :1: kendimi temizliğe verdim daha az düşüneyim daha az korkayım diye :6: pazartesi yanımda kalıcak olan arkadaşım gelicek oğlum babasıyla kalıcak ayyy bitmiyor valla düşün düşün ben nasıl gircem ameliyata biran önce çarşamba olsada kurtulsam allahın izniyle :2:
cnm inşallah sende bende diğer ameliyat olacak arkadaşlarda kolay atlatırız :26:
sen son güne kadar kesi yerini düşün senin için en hayırlısı olur inşallah :71:

evettt haklısın öyle demiştim değilmi :9: valla hiç ummuyordum ne yalan söyliyim hatta hazirana istanbula giderim orda olurum diye hazırlamıştım kendimi :40:
şimdi hala inanasım gelmiyor ne zaman beni ameliyat masasına yatırcaklar ozaman anlıcam galiba :61:
aramzda bir gün var ağrılar bizim tek konumuz olur :9:
bugün bütün işlerimi bitirdim mutfak dolapları kapılar pencereler silmedik yer kalmadı gitmeden bidaha dip köşe süpürür silerim beni bir hafta idare eder heralde :1: kendimi temizliğe verdim daha az düşüneyim daha az korkayım diye :6: pazartesi yanımda kalıcak olan arkadaşım gelicek oğlum babasıyla kalıcak ayyy bitmiyor valla düşün düşün ben nasıl gircem ameliyata biran önce çarşamba olsada kurtulsam allahın izniyle :2:
cnm inşallah sende bende diğer ameliyat olacak arkadaşlarda kolay atlatırız :26:
sen son güne kadar kesi yerini düşün senin için en hayırlısı olur inşallah :71:

yaaa:1:hatta ameliyat önlüğüne ismimi ya demiştin:40:gerek kalmadı bile...:16:karamelcim senin kasaltımı olcak:44:ben dün kuaförde biriyle konustum kasaltı olmuş çok ağrı oluyo bi hafta nefes almak bile güçleşiyo dedi..:18:valla hayatım boyunca çektiğim en büyük ağrıları acıları düşünüyorum ama tabi olmuyo yaşamadan.. psikolojik olarak hazırlamaya çalışıyorum kendimi...bide ben çok nazlıyımdır..allah anneme akşamları da eşime sabır versin..:16:en çok üzüldüğüm şey oğluma sıkı sıkı sarılamıycam bi süre.. yanında yatıyorum kokusunu içime çekiyorum...:59:neyseki belli bi süre idare edicez artık.:97:ben halılarımı verdim yıkandı geldi serildi kapı pencere ler dip kçşe her yer silindi...amma tai yine pazartesi son bi temizlik yaparım bende...kıayamam annem bana mı bakcak eve mi:61:benim oğlum krese gidio ameliyat sabahı erken alcak servisi..akşam babası alır hastaneye gelirler..sabahına da beni almaya gelirler kısmetse..:66:artık belli bi süre belden yukarısı mumya gibii dolaşcam evde:1:
hııı unutmadan kesi yerine karar verdim karamelcimm gögüsaltı olcam..iz gizli saklı biyerde olsun derken daha fazla rissk almanın anlamı yok..:40:işh. canım işh. hepimiz için hersey güzel olur..allah utandırmasın..:74:

haftaya bu gün çiçişlerimiz olacak:62::62:

sweet dur cnm önce doktorun tarihin belli olsun doktoruna sorarsın :9: sinir olma hemen :70:
deryafatih-nazirem-aresya ve benim için dua et olurmu :26: ben zaman yaklaştıkça çok korkuyorum çok heycanlanıyorum geceleri uyuyamıyorum :59: gece rüyamda ameliyat olmuştum memnundum ama göğüsler yerine oturmuyordu oturtmak için onlar kaydıkça ben yerine çekiyordum :53: ama ben memnundum

:1::1::1:bende uyamıyorum düşünmekten olmayan bişiyi nasıl olcak dii düşünmek çok zor:37:

ayyy canıımm beniimm heyecanınızla heyecanlanıyoruumm:61: inşallahh hepinizin ben de dahil olmak isteyen herkesin ameliyatı çooooookkk güzeell geçer inşallahhh:16: Allah yardımcımz olsuuun :46: inşallahhh çamaşırsızda ameliyat olmayalımmm :5::5:

ayyy canıımm beniimm heyecanınızla heyecanlanıyoruumm:61: inşallahh hepinizin ben de dahil olmak isteyen herkesin ameliyatı çooooookkk güzeell geçer inşallahhh:16: Allah yardımcımz olsuuun :46: inşallahhh çamaşırsızda ameliyat olmayalımmm :5::5:

darısı başına canım:16:çamaşırsız girmek de nerden çıktı ne alaka:1:valla ben bu hafta olucaktım regl olcam die erteledim...o da stresten gecikti daha bugün oldum.. yani salı muhtemelen son günü olur ama yinede emniyetli girerim die düşünürken çamaşırsızlık da nerden çıktı yahu...:1:yapmayın...:66:

Back