Dr. Ufuk Bilkay hakkinda bilgi

canim ben once 14 mayis tarihini almistim ama sonra 13 mayisi sectim...arka arkaya ameliyat olacagizzzzzzz aklinialirimsmile olumunekankayizsmile
karsilasiriz belki tatlim

aa çok güzel, bir gece yatıcakmışız zaten karşılaşmamız büyük olası yerimseniben
hemen mayıs gelsin istiyorum sempatiksalakcinni

Kızlar peki hangi tahlilleri yaptıracaksınız ve muayene ücreti verdiniz mi?

aa çok güzel, bir gece yatıcakmışız zaten karşılaşmamız büyük olası yerimseniben
hemen mayıs gelsin istiyorum sempatiksalakcinni

canim ufuk bey bana hastanede kalman gerekmez dedi. sana kalinmasi gerekiyor mu dedi????
ben kalamam valla ya sosyal guvencem yok benim bi de hastane parasi odeyemem ki bilmiyorumkismile

canim tahliler bi suru...ufuk bey mail olarak bana yazmisti uzun bir liste kaydirigubbakcemile3
ben izmir'de degilim o yuzden muayene ucreti konusunda bilgi veremicem maalesef :hulya:
ameliya ucretimi soyleyebilirim ama, 3000 tl olacak. once 3500 olur dedi ama benim bir ricamla ok 3000 olur dedi. bi de burnumun sol kanadinin bitisigindeki et benimle dudagimin altindaki bir beni de aldircam. sanirim o yuzden 3500 dedi ilk basta. benler icin ayri bir para gerekiyor falan demedi, direk bir fiyat soyledi insallah onlara ayri para almaz :Saruboceq: bes kurussuz kalcam zaten yaaaaa uff

Birde istediğin güne mi vedi ameliyat tarihini? ınşallah istediğin gibi olur...

Tahlilleri yazabilir misin acaba?

SGOT (AST)SGPT (ALT)açlık kan şekerihemogramprotrombin zamanıürekreatin bir hastalığınız yoksa bunlar yeterli40 yaş üstünde iseniz ek olarakAkciğer grafisiElektrokardiyografi yaptırın ( 40 yaş altında iseniz bu ikisini yaptırmayın Guatr varsa ek olarakT3T4TSH( guatr yoksa bu son 3 ünü yaptırmayın)

bunlar tahliller. istedigimiz gune veremiyor maalesef cunku cok yogun oldugunu soyluyor. bana once 14 mayis dedi, ben sonra yalvar yakar ayin 13unu aldim. aslinda bu gunu de istemiyorum ama mecburen aldim iste...:umursamaz:

canim ufuk bey bana hastanede kalman gerekmez dedi. sana kalinmasi gerekiyor mu dedi????
ben kalamam valla ya sosyal guvencem yok benim bi de hastane parasi odeyemem ki bilmiyorumkismile

evet canım bir gece yatıcağmı söyledi sorduğumda, ameliyattan bir hafta önce de tahlillerimi götürücem,anestezi testi yapılacak ve tasarım hakkında konuşucaz. Zaman geçmek bilmiyor hemen mayıs gelsesositososito

doktorun oyle soylemesi cok ilginc cunku gece orda kalmak hastanin durumuna gore oluyor, yani kotuysen anestezi falan seni etkilediyse kaliyosun. bilmiyorum belki de senin ki zor bir ameliyat olacaksa doktor oyle demis te olabilir...ilginc...
ben ameliyat gununu aldiktan sonra rahatladim vallahi hic aklima gelmiyor, ameliyat olacakmis gibi hissetmiyorum naniknanik ama gunler yaklastikca heyecan ve stress basar beni eyvahedigeldismile

uyuyanGuzel sana anestezi testi yapılacak mı? Bu testi siz mi istiyorsunuz yoksa doktor mu öneriyor... .

Birde uyuyangüzel hangi günü istemiştinde ufuk bey sana mayıs 13 ü verdi..

Birde uyuyangüzel hangi günü istemiştinde ufuk bey sana mayıs 13 ü verdi..

gun alma muhabbetini anlatmaya kalksam koca bir sayfa surer. bana israrla ve defalarca 14 mayis gunu uygunum dedi doktor , yogunlugundan dolayi sanirim. cok dil doktum en sonunda ayin 13u de olabilir dedi ben de onu kabul etmek durumunda kaldim artik. napalim kismet boyleymis diyorum artik...yani bu tarihi secmek zorundaydim cunku ben mayis ayinda ameliyat istiyordum doktorum sadece bu 2 gunun uygun oldugunu soyledi o kadar canim. eger ameliyat dusunuyorsan tarih almak konusunda elini cabuk tut derim

Ufuk bey i tercih etmekle çok doğru kararlar vermişsiniz..Herşey gönlünüzce olsun inşallah..

bende ayın 15 inde ameliyat oldum suan herşey yolunda gidiyor..ufuk hoca bitane walla ama başı çok kalabalık :) herkese bol şans

ameliyattan çıktıktan sonra 4 saat yoğun bakım odasında yatıyosun sonra seni bırakıyolar..hasta dilerse bir gece kalabiliyor ama hiç gerek yok..ben kalmadım 4 saat sonra eve döndüm narkozun etkisiyle mışıl mışıl uyudumkaydirigubbakcemile3

canim cok gecmis olsun. sonuctan memnun musun?
benim de ameliyata az kaldi sayilir, heyecanlaniyorum bazen eyvahedigeldismile ama bazen bayanssulusmile
ben de hastanede kalmayi dusunmuyorum. insallah orada kalacak bir durum olmaz, benim vucudum cok hassastir da, cit kirildim tiplerden kafamçokkarıştı
ben korkarim yogun bakimdan yaa...hastanelerden nefret ediyorum Allah kimseyi dusurmesin oralara...

kizlar selam,
burun ameliyati oldum bugun 6. gunumdeyim.
suana kadar herseyden memnunum yakinda alcim cikacak o zaman da burnumu incelemeye baslayacagim sanirim
ufuk bilkay cok iyi bir doktor
gozunuz kapali guvenebilirsiniz

merhaba arkadaslar,

ben de Ufuk Bey`e gogus buyutme ameliyati oldum. inanilmaz memnunun. protezin kas altina konulmasina ragmen hic inanilmaz agrilar cekmedim. ameliyattan sonra cok rahat bir donem gecirdim. gogsunun kucuklugunu dert eden butun bayanlara oneriyorum. Hic korkulacak bir durum yok. Ozellikle Ufuk Bey inanilmaz iyi ve anlayisli bir doktor. Gozunuz kapali guvenebilirsiniz. Eger merak eden sorusu olan arkadaslar varsa en ince detayina kadar anlatabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…