Dr. Turgay Karakaya'da kızlık zarı diktirdim evlendim

Merhaba yaptirdiniz mi

Ayy yine bu tiksinc konular valla kendine bunu yapan zavallı hemcinslerimi görünce söyle ağız dolusu ezikler zavallılar diye bağırasım geliyor!

Tavuk dürüm mü bu tek kat çift kat ezik seni

ben de aynı durumu şu an yaşıyorum merak ediyorum evlendiniz mi nasıl oldu

Kızlar bu işlemi ağustosta yaptırdım ve haftasonu düğünüm var benim gibi bu aşamada olanlar bibutik.yeliz fake instagram hesabım yazabilir misiniz kendimi çok kötü hissediyorum ilişkiye girebilecek bir boşluk göremiyorum orada full kapalı gibi aynı durumda olanlar varsa konuşmak istiyorum

Merhaba, 1 gün önce kalıcı işlem oldum. Şuan ağrım vs. yok sadece biraz bolluk hissediyorum bu normal mi lütfen işlem olan kişiler iletişim kuralım

Siz nasıl insanlarsınız ya bir insan kocasını böyle birseyle nasıl kandırır ee madem seni bakire kabul etmiyor ozaman evlenmiceksin o adamla yazık tüh sizin gibiler hic bizaman mutlu olmayı hak etmiyorsunuz madem cok önemli sizin icin o kan ozaman baskasına acmıcaksınız bacagınızı yazıklar olsn

Ayyy inanamıyorum vallahi inşallah oğluma böyle kızlar denk gelmez. Şimdi gelirler namus bundami diye.o zaman niye diktiriyorsunuz acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…