canim ben once 14 mayis tarihini almistim ama sonra 13 mayisi sectim...arka arkaya ameliyat olacagizzzzzzz aklinialirimsmile olumunekankayizsmile
karsilasiriz belki tatlim
aa çok güzel, bir gece yatıcakmışız zaten karşılaşmamız büyük olası yerimseniben
hemen mayıs gelsin istiyorum sempatiksalakcinni
Tahlilleri yazabilir misin acaba?
canim ufuk bey bana hastanede kalman gerekmez dedi. sana kalinmasi gerekiyor mu dedi????
ben kalamam valla ya sosyal guvencem yok benim bi de hastane parasi odeyemem ki bilmiyorumkismile
evet canım bir gece yatıcağmı söyledi sorduğumda, ameliyattan bir hafta önce de tahlillerimi götürücem,anestezi testi yapılacak ve tasarım hakkında konuşucaz. Zaman geçmek bilmiyor hemen mayıs gelsesositososito
Birde uyuyangüzel hangi günü istemiştinde ufuk bey sana mayıs 13 ü verdi..
Ufuk bey i tercih etmekle çok doğru kararlar vermişsiniz..Herşey gönlünüzce olsun inşallah..
canim ufuk bey bana hastanede kalman gerekmez dedi. sana kalinmasi gerekiyor mu dedi????
ben kalamam valla ya sosyal guvencem yok benim bi de hastane parasi odeyemem ki bilmiyorumkismile
ameliyattan çıktıktan sonra 4 saat yoğun bakım odasında yatıyosun sonra seni bırakıyolar..hasta dilerse bir gece kalabiliyor ama hiç gerek yok..ben kalmadım 4 saat sonra eve döndüm narkozun etkisiyle mışıl mışıl uyudumkaydirigubbakcemile3