Canım benim,bende ilk bir ay bazen durup dururken aglıyordum,başkasına muhtaç olmak benide çok kötü bir psikolojiye sokuyordu ama hiçmi hiç pişman olmadım,neden bu ameliyatı oldum keşke olmasaydım demedim.Çünkü o mikemmelll..
görüntüyü görünce bütün agrıları çektigim sıkıntıları unutuyordum.Sırt agrıları geçtiyse ohh..ne şükür sana,artık digerleride çok çabuk geçecek,ama dedigim gibi dikkat et kendine,kendini iyi hissettigin için sakın zorlama,zorlandıgını hissettigin anda hemen o işi bırak canım.Banyo konusunda bende çok sıkıntı çektim,saçları kafamı egerek yıkatıyordum,birde belden aşşgı yıkanıyordum,belden yukarısını sabunlu sularla sildiriyordum..Ama bak herşey geçti gitti,seninde öyle olacak.Biraz sabır..sadece zamana ihtiyacın olacak canım.Bir ay sonra inanki çok rahatlayacaksın.Banyoda fazla kalmamanı öneririm,kollarını zorlama yinede,başka bir kişiden yardım al.Hadi bakalım,yaz geldi artık bak havalarda ısınıyor...deniz...güneş...kumsal...bikiniler....
[/QUOTE]
cnm sağol yine ne güzel şeyler yazmışsın :)
hergün daha iyi oluyorum ama hızlı bir iğleşme değil
çok fazla dokunmuyorum bişey olsa kafama takılıyor mesela herkes uçların sertlliğinden şikayet ederdi benim çok normal üstlere çıktıkça sertleşiyor okadar gerginki çatlıcak diye korkuyorum kaşınıyor
ayrıklık gitgide birleşiyor sanki ama benim zaten hiç birleşmedi
karamelciiiimmm canımm beniimmm bugün daha iyisin inşallahh
büyüklük konusununa takılma canım, sen bende ödem oluştu dedin göğüslerinde de wardr ödem, inecektir inşallah istedğin büyüklüğe gelecektiirr
kendini fazla yormamaya çalış. ben dün biraz yordum kendimi, kollarımı. bugün ağrılı uyandım
dikkat etmemiz lazım kendimize inşallah geçecek bugünleeerr
sweetcim sağol iyiyim inşallah sende çok iyisindir :)arada sütyeni çıkarıp bakıyorum normal otururken karnımı göremiyorum
sadece kalkarken ağrım oluyor bide zorlarsam
arada acaip sesler geliyor hava kabarcığı gibi korkuyorum bazen
hepsi geçicek inş biraz da küçülsünler dicem ama çok ödem yok gibi hani böyle beton gibi değil ameliyat öncesi silikonları ellemiştim onlardan daha sert ama ne bilim bekliyip görcez :)
sen nasılsın gariplikler varmı anlat