Dr. Ufuk Bilkay hakkinda bilgi

ufuk bilkayın genelde burun ameliyatlarından söz ediliyodu. cenk görkeni hiç duymadım. hangi hastanede?

ufuk bey'e yüzüme yağ enjeksiyonu yaptırdım. kesinlikle tavsiye ederim. güler yüzlü hastalarla iletişimi iyi. çok da yoğun randevu alın biran önce

merhaba izmirburçak ve doğan_75 benim ameliyatıma 2 hafta kaldı.. ama zaman zaman tereddüt yaşıyorum. çünkü burdaki yazılarla tanıdım ufuk bilkayı yüzyüze görüşme imkanım bile olmadı telefonda görüştük ve mailleştik.. hastalarını bile göremedim karamsarlığım o yüzden. bide aklımın bi kenarında hep ali barutçu var. ameliyattan sonra keşke demek istemiyorum. ne yapsam acaba??

ufuk bey'e yüzüme yağ enjeksiyonu yaptırdım. kesinlikle tavsiye ederim. güler yüzlü hastalarla iletişimi iyi. çok da yoğun randevu alın biran önce

canım bende yağ enjeksiyonu yaptırcaktım ufuk beye özel nedenlerden dolayı ertelenedi sen yağ enjeksiyonunu neden yaptırdın ve sonucundan memnun musun?

selam karcan.ben de ufuk beye ameliyat olmak istiyorum.denizliden gelicem.sen de şehir dışından geleceğini yazmışsın.ameliyattan sonra geri dönecek misin?benim kalma imkanım yok.yolculuk yapmak sakıncalı olur mu acaba.:sm_confused:

berry20 özelinede attım msj. ben ameliyattan sonra 10 kadar kalıcam.zaten ufuk bey en az 1 hafta kalman gerekli dedi..ama sen yinede bi sor canım

3 hafta önce ufuk bey'e burun ameliyatı oldum. ameliyattan 1 ay kadar önce kendisinden muayene için randevu alıp görüşmeye gittim ve ameliyat tarihi aldım. ameliyat günü, daha önceden çektiği fotoğraflarım üzerindeki görsel çalışmalara baktık ama aslında çok da bir önemi olmadı o çalışmaların. birisi yüzüme uygun bir çalışmaydı, diğeriyse daha abartılıydı. ben zaten abartılı bir şey istemediğimi söylemiştim, kendisi de önermedi.

ufuk bey'den gerek mesleki gerekse insani açıdan çok memnun kaldım. kendisini bir kere görmüş olmama rağmen ameliyattan önce kafamda hiçbir şüphe yoktu. sonrasında da "iyi ki boşuna paranoya yapmamışım, bir doktor ancak bu kadar iyi olabilir herhalde" dedim :)

yüzümdeki şişlikler çok büyük oranda azaldı. isteyen arkadaşlara fotoğraf gönderebilirim.

selam...Ben de izmir de burun ameliyatı düşünüyorum.Resimlerini görmem mümkün mü acaba?

Ufuk Bey'e ameliyat olursanız
-Kendinizi gerçekten emin ellerde hissedersiniz, çok sakindir heyecanınızı yatıştırır. Çok yoğun olmasına rağmen sizinle ilgilenir.
-Drenleri çıkarıp çıkarmadığını bile anlamazsınız, eli inanılmaz hafiftir.
-Dikiş alınma korkusu yaşamazsınız çünkü drenleri nasıl aldıysa dikişleri de öyle alacaktır, hissettirmeden.
-ıyileşme süreciniz çok uzun sürmez ( kişiden kişiye de değişir tabi ama)
-Sonuçtan fazlasıyla memnun kalırsınız. Eminim her hastası size bunu söyler.

2 hafta önce ameliyat olmuş bir hastası olarak yazıyorum bunları ve sonuçtan gerçekten çok memnunum.

bende çok memnunum ufuk beyden. 2 ay oldu ve hiçbir sorun yaşamadım. Burnumuda çok seviyorum :lepi: tekrar tekrar tavsiye ederim.

Bende Ufuk beye ameliyat oldum ve cok memnunum cok mükemel bir doktor.
ben Almanyadan burun ameliyati icin izmire gittim ve gittigime degdi dogrusu.
her kese tavsiye ederim.

bende burun ameliyatı olmak istiyorum.sen oldun mu temmuz da? olduysan nasıl olduğunu doktordan memnun olup olmadığını yazarsan sevinirim.

mümkünse resimlerini görebilir miyim?

Ben resimleriniz istiyorum. ben de randevü alicam Ufuk bey le görüşücem. resim bekliyorum Ufuk beyden ameliyat olanlar. SEVGıLER

merhaba ccc bende ufuk beye karın toplama ve meme silikon ameliyatı olmak istiyorum tavsiyeleri merak ediyorum meme silikonu ameliyatları izledim ameliyat sonra goguslerde ameliyat oncesine gore farklılık oluyormu? rahatsızlık hissediliyormu ? yorumların için şimdiden teşekkürler.
elifmelis

merhaba bende ufuk beye olacağım ocak ayı olarak karar verdim çok araştırdım arkadaşımda kendisine küçültme ameliyatı oldu çok memnun...

Bende Ufuk Bey'e burun ameliyatı oldum çok da memnunum.O işini şansa bırakmayacak kadar başarılı ve profesyonel bir doktor.Doğallıktan yana ve yaklaşımı hastalarına çok iyi.Yakışanı yapıyor ve de çok emek veriyor.Ameliyatta ve sonrasında sıkıntı oluşturabilecek hiçbir şey olmuyor.Bence burun estetiği konusunda da oldukça başarılı.Tavsiye edebileceğim mükemmel bir doktor Ufuk Bey hihoyyyt

Ekim 2009’da Ufuk Bey’e burun ameliyatı oldum. Onun sakin ve güven veren yapısı sayesinde ameliyata çok rahat girdim. Ufuk Bey işinde gerçekten çok başarılı, çok profesyonel, eli de çok hafif. Ameliyattan sonra, tamponların çıkarılması sırasında vs. hiç ağrım sızım olmadı, gayet rahat bir ameliyat dönemi geçirdim. Ufuk Bey yüzüme yakışan, içime sinen, istediğimden de güzel bir burun yaptı, hem de burnumun fonksiyonel bozukluklarını giderdi. Ameliyat sonrasında da tamamen iyileşinceye ve düzelinceye kadar işinin takipçisi oluyor. Estetik ameliyat olmayı düşünen herkese kendisini tavsiye ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…