Dr. Ufuk Bilkay hakkinda bilgi

öncelikle herkese merabalar.burun ameliyatı olmadan önce araştırmadığım,gitmediğim doktor kalmadı.43 yaşında bi kadın olarak korkularım vardı.ufuk bey oldukça güven verici,eli hafif bir doktor ve oldukça da profosyonel.şu an öyle güzel ve doğal bir burna kavuştum ki herkes şaşırıyor,resmen simam değişti.herşey istediğim gibi yolunda gitti.artık burnumu çook seviyorum,ufuk bey işinin ehli bir doktor ve herkese şiddetle tavsiye ediyorum,pişman olmayacaksınız kızlar:lepi::lepi::lepi:

ben de ufuk bilkay'a ameliyat olmak istiyorum fakat fotoğrafları görmeden muayene olmaya gitmek istemiyorum. Ufuk bilkay adı altında bir album açılsa da herkes öncesi ve sonrası fotoğraflarını ordan paylaşsa olmaz mı? veya imageshack.com gibi bir uploader aracılığıyla link atsanız? çok rica ediyorum

Merhaba..ben yaklaşık 4 ay önce ufuk beye meme büyütme ameliyatı oldum ve çok memnun kaldım..istediğim sonucu alamamak en büyük korkumdu ve çok tedirgindim.fakat beklediğimden çok daha iyi bir sonuç aldım:)Ufuk bey 1 numara bence..kendisine çok ama çok teşekkür borçluyum..

kendisine dün burun ameliyatı oldum, korkulacak hiç ama hiçbişi yokmuş. Gözümü kapadm açtm amelıyat bıtmıştı. Asıl zor kısımdaym şmdı. Amelıyat sonrası bıraz sabır istio sadece.

Ben de Ufuk Bey'e burun ameliyatı oldum, profesyonelliği ve sakinliği sayesinde insana güven veriyor, ameliyata çok rahat girdim ve sonrasında da neredeyse hiç ağrım sızım olmadı, Ufuk Bey'in eli çok hafif, dikişler alınırken de hiç ağrı hissetmedim. Ufuk Bey nasıl bir burun istediğimi çok iyi tespit ederek gayet doğal ve yüzüme yakışan bir burun yaptı, kendisini burun ameliyatı olmak isteyen herkese tavsiye ederim.

sasha geçmiş olsun.sevindim...merak ettiğim konu ssk karşıladımı birkısmını ücretinin ve ne kadar fiyatı ameliyatın?:uhm:

merhaba arkadaslar,

ben de izmirde ufuk bey`e gogus buyutme ameliyati olmak istiyorum. Ama cok korkularim var
:uhm:
gogus ameliyati olan arkadaslar asamalari biraz anlatabilir mi? cunku yasayanlardan dinlemek cok faydali olur. simdiden cok tesekkurler.

Merhaba Ethimos,

Ben de Ufuk bey e gogus ameliyati olmak istiyorum. Senin yazdiklarini okuyunca daha bir heveslendim.:emir_bebek: ameliyat asamalarini anlatabilir misin. iyilesme asaman kisa olmus sanirim. Goruntu olarak nasil? dogal duruyor mu? cok tesekkurler.

Merhaba Ethimos,

Ben de Ufuk bey e gogus ameliyati olmak istiyorum. Senin yazdiklarini okuyunca daha bir heveslendim.:emir_bebek: ameliyat asamalarini anlatabilir misin. iyilesme asaman kisa olmus sanirim. Goruntu olarak nasil? dogal duruyor mu? cok tesekkurler.

küçültme mi büyütme mi bilgi vermemişsin ama "Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım" başlıklı konudan takip edebilirsin.

Ben sonunda ufuk beyle görüştüm muayene oldum ve 14 mayıs ameliyat tarihi belirledik. Hastanede çalışanlar ufuk beyi çok öneriyorlar zaten, cüney bey mi ufuk bey mi karar veremiyordum ama referanslar ve amleiyat olan bir arkadaşı gördükten sonra soru işaretlerim kalmadı:)

mrb arkadslar bende kendısıne doktorlar sıtesı dıye bı yerden ulasmıstım kac kez maıl attım kendısıne ve her dafasında ılgılendı cvpladı ılgılı bı doktor o yusden ısınıde ıı yapıyordur dıe dusunuyorum

kizlar ben de 13 mayis'ta ameliyat olacagim, doktorum ufuk bilkay.
once 14 mayis gunu olacaktim ama sonra 13 mayis olsun dedim.

Ben sonunda ufuk beyle görüştüm muayene oldum ve 14 mayıs ameliyat tarihi belirledik. Hastanede çalışanlar ufuk beyi çok öneriyorlar zaten, cüney bey mi ufuk bey mi karar veremiyordum ama referanslar ve amleiyat olan bir arkadaşı gördükten sonra soru işaretlerim kalmadı:)

canim ben once 14 mayis tarihini almistim ama sonra 13 mayisi sectim...arka arkaya ameliyat olacagizzzzzzz aklinialirimsmile olumunekankayizsmile
karsilasiriz belki tatlim

canim ben once 14 mayis tarihini almistim ama sonra 13 mayisi sectim...arka arkaya ameliyat olacagizzzzzzz aklinialirimsmile olumunekankayizsmile
karsilasiriz belki tatlim

şimdiden hayırlı olsun canım,umarım güzel geçer ameliyatın.Memnun kalacağını düşünüyorum ben

şimdiden hayırlı olsun canım,umarım güzel geçer ameliyatın.Memnun kalacağını düşünüyorum ben

cok sagol canim beni yaa opuyorumnanaktan
insallah hersey istedigim gibi olur...zaten kokos bir insanim bi de burnum yapilinca nasil olurum bilmiyorum ben yawww bayanssulusmile
gripincim ben doktora nasil bir burun istedigimi nasil tarif etcem onu bilemiyorumm??????:1ninca:

ya bu arada ben ufuk bey'den gun aldim ama can kopal hala aklimin bir kosesinde...uffffff nasil bir kararsizliktir bu annamadim getti :hulya: hangi doktora nasil guvenicez??? bir sorunum olsa ben taa dunyanin bir ucundan kalkip Tukiye'ye gelemem ya bi sorun yasarsam??? oynatmama az kaldi bence sempatiksalakcinni

Kızlar bende ufuk hocaya ameliyat olmuştum..çok sakin, rahat bi doktor..ben ameliyatımın sonucundan çok memnununm..ayrıntılı bilgi isteyenler özelden msj atabilirler..
ben ğöğüs büyütme düşünüyorum hakkındaki yorumlar oldukça olumlu gğüs estetği mi oldunuz peki?

X