Dr. Turgay Karakaya'da kızlık zarı diktirdim evlendim

Esra demir yüzer le konustum gatanti veriyo kalici icin bilmiyorum ne yapsam
Hepsi garanti verdiğini söylüyor canım ama kalıcı olma derim Ankarada olacaksan. Esra Demir yüzer i de geçici için düşünebilirsin ama burada en çok gökçen Erdoğan ı duydum sonuç alanlarla da görüştüm kanama sonrası da sohbet ettik ve memnunlar. Geçiciyi her doktor yapıyor merak etme yaparım diyen

Gokcen erdogana gecicimi yaptirmislar

2gün önce erkek arkadaşımla birlikteydim yeni tanışmıştım aramızda bir şey olmadı diyor ama ben alkolün etkisindeydim yeni tanıdığım birine güvenerek hata yaptım belki onunla içerek ama kesinlikle olmadı bir şey diyor ben bakireydim bu yüzden inkar ettiğini düşünüyorum vajinamda değişikliller olduğunu düşünüyorum Turgay beye kontrol muayenesi için giden var mı aranızda kızlar kesinlikle karşı değilim bir zar benim hayatımı bitirmez ama daha özel en azından daha uzun yıllar tanıdığım insanla olsun alkol altında olsun istemem şüphelerim var muayene ile anlaşılabilir mi ailemin hiçbir şeyden haberi yok çok korkuyorum öğrenirlerse beni yaşatmazlar istediğim kadar iradem dışında olduğunu söyleyeyim lütfen bir akıl verin

Muayeneyle anlaşılır herhangi bi doktora gidebilirsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…